Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Eh, to tako tipično geekovsko loženje na likove tamo nekih knjiga, stripova, igara i filmova, u mom nerdy balonu potpuno uobičajeno, ali vidim ovde se o tome ćuti. Reko' da i tome posvetim koji redak, pa nek je blam. :D

Pripremam se ovih dana za novu sezonu Doctor Whoa, pa me inspirisalo.

Prof. River Song - igra je Alex Kingston, koju sam oduvek gotivila, ali River je nešto totalno posebno... :love:

Slika

Slika

Slika

''
Ne nalazim dobar snimak gde je samo River, pa će ovo morati da posluži.

"Hello, sweetie!" :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Одгледаћу, па ћу ти јавити. :cheer:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
odlicno! ponestalo mi je serija...bas cu da pogledam.
Korisnikov avatar
By Kittrie
je l to ono nesto sa vanzemaljcima ili putovanjem kroz vreme bla?
jer ako jeste nije mi se dojmilo. :/

a da mi trebaju serije, trebaju ko amerima nafta.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam tek sada pokapirala...izvinjavam se...cuvam se da vidim NISTA u vezi nove sezone...hocu da se izdrogiram odjednom!! iako me gejmen tamo ubedjuje svaki dan kako mu je izasla njegova epizoda :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
To je to Kittrie. Meni je Dr Who u top3 SF serija. Čak bih se smela usuditi da kažem da mi je i najomiljenija jer em je prezasićena engleskom uvrnutošću, em se bavi najomiljenijim mi temama SFa i fantasyja (putovanje kroz vreme, paralelne realnosti, alternativne istorije). Ako si gledala od prve sezone novog Dr Whoa (počeo ponovo 2005.), tih prvih nekoliko epizoda su totalno za fanove classic serije i treba malo da se navikne neko ko se prvi put susreće. Ja sam negde od 4-5 uhvatila sebe da sam se zalepila, a od WW2 (1x09) epizode mi nije bilo nazad. :love:

@hlaefdige: Za sada je nova sezona EXTRA! River više nego ikad. :love: A Gejmenova epizoda je odlična bila - ono, totalno kontaš da je on, a opet je totalno Whoovska i sweet.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i meni je who medju najboljim serijama koje sam videla...to je prosto genijalno.
Korisnikov avatar
By Misfit
moram priznati da nisam gledao starog Doctor Who, ali počeo sam ovog novog od prve sezone sa Ecclestonom i Billie Piper i bilo mi je veoma zabavno, ali sam nekako izgubio interesovanje i prestao kod druge sezone.

ali kada sam saznao da Stephen Moffat radi 5. sezonu, to sam morao da vidim i odmah odlepio! Moffat izgleda da ne može da podbaci, a novi doktor i Amy Pond su odlični. sačekao sam da se malo sakupe epizode iz 6. sezone, sad ste me podsetili da odmah krenem da ih skidam. jedva čekam da vidim ovu poslednju Gaimanovu, rekoše mi da je odlična.
Korisnikov avatar
By Olórin
SlikaSlika
Slika
:hyper: :hyper: :hyper:

Da li zbog crnih rupa, Harveya u njegovoj glavi ili kožnih pantalona ali on mi je jedan od neprevaziđenih geek crushova. Nije bio nešto zanimljiv u SG posle.

Slika

A i ona :zen: :zen: :zen: Space fag-hag :mazi:
Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by The Misfit
moram priznati da nisam gledao starog Doctor Who, ali počeo sam ovog novog od prve sezone sa Ecclestonom i Billie Piper i bilo mi je veoma zabavno, ali sam nekako izgubio interesovanje i prestao kod druge sezone.
Ajooj.. Ali David Tennant je najbolji od tri nova doktora. Kako je on uspeo da smori? A propuštaš i nekoliko Moffatovih genijalnih epizoda, od kojih se neke posle nadovezuju na 5 i 6 sezonu. (koristim sve trikove da ubedim da odgledaš i one sezone između Devetke i Jedanaestice :D ) Plus po meni najboljeg kompanjona do sada, Donnu Noble (igra je Catherine Tate) i specijal sa Kylieeeeeeee.... :love:

Gleeeedaaaj i ostaleee.. :rida:

A kad smo kod plavih aliena..
Slika
Slika
Slika
Slika

Joj, Liara... :love:
Korisnikov avatar
By Olórin
SlikaSlika
:love: :love: :love: :love: :love:

Deveti mi ja malo smor, previše je kao stari Doktori. Jedanaesti me je pokosio sa prvim "Bow ties are cool".
A od saputnika koleginica Martha Jones(ček ček jel' se i kapetan Jack računa kao saputnica :yay: :yay: ).
Korisnikov avatar
By Olórin
Joj ne spominji jedva čekam novu sezonu. Valjda ga neće američka produkcija izlečiti od pederaja.
Moram se iskontrolisati, već ionako previše serija/anime/mangi čekam svake nedelje...

Joj setio sam se još jednog fiktivnog lika :D
Moraću kasnije
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Waldorf

Ajooj.. Ali David Tennant je najbolji od tri nova doktora. Kako je on uspeo da smori? A propuštaš i nekoliko Moffatovih genijalnih epizoda, od kojih se neke posle nadovezuju na 5 i 6 sezonu. (koristim sve trikove da ubedim da odgledaš i one sezone između Devetke i Jedanaestice :D ) Plus po meni najboljeg kompanjona do sada, Donnu Noble (igra je Catherine Tate) i specijal sa Kylieeeeeeee.... :love:

Gleeeedaaaj i ostaleee.. :rida:
Catherine Tate je carica!! moraću onda obavezno da odgledam i ostale sezone. David Ten-inch :D mi je oduvek bio simpatičan kada sam ga gledao u britanskim show emisijama. evo, čim pogledam sve iz 6. vraćam se kroz vreme! :)

John Barrowman se na sreću nikada neće izlečiti pederaja. uvek se nasmejem kada vidim njega i Simona Amstella u Never Mind the Buzzcocks:

''

:D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Olórin
Gay-off :pinknaocari: :pinknaocari: :pinknaocari: E ovo mi je ulepšalo dan.
Nisam mislio na Barrowmana već na lik koji tumači, kapetana Jacka.
Barrowman je bona fide gay i tu ni Crna Reka ne bi pomogla.
''

Simpa emisija o njemu i biološkim osnovama homoseksualnosti.

ontopic
Don't judge me

SlikaSlika
Slika
Slika

Jedan od retkih sitkoma čije epizode jedva dočekam.
Pijana Christine Baranski i scena kada poljubi Sheldona je jedan od najčudnije uzbudljivih momenata.
Iskreno sam se nadao da će on biti jedan od prvih openly gay nerd likova ikada ali od kada se pojavila Mayim Bialik kao Dr Amy Farrah Fowler čisto sumnjam da će preći na Pink side. Iako je sam glumac gay. Do oktobra ništa :(
Korisnikov avatar
By Misfit
nego, da se držim Waldorfine teme - nekada sam bio mlad i zdrav kao ruža (i pun teen arty-farty dark&tragic angsta) kao Kler Fišer iz Six Feet Under:
Slika

a onda me je život ošinuo, pa sam postao emotivno neadekvatan, nihilističan i severely fucked up:
Slika

mada, u sumraku (not really) svog života, sve više naginjem alkoholnom i narkomanskom chemo-bitch stuporu ala Celia Hodes iz Weeds:
Slika

ponekad sam u crime fazonu, pa sam pravi šmexy bon vivant i maćizmo filozof kao The Bunk iz The Wire:
Slika

premda sam češće pesimistični mizantrop Munchkin iz Homicide (da se držim i dalje mog boga Davida Simona):
Slika

neki put pokušam da budem streetwise kao Veronica Mars, ali nikada do sada mi nije uspelo:
Slika
Korisnikov avatar
By Misfit
što se tiče British counterparta, tu je neprejebivi vinopija Bernard Black iz Black Books:
Slika

kada dođu oni topli letnji dani, kada se osećam posebno glup, ništa nije bolje od "Oh, Wow!" faze Cassie iz Skinsa:
Slika

totalni kreten mod je uvek u modi - Nathan iz The Misfits:
Slika

mada često težim da budem kao ovaj divni čovek:
Slika

ali češće ispadnem kao Alan Carr:
''

yes, I have no personality. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!