Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Ovako, ne volim filmove. Nikako. Bioskop mi je mucenje. Radije bih u zatvor na noc. Ali, ipak je to sedma umetnost. Smatram da neki filmovi spadaju i u opstu kulturu, a to sam weak. E odlucih to promeniti. Da ne upadam u onu temu film jer tamo ljudi preporucuju novije filmove, da cujem za koje filmove smatrate da bi ih trebali svi pogledati. Molim vas nemojte mi reci Engleski pacijent. u 6 navrata sam ga pokusala odgledati.

:drama:

;)

Da, isto i "Klavir". To je, za mene, tezak smor od filma.

Najveci smor nad smorovima mi je Bertoluci.

"Poslednjeg kineskog cara" sam napustila, u Bioskopu.
"Caj u Sahari" je prototip gnjavaze. Da l se tu vrednuje kamera, svetlo...nemam pojma a nisam ni filmski kriticar.

Takodje mi je "Poslednji Tango u Parizu" dosada nad dosadama, samo je ona scena seksa dobra.

"Prohujalo sa Vihorom" ne bih gledala ni za kilo dukata. :lol:

Eto tako, to ja extra ne podnosim od filmova (izmedju ostalih....filmova).

Hvala ;)
Korisnikov avatar
By bas bleu
dakle, ne volis filmove ali ces pogledati film za koji neko kaze da je los? that makes sense :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
nemam pojma, ja sam skapirala da ovde svi sada listaju filmove koje ne vole. :shrug:

(i u slucaju da treci put izlazi isti post, to je zato sto kod mene nesto baguje.)
By Guion Nerville
andaluzijski pas je kao eksperiment nadrealizma, jedan iskorak oslobodjen pravila, upecatljivih je prizora. nedavno sam ga pogledao.

Originally posted by LeDeNa_

;)

:alikako:

Meni je Klavir tako divan, senzualan, poetican i slojevit.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by bas bleu

nemam pojma, ja sam skapirala da ovde svi sada listaju filmove koje ne vole. :shrug:
nope, ona nabraja filmove koje ne voli, a mi trebamo preporuciti sta da pogleda. :D
By LeDeNa_
Originally posted by Banana

andaluzijski pas je kao eksperiment nadrealizma, jedan iskorak oslobodjen pravila, upecatljivih prizora. nedavno sam ga pogledao.

;)

:alikako:

Meni je Klavir tako divan, senzualan, poetican i slojevit.
Znas kako.Svidelo mi se prvih dvadesetak min a posle sam cekala sta ce da se desi.Scene sledece-njeno lice koje traje minimum 10, 15, min,nista se ne desava... da ne pisem o tisini itd....Mogla sam skuvati kafu i vratiti se i videti i dalje istu scenu.I tako ide i dalje i dalje film i samo odjednom the end.

Rekla sam tad-ma idi bre u pm, da izvines :lol:

Izvini ali meni je taj film smor.

Hajde neki dobar horor npr...:D
Korisnikov avatar
By harlequin
Leptirica? :awesome:

Old boy, meni veoma zanimljiv, pogledaj.
Nije horor, ali je hororican :s Ne znam lose zanriram.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne volis Prohujalo sa vihorom, Engleski pacijent, Klavir :shocked: Necu nista da ti preporucujem :durenje:

Ma salim se... Ali stvarno ne znam sto bi sebe terala da gledas ako ti se ne gleda? Cak mislim da onda i nema smisla - gledati nesto sto je obavezno, nekom vredno a ti u tome ne vidis nista posebno ali eto treba da pogledas... mislim da onda nema isti efekat, nije dozivljaj isti kao kad ti zelis nesto da gledas i na neki nacin iako si odgledala kao da nisi.

Inace ja volim filmove u bioskopu, nekad sam isla cesto ali sad zbog nedostatka vremena ne, ali jedva cekam dan da obaveza bude manje i ja se vratim na ceste odlaske. To je jedini pravi efekat filma, spojen sa ritualom odlaska na gledanje filma, dogovor, kasnije komentarisanje sa osobom sa kojom sam gledala. Takodje efekat zvuka, boja, scena nije isti kao na malom tv aparatu. A na kompu ne podnosim da gledam filmove. Eto tu meni kazu da sam staromodna, ali gledanje filmova na kompu ne dolazi u obzir sem ako je bas nesto sto me zanima a nema u bioskopima i ne prikazuje se na tv.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
ne volis filmove, pa sta sad. ne moramo svi sve voleti. ja ne volim balet. niko me nece ubediti da idem na balet nikada, pa makar da se sva opsta kultura svodi na to. eto, bicu opste nekulturna u tom slucaju. :durenje:
Korisnikov avatar
By erkondisn
a da pogledas neki s Chuck Norrisom, Stevenom 'emocija ranog modela japanskog robota' Seagalom, Michaelom 'american ninja' Dudikoffom, Dolphom Lundgrenom, *insert your fav B action star*,... :lol:
By Sixto
S obzirom na pomenute naslove, nema ti pomoci. Ostani gde jesi.
Korisnikov avatar
By nsc
Ovako, ne volim filmove. Nikako. Bioskop mi je mucenje. Radije bih u zatvor na noc.
"Prohujalo sa Vihorom" ne bih gledala ni za kilo dukata. :lol:
pa sta ako ne volis filmove? nemoj ih gledati
a za kilo karamela?
Originally posted by Norma Jeane
ne volis filmove, pa sta sad. ne moramo svi sve voleti. ja ne volim balet. niko me nece ubediti da idem na balet nikada, pa makar da se sva opsta kultura svodi na to. eto, bicu opste nekulturna u tom slucaju. :durenje:
a koliko baleta si to odgledala i sta znas o baletu kad si tako sigurna da ga ne volis
uvek su mi bili cudni ljudi koji nesto ne vole, a da nisu ni probali ili nista o tome ne znaju, ali vole da pljuju
Korisnikov avatar
By gorilica
Ako nisi gledala, a vidim da te interesuju horori, pogledaj:
Isterivac djavola (The Exorcist)
[Rec]
28 Days Later, a ako ti se dopadne, komotno gledaj i nastavak: 28 Weeks Later
30 Days of Night
Carrie
Jaws, od novijih mozes i The Riff
Poltergeist
The Sixth Sense
The Others...............
Korisnikov avatar
By Dina
Ledena,
a kako stojis sa filmovima u kojima vise mozes da se nadjes? Npr Lost and delirous, ja sam nekoliko puta taj film gledala na tv i svaki put plakala, e tu mi je zao bilo sto je tv, placem i vracam se u mislima na neku scenu pa mi prodje jedan deo filma... Sad ne mogu da se setim ali bilo je nekih filmova na koje su svi plakali a mene ostavljali hladnom...
Korisnikov avatar
By gorilica
Dina, mislim da mashish temu.
Kao prvo, gde preporuchujesh emotivne filmove nekom ko ima nick: Ledena?
Kao drugo, ochigledno je da joj ne prijaju ART filmovi i da je to smori.
Kontam da njoj treba neshto shto ce biti efektno, a da ne trazi previshe udubljivanja i razmishljanja, vec odmah udara na primarne emocije.
Korisnikov avatar
By Dina
:giggle:

I pored nicka ja Ledenu nisam dozivela kao ledenu pa me je to mozda i zavaralo, videcemo sta ce da kaze na preporuku, mozda sam i omasila :D
By Simor
Originally posted by Popeye

andaluzijski pas
Nekome ko ne voli film preporučuješ Bunjuela? :smeh:

ontopic: Pogledaj film "Moje pesme, moji snovi" ("The Sound of Music"). Ako te takav jedan blockbuster ne dojmi, onda batali filmove.

:fen:
Korisnikov avatar
By acid drop
andaluzijski pas je sjajan trip. jednom sam sanjala larve umesto noktiju. slično onome sa scenom dlana iz kojeg izlaze mravi.
By Guion Nerville

Znas kako.Svidelo mi se prvih dvadesetak min a posle sam cekala sta ce da se desi.Scene sledece-njeno lice koje traje minimum 10, 15, min,nista se ne desava... da ne pisem o tisini itd....Mogla sam skuvati kafu i vratiti se i videti i dalje istu scenu.I tako ide i dalje i dalje film i samo odjednom the end.

Rekla sam tad-ma idi bre u pm, da izvines :lol:

Izvini ali meni je taj film smor.

Hajde neki dobar horor npr... :D

Otkud znam, istina nije brz tempo nekih desavanja, al meni je po meri u tom filmu, da docara atmosferu i dusevna stanja. Ok, nego sam stekao utisak po tvom forumskom pisanju da bi ti se takav film mozda svideo (fragmenti koji dotaknu dusu, poezija :) , da vidim u kom smeru da mislim... Da nisi navela te filmove, moguce da bih ti ga preporucio :lol:

A horor slabo poznajem, gledam retko, al evo vidim vec neke preporuke. :)
By J...
Nisam ni ja neki filmofil ali preporucujem "Babel".
http://www.imdb.com/title/tt0449467/

To je jedan od filmova koji mi se bas svideo.

Pogledaj i nesto od Almodovara.

I da, ne volim ni ja filmove u kojima po 15 minuta nema nista da se cuje, valjda mi ne drze paznju. Ako vec nema nekog razgovora onda mi je bitno da ima bar neka muzika da pokrije tu prazninu. Najgore mi je kad krene neki film i prvih 15 minuta potpuna tisina, obicno uz krupan kadar necije glave, ne mogu ni jacinu zvuka da namestim na pocetku kako treba. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!