Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Glasnik
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NhW2zdll ... r_embedded[/youtube]

Međunarodni istraživački tim "Lovaca na duhove“ u najnovijoj epizodi koja je premijerno emitovana 2. februara 2011. na američkom naučnofantastičnom SyFy TV kanalu, posetio je nedavno Petrovaradinsku tvrđavu i uz pomoć opreme istraživao je podzemlje Petrovaradinske tvrđave u potrazi za dokazima paranormalnih i spiritualnih pojava koje su vekovima budila veliku pažnju lokalnih žitelja.

Opširniji tekst: http://www.b92.net/kultura/vesti.php?na ... _id=491597

:smeh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zaboravili su napomenuti da je to sve radi toga što je tvrđava izgrađena na starom indijskom groblju... :kosach:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Samo se vi zajebavajte.
A ja sam bila svedok jedne paranormalne pojave, bas u podnozju Petrovaradinske tvrdjave. Videla sam Milijanu Baletic.
By Glasnik
Najbolji su ovi ''svedoci'' koji jedno pričaju a lik prevodi na engleski totalno drugačije... :lol:
By Sixto
Samo se vi zajebavajte! Novi Sad ima turista na toj tvrdjavi godisnje koliko sve banje po Srbiji!

Ovo je marketing kakav god da je dobrodosao je. 45min na kablovskoj! Idi begaj, pa to se zlatom placa!
Korisnikov avatar
By Marvin
Taj Veljko Milković je takva jedna polupana prsotina od čoveka, da je on više paranormalan nego svi mogući varadinski duhovi zajedno :kesa:
Korisnikov avatar
By Blady
:lol: da da, imala sam ceste susrete sa nekim duhicama :pervert:
Korisnikov avatar
By Blady
ahahahah, ali komentar :)

Odlicna ideja:-) Treba zaista iskoristiti priliku za promociju Petrovaradinske tvrdjave u svetu.

Nadam se da cu i ja ucestvovati u projektu (kao duh), kad budem umro od gladi;-)
(joker, 9. februar 2011 11:43)
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Marvin

Taj Veljko Milković je takva jedna polupana prsotina od čoveka, da je on više paranormalan nego svi mogući varadinski duhovi zajedno :kesa:
Stvarno? :iskolacen:

Ja ga se secam kao dobrodusnog cike sto voda zainteresovene po katakombama i bavi se osmisljavanjem zelenih kuca...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Wilhelmina

Samo se vi zajebavajte.
A ja sam bila svedok jedne paranormalne pojave, bas u podnozju Petrovaradinske tvrdjave. Videla sam Milijanu Baletic.
:lol:
Ne znam šta bih dao da vidim tebe i Baletićku u nekom duelu, sučeljavanju, panel diskusiji... To bi bio šou.
:yes: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!