Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Majke jajare...

Da :pilence:
4
33%
Ne :mama:
4
33%
ja bih najradije pupala! :awesome:
4
33%
Korisnikov avatar
By 2kune
Trudnoća nije lahka stvar... a bormeš i predugo traje... i onda na kraju još i divljački boli i iscrpljuje fizički na svake načine...
Da li bi radije da evolucija nije toliko radila? Da li bi radije da odmah možete snijesti relativno malo jaje pa da se iz njega nakon nekog vremena (ajd nek je i 9 mjeseci) izleže dijete? :pilence:
By Speculum Columbae
Мени су увек говорили да ако клепећем крилима у јавности, да ћу готово сигурно завршити у супи. Срећом, до сада нико није провалио да сам кока звиждовка.
Мада, некада и дан данас кроз свој слаб сан, када падне мрак, видим оца како стоји на вратима моје собе и жељно ме гледа.
Када сам био млађи, мислио сам да је због љубави, сада видим да је до пилава.
Понекада кажем и квак квак, чисто да заварам, а моја сестра је мудра и каже: Шта је, данас си полиглота?
А што се тиче моје мајке...никада та није умела да брине о деци. Дража јој је била Бехеровка.
Korisnikov avatar
By 2kune
zamislite samo... novi kompjuterizirani inkubator i brižna služavka Candelaria-Maria-Rossafiori na 24satnom dežurstvu a vi vani tulumarite u 7. mjesecu trudnoće... :awesome:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja bih se najradije mucila

ali, posto se igramo, ja bih pupela,
a moja majka bi isheklala neku torbicu da malom/ maloj ne bude hladno

nesto trendy :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jbt, pa zamisli kolko bi se tek onda kotili! :hypno:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by unic0rn

Jbt, pa zamisli kolko bi se tek onda kotili! :hypno:
voistinu. u tom slučaju bih možda čak i razmislila o takozvanomu zanošenju.

a bi li se neoplođena jaja mogla jesti kao ona ptičija?
kakav bi to nered unelo među vaskoliko ovo-lakto-vegetarijanstvo!
By Speculum Columbae
Или благосиљане коке, које благосиљају свештеници, и које одмах носе ускршња јајца са оним налепничицама са тичицама и јањчићима.
Korisnikov avatar
By 2kune
samo nisam siguran dal bi to unaprijedilo ili unazadilo feminizam kao pokret... :misli:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dante

Или благосиљане коке, које благосиљају свештеници, и које одмах носе ускршња јајца са оним налепничицама са тичицама и јањчићима.
mis'iš, friško menstrualno ofarbana?
nisam sigurna da bi se pravoslavna crkva složila s takvom rabotom.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune

samo nisam siguran dal bi to unaprijedilo ili unazadilo feminizam kao pokret... :misli:
u svakom slučaju bi se povećao broj teorijskih radova i umetničkih performansa koji tematiziraju derogativnu upotrebu termina "kokoška" za osobe ženskog pola/roda.
By Speculum Columbae
Originally posted by Lepa Krepa

mis'iš, friško menstrualno ofarbana?
nisam sigurna da bi se pravoslavna crkva složila s takvom rabotom.
Али доноси новце. Што је коки мило, у сну јој се снило.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lepa Krepa

u svakom slučaju bi se povećao broj teorijskih radova i umetničkih performansa koji tematiziraju derogativnu upotrebu termina "kokoška" za osobe ženskog pola/roda.
ali bi istovremeno žene bile slobodnije za društveni život i ravnopravno radno vrijeme... a možda bi muškarci preuzeli inkubiranje jaja kao kod nojeva... :sladoled:
Korisnikov avatar
By unic0rn
A zamisli tek fakat da bi lezbejke mogle da zapravo sede na jajetu a da to ne bude figurativni govor. :wow: :wundy:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
@2 kune
tja, to su pričali i za mašinu za pranje sudova, pa jope ništa ne bi od toga...
Korisnikov avatar
By Incubus
Nema ponuđena dioba? Pfff

Jaje u torbicu pa na Tequile
Korisnikov avatar
By nsc
opet si zajebao statusa i sl sa otvaranjem najidiotskije teme godine
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moje skromno misljenje je da proces razmnozavanja u ljudi jednostavno nije dovoljno kompleksan.
Uopste se ne uzima u obzir fizicka, psihicka i materijalna sposobnost jedinki da se o potomstvu staraju, a i za sam proces ne moras da budes nimalo pametan.
Da se ja nesto pitam, najbolji nacin razmnozavanja bi bio da se recimo parimo u Australiji, ali da decu radjamo na recimo Islandu, pa da evolucija deluje usput.
Korisnikov avatar
By bern
Mislim da to nije dovočljno čisto. Mi gejevi opet miramo da stupimo u kontakt sa vama groznim lezbejkama. Ima li šanse da se neoplođeno jaje stavi na neki fini astal, a onda mi dođemo i otpjevamo mu nešto od Madone ili Šer - i opla - novi život je počeo!
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Wilhelmina

Moje skromno misljenje je da proces razmnozavanja u ljudi jednostavno nije dovoljno kompleksan.
Uopste se ne uzima u obzir fizicka, psihicka i materijalna sposobnost jedinki da se o potomstvu staraju, a i za sam proces ne moras da budes nimalo pametan.
Da se ja nesto pitam, najbolji nacin razmnozavanja bi bio da se recimo parimo u Australiji, ali da decu radjamo na recimo Islandu, pa da evolucija deluje usput.
a sta je s pederima? gde se oni pare? :D
Korisnikov avatar
By acid drop
Dante :smeh: :love:

Ont: au, al' me prevario naslov. O_o
mislila sam da je neka pljuvačina po mamama.

inačee, naravno da bih volela da snesem jaje. i da bude bez onih propratnih efekata tokom trudnoće. O_o
Korisnikov avatar
By Mage
Ja bi da se razmnožavam konjugacijom ali te opcije nema :sigh:
Korisnikov avatar
By nsc
Мени су увек говорили да ако клепећем крилима у јавности, да ћу готово сигурно завршити у супи. Срећом, до сада нико није провалио да сам кока звиждовка.
Мада, некада и дан данас кроз свој слаб сан, када падне мрак, видим оца како стоји на вратима моје собе и жељно ме гледа.
Када сам био млађи, мислио сам да је због љубави, сада видим да је до пилава.
Понекада кажем и квак квак, чисто да заварам, а моја сестра је мудра и каже: Шта је, данас си полиглота?
А што се тиче моје мајке...никада та није умела да брине о деци. Дража јој је била Бехеровка.
ti si najludje dete na forumu (u pozitivnom smislu) slatko sam se nasmejao :lood: oprastam otvaranje teme
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by bern

Mislim da to nije dovočljno čisto. Mi gejevi opet miramo da stupimo u kontakt sa vama groznim lezbejkama. Ima li šanse da se neoplođeno jaje stavi na neki fini astal, a onda mi dođemo i otpjevamo mu nešto od Madone ili Šer - i opla - novi život je počeo!
Vi onda usavrsite partenogenezu. Dok to radite, mozete da pevate sta god hocete :D
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by bern

Vi onda usavrsite partenogenezu. Dok to radite, mozete da pevate sta god hocete :D
Partogeneza... sunce ti tvoje, morao sam guglati... Nego, neka bude i partogenaza i šta već, samo da ne budem tu kad počne da se leže - onesvijestiću se kad vidim da prstić probija ljuskicu! Ju!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!