Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Osjećam se kao da čitam komentare na YouTube, ispod nekog videa mreže The Onion... Jeste, Plavo Derle, tačno je :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Još uvek nema zvanične reakcije iz Srbije na ovo saopštenje, međutim iz srpskog udruženja teoretičara zavere tvrde kako ovo priznanje „ide na ruku Hrvatima koji samo čekaju pogodan trenutak da napakoste Srbiji“.

Ovo mi je jako smesno. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Svi ovi i još mnogi drugi događaji su bili dovoljni da se već hiljadama godina uspešno prikrije udružena zaverenička aktivnost na prvi pogled različitih aktivističkih grupa, poput katoličkih i muslimanskih fundamentalista i sledbenika Toma Kruza, Sajentologa.

Moja mama ce se razocarati zbog Tom Kruza... :lol:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Blond Brat

Moja mama ce se razocarati zbog Tom Kruza... :lol:
Lažu, lažu, nije to bio Tom Kruz (nisu mu dali Sajentolozi). Čitao je Čak Noris, ali njega ne smiju da spomenu.
By loreenche
Bretusho... njuz.net je portal koji parodira vesti
By Glasnik
Ovakve ''vesti'' me uvek nasmeju... :hail:

Mislim da je najgenijalnija bila ona da je pevačica Viki Miljković bila toliko oduševljenja Džulijanom Asanžom da je u njegovu čast ime promenila u Wiki. :D :giggle: :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Glasnik88
Mislim da je najgenijalnija bila ona da je pevačica Viki Miljković bila toliko oduševljenja Džulijanom Asanžom da je u njegovu čast ime promenila u Wiki. :D :giggle: :D
Ja bi' u ovu još i poverovala. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma imaju oni često tekstove na koje ljudi mogu da se upecaju...

Ali u OVO poverovati! :qqlele:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by bern

Osjećam se kao da čitam komentare na YouTube, ispod nekog videa mreže The Onion... Jeste, Plavo Derle, tačno je :D
nisu ni njuzovi komentari za baciti.

jedan živahni duh koji je posumnjao:
marcore kaže:
11. decembar 2010. u 18:16

naveli su takve stvari da sam ubijedjen da nas zajebavaju
i jedaqn koji je skont'o, ali baš, ono, do kraja:
goran kaže:
8. decembar 2010. u 12:34

Zalosno neznanje.Nadjite dr.Deretica delo istorija srba(bdw.zabranjeno. video) pa ce vam mnogo sta biti jasnije.verovatno ce se pisac ovoga postideti kad shvati neke stvari
:lol:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Jao, ovo sam nedavno stavila na wall...
Ali ovo:"Tako su na primer, u cilju skretanja pažnje sa antisrpske zavere započeti Prvi i Drugi Svetski rat, ubijen je Kenedi, zatrpani čileanski rudari, fingirana kineska privredna revolucija, stvoreni epovi o Ramajani i Mahabharati i osnovana muzička grupa Bitlsi." GENIJALNO! :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
istina je! :sudija: da nije istina službena Srbija bi već reagirala. pošto nije, očito je stvar veoma ozbiljna... :nazalost:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!