Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
tek sad doslo do rvacke. :drama: ako ima topic vec, maknite ovo. :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Nikada neću da razumem taj mentalitet.

Da je njoj (njima) draže da se tako jedan dan šetaju zakićeni parama i da (kao finalni cilj) ljudi pričaju o tome...umesto da odu mesec dana na Maldive recimo...
Korisnikov avatar
By Tungi
Znas da su komsije stavka ispred svih.SrBsko inacenje i ponos:radosnice:
By J...
Djesika se krstila, pa dobro, bas lepo.
Sta je sad tu toliko za iscudjavanje, razni ljudi-razni obicaji. :drama:
Korisnikov avatar
By bu
kad se tako razbacuju parama..idem da ih pitam da me usvojee :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ti nemaš pojma koji su oni cicije za druge stvari. Cicije i baksuzi.

Kad je pre nekoliko godina bilo ono ludilo sa Dunavom kad je podivljao, pa tamo u njihovom kraju (zatekli se neki ribolovci tamo), PA SU se svi oni tamo bili na odmoru jer je bio Uskrs...svi su GLEDALI dok im je vojska i civilna zaštita radila okolo, podizala bedeme da njihovi zamkovi i kulice ne bi bile poplavljene...a oni ni prstom da mrdnu NITI su dali svoje nove traktore i mehanizaciju iz garaža za prevoz dzakova sa peskom, da se ne uprljaju...idioti.
Korisnikov avatar
By Blady
E pa, ja sam vec izjavila da mene ova Djesika podseca na jednu forumasicu :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad se hajdi pojavila bila je hit. sada su u tom delu srbistana iskopali gomilu njoj slicnih. i tada je prestalo bivati zanimljivo. izolovani incident je nekako, uvek vise sexy nego kad se ponavlja, tada postane samo crna hronika.
elem, misljenja sam da privatno slavlje ne bi trebalo biti predmet javne rasprave (da, kako da ne, hehe). voleo bih znati kakva je sad situacija u negotinskom kraju nakon linca hajdi, kako joj se porodica oseca i tako to. nikad nasi novinari nece otici tamo i njih malo propitati te stvari... al' ce zato svojski prionuti na ruganje.
Korisnikov avatar
By Srklet
no, to nije privatno slavlje. i hajdi i đesika su se svjesno i namjerno hvalile svojim proslavama po drustvenim mrezama i sl. nije da im je netko ukrao te fotke iz foldera na kompu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy

voleo bih znati kakva je sad situacija u negotinskom kraju nakon linca hajdi, kako joj se porodica oseca i tako to.
Kakav linč?

Ja sam odjenom bio pokupio gomilu informacija na tu temu, i sa debelim zakašnjenjem, ali zadnje što znam je da su je nešto isprozivali, osuđivali, a da je ona na FB stavila "Crknite, puknite..."

Taj linč misliš ili nešto konkretno?
Korisnikov avatar
By ns.happy
da mars, brate, ovde u ns sam video majice na kojima je pisalo ''i ja sam bio kod hajdi na rodjendanu'' :-)))
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Popeye

no, to nije privatno slavlje. i hajdi i đesika su se svjesno i namjerno hvalile svojim proslavama po drustvenim mrezama i sl. nije da im je netko ukrao te fotke iz foldera na kompu.
to je privatno slavlje placeno novcem njihovih roditelja.
Korisnikov avatar
By Incubus
Totalno u hrišćanskom duhu, čudi me da je nije krstio Kačavenda, on je u tom fazonu.
Korisnikov avatar
By Srklet

to je privatno slavlje placeno novcem njihovih roditelja.
naravno da je slavlje bilo privatno u smislu da su pozvani odredjeni ljudi itd. ali je prestalo biti privatno kada su slavljenice same i bez ikakve prisile odlucile podijeliti fotke sa slavlja s vaskolikom internetskom vaseljenom.

ista stvar kao i sva ona celebrity weddings, s kojih se ciljano objave fotografije, bas s ciljem da ih javnost vidi. pa onda i komentira.

e sad, druga je stvar sto su hajdi i đesika mislile da će ljudima biti jako kul njihovo slavlje, a ispadoše predmet ismijavanja. ali fakat: same pale, same se ubile. :party:
Korisnikov avatar
By Mars

da mars, brate, ovde u ns sam video majice na kojima je pisalo ''i ja sam bio kod hajdi na rodjendanu'' :-)))
Pa to su i hteli, zar ne? Zato mi je i bilo čudno pominjanje linča.

MA...toga ima svuda.

Ne znam na kom kanalu ide kad bogati razmaženi Amerikančići prave sweet sixteen...pa dobijaju nervne slomove jer im organizator celog tog cirkusa nije obezbedio (recimo) J.Lo nego (recimo) Britney. I obrnuto. Sa sve vatrometima i poršeom sa mašnom ispred kuće. E jedino što nisu okićeni parama kao Đesika, al meni je sve to podjednako nakaradno, kada ti vidiš devojku od 16 godina koja izgleda kao da ima 36, sa 5 plastičnih operacija već za sobom i koju ama NIŠTA više u životu ne može da obraduje i razveseli...
Korisnikov avatar
By Srklet
i rekao bih da su ovakvi primjeri paradigmatski. mozda grijesim, ali kad bih se morao kladiti, definitvno bih se odlucio za to da đesika neće ići na faks.
a ne znam, ja sam mozda snob, ali ja bih kao roditelj mnogo prije potrosio 30 000 eura na obrazovanje svojeg djeteta, nego na kič dernek i općenarodnu žderačinu u trajanju od ca. 6 sati.
By Ulix

mozda grijesim, ali kad bih se morao kladiti, definitvno bih se odlucio za to da đesika neće ići na faks.

Ili će upisati brzopotezni kurs menadžmenta na nekom privatnom fakultetu u otadžbini. :awesome:
Korisnikov avatar
By ns.happy
popaj, nije problem sto su se one obrukale. problem je sto niko nije otisao tamo da njih pita za bilo kakvo misljenje. da objasne sve to. (premda ne vidim kakvo bi objasnjenje mogli dati). ipak je srbija ispirala usta jednom devojkom i njenim privatnim slavljem. pa da je to slavlje bilo i hiljadu puta nakaradnije, ispada da su novinari i svi ostali, ukrali te fotografije, i ismevali se iza ledja. niko nije imao muda da ode kod njih i pita ih makar sad, kakva im je steta naneta.
ono sto vidim ovde, jeste jedan palanacki mentalitet, zavirivanje u komsijin tanjir, i tracarenje. eto, to me nervira.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Ulix

mozda grijesim, ali kad bih se morao kladiti, definitvno bih se odlucio za to da đesika neće ići na faks.

Ili će upisati brzopotezni kurs menadžmenta na nekom privatnom fakultetu u otadžbini. :awesome:
sve i da su uzeli i na lomaci spalili te pare, to je njihova stvar, i njihovo pravo.
By Ulix
Originally posted by Ulix

sve i da su uzeli i na lomaci spalili te pare, to je njihova stvar, i njihovo pravo.
Naravno da jeste.
Ali to ne menja ništa - i dalje su seljančure.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Gasterbajteri tj. zashto nikom ali niko nize od Slovenije ne treba dati pravo da udje ili priviri u EU.
By J...
Originally posted by luciferin91

Gasterbajteri tj. zashto nikom ali niko nize od Slovenije ne treba dati pravo da udje ili priviri u EU.

Stvarno zasto?

Evo do kakvih komentara dodje kad se raznim Djesikama poklanja paznja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!