Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Koliko vas se do sada upecalo na neku vest sa ovog sajta?

http://www.njuz.net/

Meni je svaki put do besvesti i nazad smešno kad neko, mrtav ozbiljan, citira vesti sa ovog sajta i veruje u njih! :krezavi:

Danas je moja rođena žena ostavila divnu vest da je pročitam, vest koja ju je, kako reče, dirnula.
Ja reko', ajde da vidim šta ju je to dirnulo, kad ono link ka ovom sajtu. :smeh:
Ahhhh
Smejala sam se 15 minuta :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
moguće je... ima nekih i na forumu koji šeruju vesti odatle kao ozbiljni :smeh:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by IriS

moguće je... ima nekih i na forumu koji šeruju vesti odatle kao ozbiljni :smeh:
jbt tek sad vidim komentare ispod ove vesti koju si linkovala u uvodnom postu, Gojko Sisa se zajebava a ovi ispod mrtvi ozbiljni ga kritikuju
:lol:
Korisnikov avatar
By Momo
najjaca je Lena koja kaze :"Ne znam ko je ovde sebican! Sta je jedna novogodisnja noc u poredjenju sa srusenim kucama i poginulim i povredjenim osobama? Svake godine je nova godina, a mozes da slavis i svaki dan ako hoces!" :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
joj ja skoro na ono da JAT ukida stjuardese :smeh: , nije da bi moglo biti nevjerojatno
Korisnikov avatar
By IriS
ali oni su fantastični :klap:

pazi, neko je seo i osmilio celu foru, plus platio za to i organizovao ljude da pišu :lol:

genijalno :klap:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol: :lol:

:up: za sajt, shashav je! :)

Meni su hit pojedini komentari na clanke, koji ukazuju na to da se njihovi autori sa ozbiljnoscu informisu preko sajta. :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Momo
http://www.njuz.net/svi-gradani-srbije- ... enu-kartu/

Komentar:
Marko Antic kaže:
9. novembar 2010. u 13:25

Zelena karta za sve gradjane Srbije? Kontaktirao sam americku ambasadu u Beogradu i rekli su mi da to nije istina. Sram vas bilo, vi ste kao ozbiljna novina. Prevaranti. U mojim ocima vise nemate nikakav kredibilitet.

:lol: ne mogu da verujem da je lik stvarno zvao, sad ga zajebavaju redom

Blizzard kaže:
9. novembar 2010. u 13:00

I ja kontaktirao americku Ambasadu, rekli su mi da obavezno dodjem i povedem zenu, majku, svastiku i surnjaju, jedva cekaju da nas prime! Samo treba da se ovi iz njuz.net-a stide, nisu objavili celu vest- za gradjane srbije koji jos uvek nemaju biometrijski pasos procedura traje cak oko 5 dana za dobijanje dozvole, i sami snose troskove puta do aerodroma. Ne znam zasto mr.Antic nije dobio zeleni karton, mozda ima dosije svezan za neku zastavu od pre par godina? ;)

da mi Iris nije skrenula paznju duplo manje bi mi bilo smesno, ovako em clanci em komentari :lol:
Korisnikov avatar
By Li
"Evo, ja sam studirala osam godina i dan danas imam noćne more od toga. Sve se budim u znoju, sanjam svog profesora koji kaže “ Koleginice, pali ste ispit“. Pitam se gde mi je bila pamet. Ionako sam sve što sam učila zaboravila posle par godina. Ne želim i da moja deca prolaze kroz sve to, želim da im legalno kupim diplome – u jednom dahu je saopštila Jelena Jašić"

:uplasen: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!