Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Uredništvo GayEcho Web Portala izdalo je Uverenje o heteroseksualnosti aktuelnom učesniku Farme Branislavu Banetu Jankoviću

Nakon što su se on i Baki B3 poljubili na Farmi počele su priče da je Branislav Janković homoseksualac. Kako bi to demantovao, Bane je počeo da muva sve žene na Farmi i otišao tako daleko da je zaskočio i Vesnu Vukelić Vendi.

- Plašimo se da će uskoro početi da zaskače koze, ovce i kokoške da bi dokazao svoju heteroseksualnost. Zato ovim uverenjem želimo da mu pomognemo u dokazivanju i nadamo se da će ono pomoći da se spekulacije o njegovoj seksualnoj orijentaciji zaustave. Ovom prilikom pozivamo sve javne ličnosti, kao i građane i građanke Republike Srbije koji imaju slične probleme, da nam se obrate kako bi i oni dobili Uverenje o heteroseksualnosti. Do sada, ovo uverenje je izdato Milanu Stankoviću, Mariji Šerifović i Mladenu Raduloviću – stoji u saopštenju GayEcho Portala.

Izvor: Story

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Evo glumatanja po gradu..Stisle se tetke,pocinju da furaju str8 looking,al' im tako ne ide!:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo je lep gest Gay Echo portala.

Predraže, konačno od tebe neka provokacija koja nije uvredljiva, ali će ipak biti medijski propraćena.

:up:
By Storm
Taj Bane je sistematski maltretiran na farmi baš a propo navodne homoseksualnosti. Zapravo ne pamtim da sam ranije viđao takvo provociranje na televiziji. Pravi pravcati gay bashing. Meni tu nije ništa smešno.
Inače to sve radi jedna kompletna krava, Vendi. Počela je sa ogovaranjem odmah po ulasku na farmu, nije joj odmah upalilo, ali u međuvremenu je to ponovila 1000 puta, tako da su svi na farmi počeli da se pitaju da li je ipak u pravu...
Tako da mi nije jasna logika zašto se ta gej organizacija koja izdaje ta "uverenja" pridružila gay bashingu.
Istovremeno, vidim po forumu da je Vendi naravno ideal nekih posebno blaziranih pedera.
Sumarno, mučiteljka Vendi je do jaja i prava gej ikona a žrtva Bane je govno jedno koje se usudilo da krije svoju homoseksualnost, ali našao se ko će njega da raskrinka. No pasaran!
To je ona ista vrsta duhovitosti koja je pre neku godinu izglasala za mušku gej ikonu onog glupog obrazovca.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Zalosno a bas sam mislio da ga muvam :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by KiWi

Predraže, konačno od tebe neka provokacija koja nije uvredljiva, ali će ipak biti medijski propraćena.

:kakodane:
Korisnikov avatar
By IriS
e baš me zabole piculja da li je on gej ili nije :balon:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by IriS

e baš me zabole piculja da li je on gej ili nije :balon:
..da je imam i mene bi zabolela oko istog pitanja :)

..čini se da je njegova (andro)seksualna orjentacija pretpostavljena na osnovu scene iz spota za pesmu "Bijesna" hrvatske umetnice Nives Celzijus?!
Korisnikov avatar
By deran
...nekad je bolje živeti u neznanju,veruj...:povez:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa siguran sam da postoji neka sasvim neuvjerljiva laž o tome tko su članovi uredništva azdejokovićevog portala... i ja je želim čuti! ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Storm

Taj Bane je sistematski maltretiran na farmi baš a propo navodne homoseksualnosti. Zapravo ne pamtim da sam ranije viđao takvo provociranje na televiziji. Pravi pravcati gay bashing. Meni tu nije ništa smešno.
Inače to sve radi jedna kompletna krava, Vendi. Počela je sa ogovaranjem odmah po ulasku na farmu, nije joj odmah upalilo, ali u međuvremenu je to ponovila 1000 puta, tako da su svi na farmi počeli da se pitaju da li je ipak u pravu...
Tako da mi nije jasna logika zašto se ta gej organizacija koja izdaje ta "uverenja" pridružila gay bashingu.
Istovremeno, vidim po forumu da je Vendi naravno ideal nekih posebno blaziranih pedera.
Sumarno, mučiteljka Vendi je do jaja i prava gej ikona a žrtva Bane je govno jedno koje se usudilo da krije svoju homoseksualnost, ali našao se ko će njega da raskrinka. No pasaran!
To je ona ista vrsta duhovitosti koja je pre neku godinu izglasala za mušku gej ikonu onog glupog obrazovca.

jbg, tako je to kad tetka hoce da bude aktivist(kinja)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ne znam o kome je reč, ali bih želeo da saznam.

Ružan gest u svakom slučaju.

Još jedan jeftin media stunt našeg obožavanog aktiviste.
Korisnikov avatar
By Sunce
Posto su gej pitanja bila aktuelna proteklog meseca, mislim da su ucesnicu Farme dobili instrukcije da se malo gej aktiviraju, da naprave neki gej skandal - zbog gledanosti. Jer pobogu, Pink je u trendu, uvek prati modu i zbivanja.

Da su aktuelna pitanja prava Roma ili Madjara, u Farmi bi se vec nasli neki predstavnici ili bi neko odjednom krenuo da psuje koristeci rec ciganin, pevale bi se romske pesme i sl.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Storm

ne znam ni ko je, ni sta je to na farmi, ali verujem da je ovako kako je napisano.

-.-
Korisnikov avatar
By Srklet
silly me, ja tražih impressum pod impressumom...
nego, uredništvo su onda predrag, m i azdejković? :hmm:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Da naravno. Ja sam užasno sposobna osoba.
Umem da programiram ASP 2.0 bazu, da dizajniram sajtove, da pišem, prevodim sa više jezika, da se ne skidam sa televizije i novina, blogujem pratim modne revije, pišem za više bg redakcija, pišem projekte, bavim se fundraisingom, piskaram po forumima, stavljam zimnicu, jebem se sa dečkom... i to sve bez ičije pomoći.

Da, da, toliko sam sposoban :D

Evo ovima iz GSA treba deset ljudi za ono što ja uradim sam :jankovicka:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ово је Бани :)
''

Ову Венди стварно треба натакнути на киту од 53цм :)

Погледајте пажљиво снимак и то како га Венди прозива јавно да је геј
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja moram priznati da uopce ne zalim niti jednog sudionika reality showa. Sama pala, sama se razbila.
By milanmarink
Ako se ovako nastavi uskoro ce osim uobicajenih dokumenta biti potrebno i ovo uverenje za bilo koju vrstu posla:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by KiWi

Pri tom se slazem za gay bashing od strane one glupace Vendi za koju mi nikada nece biti jasno zbog cega je toliko voljena od strane pedera. Posebno posle ovoga.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Dirrty

Ja ne znam o kome je reč, ali bih želeo da saznam.

Ružan gest u svakom slučaju.

Još jedan jeftin media stunt našeg obožavanog aktiviste.
amen
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!