Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Srpsko gastarbajtersko čedo i nova Kraljica treša (pokloni se Arvina, plači Tanja Kovačević).
Kraljica fejsbuka.
Popularnost je stekla ružičastom bojom i svojom žurkom koja je mešavina rokokoa i koncerta Zorice Brunclik.

Fanovi?
Reakcije?

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mislim da njena baba buntovnica zaslužuje "fen pejdž", jer nije šljivila taj dres koud.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:lol:

Videh nju prvi put pre dva dana preko drugarice, nisam znao da je popularna :lol:

Naravno, osecao sam se kao da sam u barbilendu.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja bih nju upucao. really. ili barem ciglom zatukao direktno u čelo. koja gnjusoba.
Korisnikov avatar
By Suki
0 za stajling plavi itison ne bih drzao ni 100 metra od mene XP
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mene je sramota, posto sam i ja gastarbajtersko cedo :burner:

jadno, jadno, jadno...

dosli ovde sa 2000 evra i misle da si uhvatili Boga za k****c... a tamo se voze gradskim, idu pognute glave i samo sramote sve gastarbajtere koji su majcino mleko propisali muceci se i radeci tamo ko crnci da svojoj porodici omoguce NORMALAN zivot... ovo na slikama je samo bolesno i jadni pokusaj suzbijnja kompleksa.
Okupili celo selo, i ajd da vidimo da ako svi obucemo roze, ocemo uspeti da cela Srbija zamrzi tu boju.

:ua:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A haljina bi joj bila kul da je crna sa crvenim rubovima :peder:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja neako sve ovo opravdavam samo dobrom zajebancijom i ako je tako, svaka čast. Međutim, ona kuća u pozadini je malo kičasta pa može bit i da su ljudi sve to ozbiljno primili.
Ne znam šta da mislim.
Korisnikov avatar
By Rei
Meh. Sem sto na obe fotke izgleda identicno, ocekujem ubrzo kompilaciju poput fotografija paris hilton i obame
Korisnikov avatar
By Suki
Ajoj,u Valjevu ima ovkavih na sve strane,seljana svudaa!!!Toliko smaraju da mi nekada dodje da se ubijem :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gde je slika sa babom?:roflmao:
Korisnikov avatar
By gossip
ona se stvarno zove Heidi? o.O
Korisnikov avatar
By lostinspace
Haha, sljokica i Heidi su postale popularne preko noci. Nesto poput princeze Ozane from Princess Ozana TV xD
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja je u potpunosti podrzavam, a komentari su maliciozni.
Realno, Srbija je prepuna likova koji bi svoj rodjendan unakazili i grdje nego doticna, samo nemaju para za to. Zamislite samo Statusov rodjendan, da on poseduje jedno 5 hiljada evra.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Wilhelmina

Ja je u potpunosti podrzavam, a komentari su maliciozni.
Realno, Srbija je prepuna likova koji bi svoj rodjendan unakazili i grdje nego doticna, samo nemaju para za to. Zamislite samo Statusov rodjendan, da on poseduje jedno 5 hiljada evra.
ahahahahahahahah!!

ot: i heart heidi
da sam zhemskinja, bio bih heidi!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Dubble Bubble jbna nuklearna katastrofa!

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!