Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Nekoliko puta na forumu a cesto na chatu sam procitala rec "Uzivaj".

"Uzivaj" je rec kada se prekida dalja konverzacija. Da li je pristojnije reci: "Odjebi"? Ili nekako kulturnije "U redu, dobro...".

"Uzivaj" je sa visine i nije primeren.

Jer ponekad onaj koji "Uziva" je u boljem moodu nego onaj koji pozeli "Uzivanje".

Od ovoga posta treba samo iskljuciti izjavu: "Uzivajte u gayserbia ili chatu". ;)

Uzivajmo, fleksibilno! A nikako "Uzivaj".

A mozda i nije tako lool
Korisnikov avatar
By inga
:hmm:

Kad kažem "uživaj", to i mislim. Dakle, želim ti da lepo provedeš vreme, šta god da radiš.

Kad hoću da kažem "odjebi", onda to i kažem. Često bude baš tako direktno, a ako nije baš primereno biti toliko vulgaran, kažem "batali me".

A sada- uživaj :trep:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mene nervira kad ja pricam pola sata o necemu i onda samo usledi, iskuliraj :paradajz:

Bolje da uzmes jedan dim iz moje lule, pocni da cool-iras :pucaodsmeha:
By LeDeNa_
"Jebi se" je iskrenije od "Uzivaj".I ako cemo - na dalje - pre ces izazvati dalju reakciju sa odjebavanjem nego sa "Uzivaj".
Ja sam naucila da se "Uzivaj" koristi iskljucivo kada - foliras.Kada zelis zavrsiti diskusiju na - kao - kulerski nacin.
I jako je lose.

lol
Korisnikov avatar
By inga
^To nisam primetila, bar ne jos.
Ja nemam dlake na jeziku kad me neko smara i nije mi problem to reći. Samo se često ljudi iznenade jer ne očekuju tako direktan pristup.
Korisnikov avatar
By Madonna
zavisi s kim chataš. ko te je to iznervirao.. jel čita ona ovo?
By LeDeNa_
Da.

Upotrebu te reci bih razumela da mi je, na primer, uputi neko - kad krenem na koncert itd.To mi Ok.Idem i uzivam.
Ili kad jedem.Umesto onih dosadnih:"Prijatno" - "Hvala, prijatno i tebi" - "Molim".Dok sve to ispricam i ne jede mi se vise. :D Pa i tu mi super "Uzivaj".

Ali za kraj chata ili na nekom postu.....mislim.....Da uzivam? U cemu? U okrutnosti upotrebe te reci u tom - pogresnom smislu?

Ma kako se zvao.
By LeDeNa_
Da.Kad mi kaze:"Uzivaj" jos pomislim da sam blesava sto ne znam u cemu.A ustvari uzivala sam vise pre njenog "Uzivaj".

To je odjebavanje na 1,2.

Psovka je majka za to. :D
Korisnikov avatar
By Winter
Ja sam to ''uživaj'' slušala uživo od jedne bivše persone u vreme kad smo si već postale bivše persone i nemam pojma šta je to trebalo da znači...možda da je kul i faca...možda da mi zaista želi da uživam.....elem, njoj je uživanje preselo kad smo se jedared slučajno srele :rotflmao:
By LeDeNa_
Originally posted by Winter

Ja sam to ''uživaj'' slušala uživo od jedne bivše persone u vreme kad smo si već postale bivše persone i nemam pojma šta je to trebalo da znači...možda da je kul i faca...možda da mi zaista želi da uživam.....elem, njoj je uživanje preselo kad smo se jedared slučajno srele :rotflmao:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Winter
Slažem se s tobom i mislim da se ''uživaj'' korisiti radi provokacije....
By LeDeNa_
Reakcija "odjebi" je iskrena. Reakcija "Uzivaj" je povrsno prizemljenje osobe, koja ne zna sta ce sama sa sobom i ne zeli dalje nesto odrzavati. Ma kako se to zvalo.

:right:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ma samo opusteno, uzivaj :snob:

Nego, ja to dozivljavam kao jos jednu uzrecicu. A da li misli "odjebi" ili bilo sta slicno zavisi kako se upotrebljava.
By LeDeNa_
Radi se o konotaciji. "Uzivaj" - UZIVAJ.

Joj, necu vise o tome veceras...

Znaci, uzivam veceras:D
By LeDeNa_
Dante***

Jeste lepo uzivati ali samo da mi ne zavrsi sa uzivaj :) ))))
Korisnikov avatar
By zozefin st
uživaj mi zvuči ironično,,
kao odjebi na politički korektan način...
By dukkehjem
Meni je to "uzivaj" (u slucaju da njime neko zavrsava konverzaciju, a da nije u kontekstu - tipa koncert, ili bilo sta) mnogo gore nego reci nekome odjebi.
Prvenstveno jer imam osecaj da je prepuno ironije i nekog otrova,
a drugo jer tim "uzivaj" osoba koja ga je upotrebila stavlja sebe iznad ove druge (bar po mom utisku) i nece ni da je udostoji iskrene reakcije ili bar prizemnije reakcije, vec drmne tu glupost koja u sebi moze da ima i sazaljenja (onog pokvarenog, u fazonu ko da je druga osoba obogaljena ili ensto sl.), i netrpeljivosti, i svega i svacega sto je u takvoj kombinaciji (meni licno) krajnje itirantno i kuckasto.
Korisnikov avatar
By WoWLover
Kad mi neko kaze "uzivaj" dodje mi da mu jebem mater.
Korisnikov avatar
By Madonna
šta vam je svima :alikako: meni je to ko ''have fun''.
Korisnikov avatar
By WoWLover
Null, uzivaj.

XD kako ti to ne zvuci napusavanjski?

Ne stvarno, bas popizdim na uzivaj makar bilo receno i najdobronamernije. Osim ako sam na moru ili kad idem na dejt pa mi neko to pozeli.. Mada cak i tada ostajem pomalo podozriv.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!