Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Par puta sam se ugovorio sa "nashima" da odemo neobavezno na pice. Sve je OK dok ne dodje momenat upoznavanja, a onda niotkud pocnu zovu sa bednim izgovorima ili se uopste ni ne pojave na dogovorenom mestu.
Cast izuzecima (Reni - pravimo lom ovo leto, Deni - makar decko fino objasnio da je zauzet... :) )) ali uopste nemam razumevanje za ispale i jadne izgovore...

Mene zanima u cemu je fazon? Zasto se dogovarati ako nesto zaista ne planiramo i da ostvarimo?
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Zato sto glume neko ludilo, misleci da su Bogom dani... :novine:
Korisnikov avatar
By nsc
u jeeb'o te, a ja mislio da to samo meni rade :giljotina:
a ja mogu deda da ti budem, unuka mi samo godinu mladja od tebe
Korisnikov avatar
By gorilica
Budi srecan shto josh nisu krenuli i da ti se iz chistog mira istrishu. :lol:
Ja u zadnja 3 meseca imao 2 sluchaja u kojima su mi se likovi kojima ni profil nisam gledao, izjebali keve, rekli mi da sam ovakav, onakav, da imam AIDS, da sam propao... Jedan je navodno drug nekog mog bivsheg dechka, a drugi je navodno neko ko je pazario kod mene i kome sam se "nabacivao" na poslu ( shto inache sebi u zivotu nikad ne bih dozvolio).:sw:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja imam običaj da dogovaram okvirno viđanje i da za koji dan promenim raspoloženje i otkažem. :maska:

Na kraju se uvek vidim, ali to može da bude nedeljama, mesecima kasnije...
Korisnikov avatar
By 2kune
mislim da su lažljivci zato što lažu ali nisam u to potpuno i kategorično sigurna... :kosa:
By Kragi
^ :smeh:

ja inace ne bih tolerisao ni otkazivanje u poslednja 2-3 sata, sve preko toga smatram legitimnim. :lepeza:
zapravo me neodgovornost izludjuje, narocito ako imamo dogovor :D
... a zasto lazu :neznam: mozda te samo zajebavaju :smeh:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Originally posted by stefan19

Par puta sam se ugovorio sa "nashima" da odemo neobavezno na pice. Sve je OK dok ne dodje momenat upoznavanja, a onda niotkud pocnu zovu sa bednim izgovorima ili se uopste ni ne pojave na dogovorenom mestu.
Cast izuzecima (Reni - pravimo lom ovo leto, Deni - makar decko fino objasnio da je zauzet... :) )) ali uopste nemam razumevanje za ispale i jadne izgovore...

Mene zanima u cemu je fazon? Zasto se dogovarati ako nesto zaista ne planiramo i da ostvarimo?

Prvo lazu tatu i mamu, brata i sestru, drugove, drugarice, kolege, blizu i dalju okolinu, zatim malo po malo lazi im postaju istina, to jest pocnu da veruju u sopstvene lazi...i tako se pletu i pletu u sopstvenu mrezu...

Odjebi to, takvi ti ne trebaju u zivotu...:pivce:
Korisnikov avatar
By *deni*
Stefi, dok smo čatovali i pričali o svemu i svačemu, dotakli smo se i emotivnog statusa, pa sam ti rekao da sam trenutno u vezi.

To ne znači da nisam raspoložen za provod, đusku i skakanje po diskaćima, uz čitav serijal napravljenih fotografija.
Imam čak i žarku želju da usnimim tebe i Renija u akciji i što se mene tiče, to je dogovorena stvar.
:dance: :foto:
''
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Stefane sacekaj me veceras u 21h kod ringishpila...dolazim majke mi :cowboy:

Necu ispasti "lazljivi peder" :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Kao što reče Kirgiz, laži gejeva mogu se objasniti upravo prošlpšću.

Skoro svaki od njih je radi opstanka u društvu morao da laže mamu, tatu, brata, druga, drugaricu, komšiju o svojoj ključnoj biti - seksualnoj preferenci.

A to kad počneš da lažeš ukućane, onda kreneš da lažeš i za svaki izlazak.

A tu kad se dobro osposobiš onda vidiš da ti ide, pa lažei i gde treba i gde ne treba.
I ko je zaslužio i ko nije.
Korisnikov avatar
By m..
Poslali su ti tudje slike :D
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam ranije imao užasan problem sa laganjem. Znači otvorim usta već 10 laži izađe napolje :lol:

Ne znam da li ima neki poremećaj laganja, ali kad vam kažem nisam mogao da se kontrolišem. Posle kad sam malo odrastao sam naučio to da kontrolišem i laži svedem na najmanji minimum :) Mislim da je kod srpskih pedera najveći uzrok klozetiranost, jer sam ja posle outovanja drastično smanjio količunu laži.
Korisnikov avatar
By WoWLover
Stvarno bre mnogo lazemo :D

Ni meni nije jasno zasto al valjda kad ne izlazis sa gejevima veoma cesto, malo se uzentas i odlucis da ti je lakse da ostanes kuci.. Samo sto time nezasluzeno ispalis nekog.
Korisnikov avatar
By Pipin
Meni se to još nikad nije desilo :fen:
Ja sam suviše lenj da iniciram, često i da pristanem. Ali kad se dogovorimo, nikad nije bilo ispale.
Naročito ako me zovu na koje pivce. :pivce: Točeno. U ladnoj, orošenoj krigli :mljac:
Korisnikov avatar
By HARP
Možda nailazite na pogrešne....
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by kyrgyz

Prvo lazu tatu i mamu, brata i sestru, drugove, drugarice, kolege, blizu i dalju okolinu, zatim malo po malo lazi im postaju istina, to jest pocnu da veruju u sopstvene lazi...i tako se pletu i pletu u sopstvenu mrezu...

Odjebi to, takvi ti ne trebaju u zivotu... :pivce:
So true:no:
Korisnikov avatar
By horus.
ko je izbunario ovu krasnu temu... :roll: vrat skrljao... :vudu:
By Cottonmouth
Nikad se ne i dogovaram, previse sam paranoican za to :beba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!