- 29 Maj 2010, 13:27
Srpski teniser komentarisao spot u kome sa Troickim glume Šakiru i Nadala
Đoković: Zar nisam dobra Šakira!?
Veći deo razgovora Novaka Đokovića sa novinarima posle pobede nad Keijem Nišikorijem protekao je u priči o temama koje nemaju veze sa tenisom.
Izveštače je najviše zanimao komentar na šaljivi spot koji je srpski reprezentativac snimio sa Viktorom Troickim.
Dvojica Dejvis kup reprezentativaca Srbije snimili su šaljivi spot u kome imitiraju pevačicu Šakiru i Rafaela Nadala u zajedničkom nastupu.
Đoković je "glumio" Šakiru, a Troicki - Nadala, obojica sa perikama na glavama.
"O, Bože. Video sam snimak, brat mi ga je poslao. Video sam to pre meča i malo me je spot opustio. Znate, bio sam nervozan pre meča, tako da sam se neverovatno smejao dva minuta. Šta smo to uradili? Ludo je, jednostavno. Nekad nisam svestan šta radim", izjavio je Đoković.
Treći teniser sveta nastavio je u šaljivom tonu.
"Moraćete da pitate i Troickog, mog partnera u tom spotu. Vrlo smo ponosni. Nisam još pričao sa Nadalom i ne znam šta misli o tome. Mislim da bi bio ponosan mojim izvođenjem Šakire. Stvarno sam uložio mnogo energije i napora u to. Hteo sam da impresioniram svog partnera koji je sedeo na stolici i svirao malu gitaru. 'Mešao' sam svim što imam. Bilo je zabavno", rekao je Đoković.