Auuuuu, toliko ih je!!!
"A kako znas da si gay?"
"Ma daaaaj, tebi fali dobar kurac vec duze vreme, zato se petljas sa devojkama!" (Napominjem da doticna "drugarica" to izvaljuje dan nakon mog almost PERFECT seksa sa tipom!
)
"A kako ces, crna ti, da imas decu jednog dana?" - moja tetka.
"A sta to ribe imaju sto ja nemam?" - decko koji me je, posle kres varijante "muvao" da se "presaltamo" u status veze, iako sam mu rekla "I do men, but I don't do relationships with men."
"Zar ti picka lepseg ukusa od kurca?" - I TO ME PITA MOJ STRAIGHT DRUGAR!!!
"A sta ako se IPAK zaljubis u nekog tipa jednom? Hoces li i dalje biti gay ili se onda ta "FAZA" tvog zivota ne racuna?" - moja drugarica koja me zna 11 godina i koja zna da NIKADA in my life nisam bila zaljubljena u muskarca, ni pored dugogodisnjih veza gde je naklonost vremenom prelazila iz puke fizicke privlacnosti u toplo ljubavno osecanje.
"Pa ti vise ne smes u crkvu!!!" - komsinica. Na opasku je dobila odgovor: "Tamo gde nisam pozeljna zbog toga sto sam, ni ne moram da idem. Ako tvoj Bog tako misli, onda moj i tvoj Bog nisu isti Bog. Nakon toga je godinu dana pokusavala da ubedi mamu da me vodi kod popa na preobrazenje, dok i moja mama nije pogubila zivce i pozvala je na kafu da upozna moju devojku katolkinju!
I tako, ima ih mnogo... Svi gori od goreg...