Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Negativni a slikoviti opisi pogubnog uticaja virtuelnog na stvaran život. I opet - više grafički nego socijalni, fizički, poremećaj spavanja i sl.

Primer...

Posle nekoliko sati (7-8) igranja Minesweeper...najbolja drugarica odsečno ustaje od stola, gasi kompjuter (rečju: drži svoj život potpuno u svojim rukama, ponovo)...i mi odlazimo na žurku kod nje na faks. Već na pola prvog piva njoj se javljaju halucinacije, i to kakve. Kaže ona meni: "Gledam onu curu tamo...i mislim - to je MINA. A oko nje tri momka, to su ZASTAVICE...i ja shvatam da je jedna zastavica tu VIŠAK, da je NEPOTREBNA....i ako se jedan od njih odmah ne makne odande - svi proračuni su bili uzaludni i svi mi koliko nas ima tamo (pa ko mina a ko zastavica) - svi mi ćemo da EKSPLODIRAMO.

Momentalno sam joj naručio još jedno pivo i uveo zabranu minica nekoliko dna (moj komp, moja soba)...Inače bi ladno otišla u tu grupu i napravila kompletnu budalu od sebe, nekom komplikovanom pričom da jednog od tih momaka odmakne odande...

Meni se sad desilo...slušam vesti i igram "Neighbours From Hell"...čak i ne nešto dugo, pola sata max...i dodjem ovde...napišem post...i hvatam sebe kako BRZO TREBA da izadjem odatle, da zatvorim prozor (browser) - jer komšija svaki čas samo što mi NIJE UŠAO U PROSTORIJU i moram da igram nivo iz početka....reko - auuuu...

Nekad sam imao i Tetris overdose...u snu. I nisam jedini, i drug mi se žalio. I što kaže on: "Da se bar zeznem negde, da ih bar postavim kako ne treba, da se to ZAVRŠI, nego NE...ono sve brže i brže ide a ja ih sve savršeno ređam..."

:lood:

Oh, well...Ima verovatno i ozbiljnijih poremećaja... :D

Neko nešto slično?
Korisnikov avatar
By antibiotic
lol

meni se desilo da sanjam kreature iz video igrica.
no cudno je kako virzuelni svet utice na nase emotivno stanje.
forumi, chatovi, facebook, youtube.. su mesta gde trazimo nove emotivne izazove i uzbudjenja sve sedeci i posmatrajuci pasivno. onda nije ni cudo sto se sve to ispoljava peko halucinacija i polu-epileticnih napada.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ih, ja sam tetris figure metao među titlove filma. Bilo je jako zabavno.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Prekomerno igranje na primer 3D igara, dovodi do poremecaja centra za ravnotezu.
I to lekari znaju, i zato na upustvima to i pise...

Znam za slucajeve dece, koja su upravo zbog 3D igrara, prvo imala napade
povracanja, a posle su se teturala, i nisu mogla da hodaju.. padala..

Uzas!
Korisnikov avatar
By Mars
De polako ljudi, morate malo detaljniji da budete.

Osećam da je zanimljivo ali mi nije jasno...

Šta je to - poluepileptični napad??

Stripi - medju kakve titlove filma? Vizuelne halucinacije, gledao gde između slova može da uleti koja figurica?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Andjelika

Prekomerno igranje na primer 3D igara, dovodi do poremecaja centra za ravnotezu.
Ja sam pola sata držao taj virtuelni šlem na glavi...i sve mi je posle bilo čudno...u nekom stanju polulebdenja sam bio (opet - polu).

Moja komšika ima blizance i primetila je da kad god dodju iz igraonice da su neverovatno agresivni i da se ostatak dana samo biju...
Korisnikov avatar
By maka
joj zena i ja smo navucene na ZUMU :drama:

posto je u gradu non stop guzva,mi zamisljamo kako su ta kola oko nas kuglice i kako bi bilo kul da ih sve smaknemo,da napravimo jedan dobar cobmo :) to je skorasnje.

ja sam ranije imala dosta takvih tripova,sad se setih kad su se tek pojavila ona Nokia N70,taj telefon smo nosile drugarica i ja i bile navucene na Snake igricu il kako se vec zvala.
Slika
braaaate satima smo sedele i igrale to sanje,zbog toga sam razbila taj telefon na kraju (a i ortakinja je) :lood: Tako na pipremama,izmedju dva treninga mi pikamo Snake,pa do treninga hodamo sve ko ona zmija se krecemo,tripujemo.. bas je bilo fun :)
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

To!

Al zajebano je...kad ti zatreba neka boja kola, za Zumu...a nje nema. I ta zmija...

U svakom slučaju neka pojačana aktivnost mozga na koju em ne možeš da utičeš...em u koliziji sa realnim svetom....
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Mars

Šta je to - poluepileptični napad??
nesto sto izmedju halucinacije i epilepsije sto medicina jos nije sasvim opisala i sto se javlja kao posledica zvrljenja u screenove svih vrsta - kod zdravih ljudi, ne samo kod onih sa epilepsojom.
A kakve ce nam tek kosmare 3d tehnologija tek doneti zivi bili pa videli...
Korisnikov avatar
By Mars
Da ne budu da su samo nove tehnologije krive...Meni se dešava kada dugo vozim po pravom putu...da onda ne mogu da se otrgnem slici ispred sebe - puta koji se kreće prema meni, sa sve linijom dole.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mars

Stripi - medju kakve titlove filma? Vizuelne halucinacije, gledao gde između slova može da uleti koja figurica?
Pa ono, đe se nađe rupa među titlovima, ja tu posadim figuru.
Korisnikov avatar
By maka
:roflmao:

da ne spominjem kad sam igrala one sranje slotove - ''voćkice'' , koliko ih sanjam noću,sve slazem kombinaije.

jednom sam i forum sanjala. bas me cudi.
Korisnikov avatar
By Mars
Joj, meni je od voćkica bilo teže ZVUK da izbacim iz glave nego slike...traje taje i traje...i misliš da si ga pokrio nekim drugim...ne, samo se pritaji malo i krene iz neke daljine opet...
Korisnikov avatar
By maka
zvuk mogu i sad da cujem.
Korisnikov avatar
By Madonna
nisam imao takvu vrstu tripova. ali s obzirom da sam igrao WoW konstantno uz par bio pauza, jedino se odražavalo na snove, pošto nisam nigde išao. zamisli propustim neki bitan raid ili šansu da mi iz jajeta ispadne mount :hand: jesam krizirao i to ozbiljno al to samo nakon isteka pretplate.
Korisnikov avatar
By maka
kad smo kod WoWa moj drug je igrao danima bez prestanka,bio je neznamkoji u Serbistanu,imao je lavor u koji je pišao ispod stola.

šta reći.
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa od tebe.

Eric Cartman preko interfona zvao mamu da mu donosi nošu i nije se odvajao od kompa...

Dzizas Krajst, sad videh Makin post...

:iskolacen:

Ne, SP definitivno kopira život, nema priče...
Korisnikov avatar
By Madonna
jao ja to ništa nisam znao. umesto da se natovim ja se osušio, umesto da serem u krevet ja išao u wc... :sigh:nikad neću postati pravi wow zaluđenik
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja sam imala nocnu moru posle kantera, prvi i jedini put kad sam igrala
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Null

jao ja to ništa nisam znao. umesto da se natovim ja se osušio, umesto da serem u krevet ja išao u wc... :sigh:nikad neću postati pravi wow zaluđenik
Pa svako valjda ide u onaj ekstrem kome je podložan.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Hvala što si mi dužinom naslova sasvim sjebao naslovnu stranu.
Korisnikov avatar
By Mars
Čekaj da ga smanjimo.

Ako mi je drugo bespovratno dugačko i ne bih da ga smanjujem (i da mogu) - naslov bar može da se sredi...
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ti to preko nekog iČuda gledaš web?
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Andjelika

I to lekari znaju, i zato na upustvima to i pise...

Znam za slucajeve dece, koja su upravo zbog 3D igrara, prvo imala napade
povracanja, a posle su se teturala, i nisu mogla da hodaju.. padala..

Uzas!
Ovo je valjda razlog zashto Americhka vojska ulazhe u istrazhivanje i upotrebu video igara za regrutovanje i treniranje vojnika... :)

Ja sam jedino kada sam igrao Oblivion imao tripove kada gledam u drvece (pravo drvece) pomislim na igru, jer je drvece u igri bilo tako dobro uradjeno.

Inache redovno sanjam i igre koje igram, i forum, mada se ne bih uznemiravao oko toga jer mozak kada spavamo 'premotava' dogadjaje prethodnog dana pa je neminovno da se to desi. Nishta za uzbunu.
Korisnikov avatar
By Mars
Više bih voleo da mi premotava neke druge događaje.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jedino oponašam radio iz CS-a.
i stalno vičem 'fire in the hole!' kad gađam ljude raznim predmetima, kad ubacujem flašice u kantu (skokšut, molim vas!), kad dobacujem nekome nešto preko prostorije i to. FIRE IN THE HOLE! -GET OUT OF THERE, IT'S GONNA BLOW! i to. -Report in, team. -Negative. -Roger that.

to, i ponekad bude -HE SHOOTS! (ISS pro evolution za PS1 hahaha)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!