Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Ae sad, siguran sam da svi mi imamo neke svoje posebne rituale, navike, postupke u odredjenim (svakodnevnim) situacijama ... dakle da vas cujem?

NPR.
ja uvek manchmellow jedem tako sto prvo smazem onaj gornji sloj pa keks odvojeno :D

kad idem poplocenim trotoarima, neretko se trudim da nekim redosledom gazim po "kockiama", pa tako npr gazim svaku drugi ili trecu itd u zavisnosti od dimenzija .... :D

Dopisacu jos...

Vi ? :D
Korisnikov avatar
By charlie
kad idem ulicom,gazim samo preko kruznih poklopaca shahti-kockaste izbjegavam. "navika" iz djetinjstva.

i dok gasim cigaretu uvijek istovremeno izbacujem poslednji dim.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Kada jedem Haribo Coca-Cola uvek prvo pojedem cep, da bih jel te otvorila flasu. To vucem jos od osme godine.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Tungi :nono: i u udžbenicima psihologije piše da to spada u normalne i uobičajene oblike ponašanja.

Kragi, radim identičnu stvar i sa mančmelouom i sa kockicama na putu. Mislim da je to zato što su to najbolji načini da se uživa u mančmelou i hoda po trotoaru. :)

Inače izbegavam da stanem na bilo koji metalni deo na trotoaru -- rešetke od podruma, šahtove, ventilacione otvore od metroa (koji nekad zauzimaju skoro ceo trotoar pa se šunjam porebarke uz živu ogradu dok me prolaznici čudno gledaju). Ostalo mi iz detinjstva kad su se stariji bojali da ne upadnem u šaht.

Imam ritual kuvanja kafe, skroz su mi izvežbani pokreti šta kad stavljam i koliko. Mislim da bih mogao da skuvam kafu i u mraku.

Kao dete sam imao jednu izbočinu linoleuma na podu lifta, na koju sam voleo da stanem nogom.

Često menjam stranu ulice u zavisnosti od toga koliko mi se dopada.

Kad prelazim Brankov most, uvek zveram napolje da bih uhvatio pogled na Beograd. U Solunu sam slično uvek bacao pogled niz poprečne ulice da bih video more (tri raskrsnice kojima sam često prolazio -- KYP Tumbas, Ethnikis Aminis, Aristotelous), a ovde radim istu stvar sa pogledom na nebodere.

Ima još toga, dopuniću jednom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pise,da..I da te najblaze "neuroze" dovode do psihoza:lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ama nije, lepo je govorilo tamo u odeljku o opsesivno-kompulsivnim neurozama: preskakanje kockica na trotoaru nije neuroza jer ako ih ne preskačeš nećeš se tangirati oko toga, zapravo nećeš ni primetiti (dok u slučaju neuroze padneš u fras ako ne možeš da opereš ruke 120-ti put danas).

(Nisam luda! Nisam! :luda: :drama: )
Korisnikov avatar
By Tungi
Ok,ja sam imao momente,kada sam "morao" da se vratim kako bih prekoracio crtu koja deli trotoarsku kocku od druge,ali ne i da stanem na nju:D

A sto se tice te opsesivno-kompulsivne neuroze pranja ruku,to je vec postalo zabrinjavajuce:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Kada jedem eurokrem prvo pomesam beli i crni deo, pa jedem to na sredini pomesano pa onda belo, pa onda crno koje najvise volim.

Uh, sad mi se jede eurokrem a ne jedem slatko :rida: Preci cu na neki noviji ritual:

Ujutru kad ustanem obavezno pojedem pomorandzu i citam forum, ili eventualno jabuku kao sad.

Nikad ne prolazim izmedju dve bandere, kad mi crna macka predje put bar u sebi izbrojim do tri a ponekad se i vratim... To su vise ona opsta sujeverja, ima ih sigurno jos. A od onih mojih sad mogu da se setim samo vezano za ispite, a to sam vec pisala.

Evo setih se vezano za posao - prvo moram da udjem u moju kancelariju da bih uzela tamo pozitivnu energiju. Tek posle mogu da setam po ostalim.

Kad gledam teniske meceve komentarisem sa Mazom smsovima. Nezgodno je kad je teniski mec a ja na poslu, kao juce. Ja radim, neka guzva na poslu a Maza samo javlja - JJ ovo pa JJ ono...

Kad se setim jos necega, pisacu jos...
Korisnikov avatar
By scout_finch
koliko god da u necemu ima kecapa, ja moram jos da dodam pre nego sto pocnem da jedem.
nikad ne zagrizem celu kocku cokolade, nego pola, koliko god da je mala kocka. cak i kinder bueno tako jedem.
kad perem sudove, uvek prvo operem case.
novine uvek citam od sportske strane, znaci unazad.
nikad ne zavrsim trcanje do kraja, nebitno da l' trcim 2 ili 8 krugova, uvek stanem 10,15 metara pre mesta od kog sam pocela da trcim.
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
kada idem poplocanim ulicama trudim se da ne gazim na crte i pruge.
kada se krecem vukom, tad je vec druga prica, volim da pravim pravilne "terce" - svaka 3 kocka je moja.
oooboooozavam da gazim listove.

na kraju rucka jedem salatu, ne volim da mesam 'ranu.

imam jos tripova...

as good as you gets. :meda:
Korisnikov avatar
By Tungi
U zitaricama/musliju mi nikada dosta suvog grozdja,te dodatno kupujem i dosipam,a i cokoladu kad jedem..Ne mogu da stave,koliko ja mogu da pojedem:D
Korisnikov avatar
By Mage
Ne mogu da mislim ili radim bilo šta ako nemam neku olovku/hemijsku/flomaster i desnoj šaci koji bacam u vis ili vrtim između prstiju :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
..trudim se da svakog jutra iz kreveta ustajem na levu nogu! -manija, znam :nokti:

:sarana:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dina

Kada jedem eurokrem prvo pomesam beli i crni deo, pa jedem to na sredini pomesano pa onda belo, pa onda crno koje najvise volim.
:lood: ja volim samo beli deo. lepo bi se slagali. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Tungi

U zitaricama/musliju mi nikada dosta suvog grozdja,te dodatno kupujem i dosipam,a i cokoladu kad jedem..Ne mogu da stave,koliko ja mogu da pojedem:D
Isto.. Zivelo suvo grozdje.. :yay:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada ucim, imam tacan polozaj u kome sedim i u kome najbolje ucim, u svim ostalim je slaba koncentracija. :lood:

Crna macka kada mi predje put, obavezno pljujem, vracam se unazad, pa makar na sred kneza.. :lood:

Kada sedim u kaficu, uvek namestam sve sto imamo na stolu po mom nekom meraku i uvek me devojka zajebava: Samo ti namesti, psiho.. :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Kada sam u kolima, uvek oduzimam ona dva trocifrena broja na tablicama kola ispred. Kada to izracunam, uvek taj dobijeni broj nesto u glavi prevrcem i gledam da iskombinujem te tri cifre oduzimanjem/deljenjem/sabiranjem kako bih dobila dve iste. Ma, psihopata sam, i ne umem ni da objasnim. :hypno:

I to radim stalno. Kada izracunam sa jednih kola, onda predjem na ova sto su u levoj traci i tako u nedogled...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by jovanabeograd

Kada sam u kolima, uvek oduzimam ona dva trocifrena broja na tablicama kola ispred. Kada to izracunam, uvek taj dobijeni broj nesto u glavi prevrcem i gledam da iskombinujem te tri cifre oduzimanjem/deljenjem/sabiranjem kako bih dobila dve iste. Ma, psihopata sam, i ne umem ni da objasnim. :hypno:

I to radim stalno. Kada izracunam sa jednih kola, onda predjem na ova sto su u levoj traci i tako u nedogled...
:shok:

:psiholog:

:smeh:
Korisnikov avatar
By zachary85
Kada izađem iz stana, nikada se ne vraćam odmah, ma šta zaboravio!

Nikada ne gledam film ako je prošlo makar pet minuta od početka.

Što se tiče mačaka, razmišljam na sledeći način: što mačka ima duži rep, to znači više sreće!!!
Korisnikov avatar
By blabla54380
kad pravim sendvice sa pica sunkom, obavezno pre toga ugasim bojler i promenim kanal na pink kids.
By Kragi
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

btw potsetili su me. i ja uvek jedem samo beli deo eurokrema. kad kupim kanticu od 800g-1kg uvek izbunarim onaj beli deo samo, a crni obicno jede neko drugi :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Delim brojeve sa 4+ cifara na neki izraz koji necu ni zapamtiti niti mi treba u zivtu al eto. npr: 194977 = 1^2, 3^2, 7(7, 1^2 ,1^2) (ko skapira svaka mu cast :lol: )
By ...Sitnicava...
Originally posted by Kragi

btw potsetili su me. i ja uvek jedem samo beli deo eurokrema. kad kupim kanticu od 800g-1kg uvek izbunarim onaj beli deo samo, a crni obicno jede neko drugi :D
I ja jedem belo. :sweet:

Što se rituala tiče... (Nešto mi se javlja da ovakva tema već postoji. Uostalom što je bitno da li već postoji? A svako ima potrebu da kaže ako to zapazi. :retard: )

Kad se kupam, redom perem delove tela; prvo leva ruka, pa desna, onda stomak itd. Ali to, verujem, svi rade odredjenim redosledom.

U kafiću (bilo gde da se puši) manično mirišem levi rukav bezbroj puta i nerviram se što se oseća na duvan.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Dina

:lood: ja volim samo beli deo. lepo bi se slagali. :)
Da :)

Evo i Sitnicava i Kragi vole beli deo, nadam se da nisam nekog propustila... Sta vam je? Pa crni deo je mnoooooogo lepsi :njami:

Inace ne jedem sad slatkise a i na dalje :sigh: ali zamislila sam za utehu kako se nalazim sa svima vama, vi delite beli deo eurokrema a ja uzimam sav crni :njami:

I u stvarnosti uzimam jabuku... :sigh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Kragi

a ja pojedem prvo crni deo - jer beli vise volim :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Sad mi se jede eurokrem. :mljac:

Inače od Cipiripija više volim beli deo, pravi Eurokrem ne jedem, a kod Nutelle mi beli i ne treba :)

Tamanio sam nekad Eurokrem blokove, voleo sam i crni i beli sloj ali sam obavezno morao da ih konzumiram odvojeno, a i ti slojevi su se lako razdvajali.

A da: u wc-u obavezno nešto čitam, makar i natpise na peni za brijanje, deterdžentima itd.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
novine i casopise obicno citam od kraja ka unapred, mada je to promenljiva kategorija... na primer, National Geographic citam po posebnom redosledu. Prvo uvodnik, pa rec autora na kraju, pa sve krace stvari ukljucujuci tekstove ispod svih slika, zadrzavajuci se posebno na slikama, a onda krecem od pocetka sve duze clanke, zadrzavajuci se ponovo na svim slikama i citajuci objasnjenja ispod njih ponovo, ali sada imajuci na umu clanak koji citam

na jesen, gazim suvo lisce na trotoaru, a ako ga nema na trotoaru nego je pocisceno i sklonjeno pored, moram makar jedanput da skrenem malo pored trotoara i da zgazim makar jednom nogom, cisto da cujem kako krcka i suska :)

nikad ne ostavljam cigaretu u pepeljari dok kucam na kompjuteru. evo i sada, izmedju kaziprsta i srednjeg prsta leve ruke nalazi se cigareta tako da kucam sa 8 prstiju zbog toga. kada zavrsim s cigaretom, i ugasim je, nastavim sa svih 10... ali kad ponovo zapalim, nastavim sa 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!