Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
fag-heguše

Inspirisan jednim razgovorom sa Lakijem i videvši situaciju u gay-klubovima, došao sam do zaključka da dosta pedera ima tkz. fag-heguše (ili ti str8 drugarice koje znaju za njih i non stop vise sa njima, izlaze sa njima na gay mesta i slično...) Neki ih znaji i kao Grejsice :smeh:

Šta vi mislite o ovoj pojavi? Koliko je česta? :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja neprestano izlazim sa pederima, sta sam ja, tj. sta smo mi jedni drugima... :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja izlazim sa straight drugaricama i drugovima,pa?:pionir:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Znam za tu pojavu. :alexis:

Cesta je do te mere da je svaka devojka koja mom oku na gej mestima zapadne feg-hegusa. :glupan: Imam i svedoke.

:lol:

Sad ozbiljno...heg-feguse su mi simpaticne ukoliko to ne rade jer je, jel te, to "u trendu". :roll:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja mislim da fag hag vazi i za lezbejke ukoliko henguju s pederom stalno? :D
Korisnikov avatar
By Srklet
da, pederi su centar univerzuma.
Korisnikov avatar
By disaster blue
moja drugarica izlazi sa mnom :P
zato sto je ja teram.. dakle mora :D
a i nije da joj nije lepo kad izadjemo... podrzavam sve koje podrzavaju nas :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pricate o tome kao da je u pitanju polno prenosiva bolest... hiv i heguse, jedni pored drugih... zajednicki imenitelj - gay muskarci. najsigurnija zastita - apstinencija... pretpostavljam da postavljac teme ne pati od te bolesti... :drama: kao ni laki, on je poznata klozetusa... :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
no, laki is sexy... i love bold guys... :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Fag hags su devojke koje pa nisu baš avioni. A to što se muvaju među pederima to je zato što im je manja konkurencija a i nadaju se da će uloviti nekog pijanog pedera i omastiti se za snošaj.

Ali finis sanctificat media, tako da nemam ništa protiv njih, iako iste nisu cveće u mojoj bašti.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ns.happy

pricate o tome kao da je u pitanju polno prenosiva bolest... hiv i heguse, jedni pored drugih... zajednicki imenitelj - gay muskarci. najsigurnija zastita - apstinencija...
:up:

Mislim da se ljudi inace druze sa raznim osobama, te u tome nema nista cudno, niti govori o nekim posebnim karakteristikama osobe... Mozda samo strejt zene cesce razumeju diskriminaciju od strejt muskaraca jer su i same diskriminisana kategorija, takodje slobodnije su da dodju na neko gay mesto dok bi se strejt muskarci cesce ustezali.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by jovanabeograd

Ni ja nemam svog peder-druga :rida:

Will you be my fag-pal? :molise: :molise: :molise:

:hyper: :hyper: :hyper:

Nije fag pal nego lesbo lad.

(sad nešto razmišljam, to ako nisam 20 puta napisao na forumu (da se ne kaže tako nego ovako) nisam ni jednom :deda:
bože, sam sam sebi dosadan :zev2: )
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma samo kada ste se ti i Lakica bavili ovom tematikom...
Zar je potrebno ista vise reci, nakon svetog Lakijevog misljenja?

Tema je bila jedno 200 puta, ako ne i vise.
Pojava jeste cesta, ja je pripisujem odsustvu seksualne tenzije izmedju gej muskarca i str8 zene, sto je dobra osnova za prijateljstvo.
Korisnikov avatar
By Mage
E zaista... da li i lezbejka može biti heguša ili samo str8 devojka? Hmmm... duboka filozofija :misli:

A str8 muškarci koji se druže sa lezbejkama... Jel su oni onda fag-hegovi? :awesome:
Korisnikov avatar
By Marvin
A šta sam ja napisao gore?!?

Ajde, 2879. put... :bubblegum:

Lesbo lad - counterpart for fag hag. A rare breed of heterosexual men who are interested in and knowledgeable about lesbian culture and who like to hang out with lesbians.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Mage-pa video si u subotu u nasem skandaloznom gay klubu klubu je bilo par feg-hegusha ako nisi mogao sam da ih identifikujes trebao si mene pitati da ti uperim prstom na njih :lol:

Lm nasa konverzacija o eventualnom "nabacivanju" feg hegusha za nas je bila u saljivo-ironicnom tonu, mada sama pojava je nadasve interesantna i na interesantan nacin eksploatisana u serijalu Will & Grace.....ako bas hoces feg hegushu nabacicu ti ja neku....mada sto se mene tice all you need is love, love.....loooove is all you need :D

By the way....I dont have one and I dont need one :nesterotipnogay:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa da laki. to srecko hoce da se bocka sa tobom, makar i verbalno... :roll: :lol: pogotovo od kad te je video uzivo :giggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy

pa da laki. to srecko hoce da se bocka sa tobom, makar i verbalno... :roll: :lol: pogotovo od kad te je video uzivo :giggle:
Nije moguce :shok:
Ja sam poznat po zadrzavanju diskrecije na visokom nivou a na gay mestima se pojavljujem inkognito ili prerusen u strejtera :lol:

Gde si me navodno video?
Jesam bar bio lepo obucen? :D
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Marvin

(sad nešto razmišljam, to ako nisam 20 puta napisao na forumu (da se ne kaže tako nego ovako) nisam ni jednom :deda:
Marvin drži do svoje identifikacije :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by deželaš
Originally posted by Marvin

Marvin drži do svoje identifikacije :lol:
hahahaa :wundy:
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by unic0rn

ns.happy thinks laki is cute :wundy:
Ijuuu ta nije valjda :crvenisedoyaya: :bubblegum:

A sto me onda stalno podbada i poklapa na forumu ? :kesa:

Aaaa sad kontam :D
jedna je vjechna istina - tko se bije taj se voli :wundy:
Korisnikov avatar
By deželaš
Btw sklonite ove masnice oko lukavog smajlija :rida: :tamnapozadina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!