Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Od onda san posta ovisan o tome.

Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Nisan ih opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Naravno da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Brisa san penis vlaznin higijenskin maramicama koje san kupija u DM-u.

Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jako me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na penis (ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me krakovi od lignje (koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po testisima. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu (analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome).

E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako da predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve jedno drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija šok. Ipak je triba pripremit na vizitu jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa sad slusan savjete kako da joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji.
Pomozite.
Pozdrav od onoga koji je cesto na peskariji.

http://www.omarska.net/viewtopic.php?f= ... rue&lofi=1
Korisnikov avatar
By Tungi
:pucaodsmeha:

Ovo me podsetilo na Ruzicaste flamingose i sex sa kokoskama,dupla penetracija,glava kokoske i penis...Posle toga Divine pravi rostilj:lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
joj da pink flamingo kako si se setio :lol: bravo ahahah
a za ovo gore nemam koment hahha
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ček ček, na koju foru penis stane u lignju?!
Mora da mu je mnogo mali.

A da ni ne počinjem sa čuđenjem kako je prvi put došao na ideju da trpa penis u nju...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto li sam pitao... naježih se od 5 sekundi tog snimka.
Čim sam ugledao pipke morao sam da promenim.

Odvratno!
Korisnikov avatar
By Tungi
"A sta je bilo s prijinom ribom...?" :lol:

Ili je ono jadno stvorenje uginulo u njoj:barf:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zivele sexualne perverzije, ali ovo je gadno bre.. :hail:
Korisnikov avatar
By Winter
pa sitna nej uzdisati, nacicemo i tu hobotnicu negde :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
Kako simpatichno zbunjena osoba... Kako da je nagovorim a lignju!?? :rotflmao:

Sreca shto nije video ovaj klip sa hobotnicom....:smeh:
Korisnikov avatar
By Winter
verovali ili ne kad sam procitala naslov teme, ja sam mislila da cura nece jest lignje, pa se on pita kako da je ubedi da je to dobro :merlinka:
By Orion
Čitah ovo odavno, ima bar 2 godine ako ne i više...ne znam što se ljudi primaju, text je fake k'o Pamelina sisa. :giggle:
By Orion
:drama:

To je zato što sam jedno veče k'o kreten sat vremena listao gore pomenuti sajt i dobio traume za ceo život.

:kesa:
By Orion
Ok, odgledah klip tek sad i predajem se. Sad sam zaista sve video. :barf:

:obesen:
Korisnikov avatar
By m..
jbt ovo je toliko staro da ona lignja mora da ima bar 8 metara u duzinu do sad. zar nema da se kupi silikonska lignja?

mislim kad ima ovo: Slika <- btw ovo sam videla u sex sopu i bilo mi je vrh zato sto muce dok je mhm penetriras, trazila sam ortaku da mi kupi za rodjendan a on mi je kupio pikachua kod kineza, pikacu je bio nem. :(

btw naravno da nisam imala nameru da koristim u bilo koju svrhu koja je povezana sa sexom.
Korisnikov avatar
By Mars
Valjda i nemi Pikaču ima svoje tržište kad su seksualne aktivnosti u pitanju.

Batteries not included.

:blenta:
Korisnikov avatar
By m..
moram da ga stekujem posto macka ima kandzice, krijem i dusek za plazu.
Korisnikov avatar
By Mars
Predlog: bolje umesto toga da sakriješ MAČKU i rešiš sve probleme.

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
A iz kojih razloga se stavlja to živo vodeno stvorenje u vulvu ?
Korisnikov avatar
By Mars
Nedostaje mi teta Dacina seksualna enciklopedija iz 1936. godine.

Šta je sad vulva?!?

:kuckuc:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!