- 02 Dec 2009, 03:03
''
Secate se dobrih starih "Cipelica"? Crtani filmovi naseg detinjstva!!
Evo, mozete napisati , koji vam je omiljeni lik iz ovog crtanog filma, i zasto?
-Pirueta
-Carli
-Devetar cokulic
-Skituljko
-Sljapko
....itd...
Ko vam je uvek bio najsimpaticniji i zasto?
Kada ste gledali ovaj crtani film, koliko ste imali godina?
Uporedite crtace naseg detinjstva, i sadasnje crtane filmove..
Koliko su nasi crtaci bili poucni, mastoviti, zanimljiviji, i sto je najvaznije muzika iz crtaca je tada obicno bila ili klasicna muzika, koja bi improvizovala pokrete crtanih likova (uzmimo za primer Tom & Jerry- sjajno!!!)
A da ne pominjem Disney dugometrazne crtace koji su imali dusu!
(Za razliku od danasnjih! )
Eto, samo sam zelela da vas "bacim" u neku lepu proslost, probudim uspomene...Mozete u ovoj temi ostavljati crtane filmove, vase omiljene, i napisati nesto o tome sta mislite o danasnjim crtanim filmovima.zanima me kako vi gledate na to? Da li cete jednog dana, kada budete imali svoju decu,pustati im da gledaju gluposti koje se serviraju, ili cete,pak, pustati te crtane filmove koji ce im probuditi mastu, i na neki nacin delovati obrazovno na njihove male godinice!!
Imamo tu I:
Le piaf, koji uvek ima neke svoje (LSD) "tripove" , zatim La linea,zatim cuveni "SNORKIJEVCI"!!! Uf, kako sam njih volela!!!
Pa onda cuvenog Pink Pantera, i jos brdo drugih crtanih filmova koji su obelezili nase detinjstvo! Mozete postaviti i vi neki crtani film, i napisati nesto o svom detinjstvu!
Love U ALL!
Your Eska...
Secate se dobrih starih "Cipelica"? Crtani filmovi naseg detinjstva!!
Evo, mozete napisati , koji vam je omiljeni lik iz ovog crtanog filma, i zasto?
-Pirueta
-Carli
-Devetar cokulic
-Skituljko
-Sljapko
....itd...
Ko vam je uvek bio najsimpaticniji i zasto?
Kada ste gledali ovaj crtani film, koliko ste imali godina?
Uporedite crtace naseg detinjstva, i sadasnje crtane filmove..
Koliko su nasi crtaci bili poucni, mastoviti, zanimljiviji, i sto je najvaznije muzika iz crtaca je tada obicno bila ili klasicna muzika, koja bi improvizovala pokrete crtanih likova (uzmimo za primer Tom & Jerry- sjajno!!!)
A da ne pominjem Disney dugometrazne crtace koji su imali dusu!
(Za razliku od danasnjih! )
Eto, samo sam zelela da vas "bacim" u neku lepu proslost, probudim uspomene...Mozete u ovoj temi ostavljati crtane filmove, vase omiljene, i napisati nesto o tome sta mislite o danasnjim crtanim filmovima.zanima me kako vi gledate na to? Da li cete jednog dana, kada budete imali svoju decu,pustati im da gledaju gluposti koje se serviraju, ili cete,pak, pustati te crtane filmove koji ce im probuditi mastu, i na neki nacin delovati obrazovno na njihove male godinice!!
Imamo tu I:
Le piaf, koji uvek ima neke svoje (LSD) "tripove" , zatim La linea,zatim cuveni "SNORKIJEVCI"!!! Uf, kako sam njih volela!!!
Pa onda cuvenog Pink Pantera, i jos brdo drugih crtanih filmova koji su obelezili nase detinjstvo! Mozete postaviti i vi neki crtani film, i napisati nesto o svom detinjstvu!
Love U ALL!
Your Eska...