Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Naš je patak dobio zadatak
da poljubi patku u guzicu slatku.
:pilence: :kissass:
Korisnikov avatar
By *deni*
A gde je pričica koja se u uputstvu za ovu igru traži u prvom postu ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kejnon
Originally posted by *deni*
A gde je pričica koja se u uputstvu za ovu igru traži u prvom postu ?
Smajl po smajl, složiš priču. Od 9 ponuđenih, nasumično odabranih smajlija koji se nalaze u prozorčiću brzog odgovora.

Koristiš samo tih devet, bez ponavljanja.
Ja sam već postao ovisan.
Dobro, ali kako glasi ta priča ?
Ja, recimo, iz smajlija koje si ti poređao ne mogu da sklopim nikakvu smislenu i nenategnutu priču.
Mani se budalaština !
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, to je priča koja je tebi u glavi, ali ako postaviš samo smajlije koji treba da je ilustruju, šta misliš, koliko će ljudi " pročitati " i prepoznati baš takvu priču ?

Nula.

Zato moraš i da napišeš tu priču.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Dobro, to je priča koja je tebi u glavi, ali ako postaviš samo smajlije koji treba da je ilustruju, šta misliš, koliko će ljudi " pročitati " i prepoznati baš takvu priču ?

Nula.

Zato moraš i da napišeš tu priču.
Zašto ti ne napišeš priču na moje prazne smajlije kad ti je toliko napeto..?
Zato što me zabole pica to da radim.
Korisnikov avatar
By *deni*
I šta ?
Sad neko treba da nategne neku priču koja ima iole smisla na ovu kolonu smajlija ?
Korisnikov avatar
By *deni*
:dude: :hug: :peace: :obraz: :merlinka: :cool2: :temperatura: :osama: :giljotina:
U gej frendli društvu, jedan gej je imao temperaturu, došao je osama i odrubio mu glavu.

Eto i pričica.
Kako ove prve smajlije u nizu može čovek da dovede u vezu sa rečima -

" U gejfrendli društvu, jedan gej je imao temperaturu..... " ?

Kako ?

Kakve imaju veze smajliji koji se zovu :dude : i :hug : sa rečima " U gejfrendli društvu " ?:pegla:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, mani se, molim te ćorava posla....
:roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali si ti meni zanimljiv, za sada.
Ne sekiraj se, neće to još dugo, možda još kojih sat do dva.
:B
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:kesa: :blenta: :gubitnik: :domino: :nerd: :eureka: :botox: :katemoss: :arapin:

Bio je prilično ružnjikav, a ni pamet mu nije bila jača strana. Sve u svemu, žešći luzer.
Buliji su ga maltretirali i to nikada golim rukama, već isključivo nekim podužim predmetima.
Da, toliko je bio gadan, a da sve bude gore, od konstantnog fizičkog maltretiranja, sasvim je poprimio izgled amebe sa onoga svijeta.
Naprezao se svim silama da smisli izlaz iz teške situacije i eto, jednom je i njemu, mučeniku, sinulo rešenje. Botox i blajhanje! No, kako se baksuzluk ne da sasvim iskoreniti, ispostavilo se da je gadno alergičan na botox, a zbog predivne plave kose Crni Arapin ga je odveo u nepoznatom pravcu.
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by RuznaGlupaZla...
:napitak: :hekla: :kafa: :jazzva: :putnik: :) :smilegrin: :yay: :dance: :hug: :setnja: :dancing: :palacinke: :obraz: :bubbles:

nekada davno, zivela je zena..koja je radila kao :napitak: ....u slobodno vreme je bila vredna :hekla: ...povremeno je ispijala :kafa: i citala :jazzva: ....onda je jednog dana odlucila da sve promeni, spakovala se i otisla :putnik: ....osecala se dobro... :) ...a onda sve bolje :smilegrin: ...i bolje :yay: ....u tom drugom nekom gradu se zaposlila kao :dance: ....ondak je upoznala nekog :hug: ....zaljubila se :setnja: ....i udala :dancing: .....postala je domacica :palacinke: .....pocela da vara muza :obraz: ....i tako to :bubbles:
Korisnikov avatar
By lorna
:chilling: :milkacanic: :alexis: :odbij: :vijaca: :leviathan: :barf: :superheroj: :sigh:
Jedne zimske vecheri (bajke se prichaju u perfektu?) slushala je muziku :chilling: u svojoj udobnoj mansardi, znala je sve asocijacije, i u isti mah sa Milkom Canic rekla :milkacanic: uz smeh i duvanski dim. To "dobro veche" bio joj je neko vreme lajt motiv, a u njenoj interpretaciji zvuchao je kao da ga izgovara i u delo sprovodi :alexis: Neke je to odbijalo :odbij: a neke zabavljalo :vijaca: mene je dovelo do :leviathan: a onda i do :barf: No, i pored toga ostala je moj :superheroj: uh.. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!