Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KejnonDobro, ali kako glasi ta priča ?Originally posted by *deni*Smajl po smajl, složiš priču. Od 9 ponuđenih, nasumično odabranih smajlija koji se nalaze u prozorčiću brzog odgovora.
A gde je pričica koja se u uputstvu za ovu igru traži u prvom postu ?
Koristiš samo tih devet, bez ponavljanja.
Ja sam već postao ovisan.
Originally posted by KejnonZato što me zabole pica to da radim.Originally posted by *deni*Zašto ti ne napišeš priču na moje prazne smajlije kad ti je toliko napeto..?
Dobro, to je priča koja je tebi u glavi, ali ako postaviš samo smajlije koji treba da je ilustruju, šta misliš, koliko će ljudi " pročitati " i prepoznati baš takvu priču ?
Nula.
Zato moraš i da napišeš tu priču.
Originally posted by KejnonKako ove prve smajlije u nizu može čovek da dovede u vezu sa rečima -
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U gej frendli društvu, jedan gej je imao temperaturu, došao je osama i odrubio mu glavu.
Eto i pričica.
Originally posted by RuznaGlupaZla...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by KejnonJedne zimske vecheri (bajke se prichaju u perfektu?) slushala je muziku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!