Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By krpica
"candy boy" je skroz u yuri(lez) fazonu i gotivna je ,pogotovo zbog toga shto se dve sestre bliznakinje mnogo vole .mmm sestrinska ljubav . shta retji . osim : incest! ahahahahah
nisam odgledala svih 7 epizoda ,ali jedva chekam <3
preporuchujem i vama ,narafski .
:njami:
Korisnikov avatar
By someone
lol :D samo ja ovde gledam anime izgleda poshto cu ti ja jedina odgovoriti :P
Ne svidja mi se shto su sestre i shto sve vuche na tu lez stranu jer mi je incest bezveze (do dushe nije doshlo do toga ali mi je sama ideja glupa),bolje bi bilo da su drugarice al ajd sad... Sladak je anime,ima samo 8 epizoda koje kratko traju,pogledala sam ga i mogu reci da ima mnogo lepshih animea :) Recimo sada upravo izlazi novi anime Sasamekikoto http://okazu.blogspot.com/2009/10/yuri- ... glish.html
Pogledala sam 3 epizode,ishcekujem da se 4. pojavi na nekom sajtu dostupnom za Srbiju i sa sada su utisci dobri.
Trenutno se pojavila 4. epizoda na http://www.crunchyroll.com/library/Sasameki_Koto ali mora da se plati da bi se gledalo ,shto mi ne pada na pamet a Srbija i onako nije podrzana nanu im naninu :D Ne znam koliko ce biti nastavaka...znachi za sad su izashle 4 epizode... chist YURI anime shto je extra :)
Ako nisi pogledala preporuchujem ti da vidish Strowberry Panic ili Kannazuki no Miko,ta 2 su meni do sad najbolja ;)
Korisnikov avatar
By toni79
morat cu da ispitam, jednom... kad sredim komp od virusa :(
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by someone
lol :D samo ja ovde gledam anime izgleda poshto cu ti ja jedina odgovoriti :P
Ne svidja mi se shto su sestre i shto sve vuche na tu lez stranu jer mi je incest bezveze (do dushe nije doshlo do toga ali mi je sama ideja glupa),bolje bi bilo da su drugarice al ajd sad... Sladak je anime,ima samo 8 epizoda koje kratko traju,pogledala sam ga i mogu reci da ima mnogo lepshih animea :) Recimo sada upravo izlazi novi anime Sasamekikoto http://okazu.blogspot.com/2009/10/yuri- ... glish.html
Pogledala sam 3 epizode,ishcekujem da se 4. pojavi na nekom sajtu dostupnom za Srbiju i sa sada su utisci dobri.
Trenutno se pojavila 4. epizoda na http://www.crunchyroll.com/library/Sasameki_Koto ali mora da se plati da bi se gledalo ,shto mi ne pada na pamet a Srbija i onako nije podrzana nanu im naninu :D Ne znam koliko ce biti nastavaka...znachi za sad su izashle 4 epizode... chist YURI anime shto je extra :)
Ako nisi pogledala preporuchujem ti da vidish Strowberry Panic ili Kannazuki no Miko,ta 2 su meni do sad najbolja ;)
joj tek sad videh . pogledala sam tvoje predloge josh od kada ,i ostali su naj . dodushe sad sam gledala aoi hana -bash je slatko :)
Korisnikov avatar
By Blady
Uh.... a da ti malo razmislis o nekim devojkama koje ti ne dodju nista..?
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Black Lady
Uh.... a da ti malo razmislis o nekim devojkama koje ti ne dodju nista..?
hhahaha pa da . u pravu si . ali takvih nema bash dugo pa sam pochela da se gubim izgleda .
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Blady
Mozda previse pusis, posle svakog posta ti je smajli sa cigarom.. hoce to nekad i od toga... ;)
Korisnikov avatar
By Loni
Ja gledam anime na AnimeFreek TV.

Koje su lgbt?

Ja sam našao jednu gde u jednoj epizodi princeza iz vremena samuraja flertuje s seljančicom, ali u sledećoj se već udaje...
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Loni
Ja gledam anime na AnimeFreek TV.

Koje su lgbt?

Ja sam našao jednu gde u jednoj epizodi princeza iz vremena samuraja flertuje s seljančicom, ali u sledećoj se već udaje...
hihihih a ja ih samo skidam jer volim da reznem i dodam svojoj kolekciji :)
Korisnikov avatar
By Loni
Ja ipak mislim da AnimeFreek ne postavlja anime sa lgtb crtaćima.

Jednom sam tražio spisak takvih anima i skoro nijednu nisu stavili na AnimeFreek TV-u.
Morao sam da ih pronalazim na youtube i ostalim manje privlačnim video šitovanjima.
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Loni
Ja ipak mislim da AnimeFreek ne postavlja anime sa lgtb crtaćima.

Jednom sam tražio spisak takvih anima i skoro nijednu nisu stavili na AnimeFreek TV-u.
Morao sam da ih pronalazim na youtube i ostalim manje privlačnim video šitovanjima.
verujem . zato kod mene samo rade torrenti :P
:cigareta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!