Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
danas sam srela na autobuskoj stanici dve prelepe soft butchice.

jedna je imala zutu kosu, a druga je imala kratku crnu kosu, i nosila je kacket. u svakomslucaju, ova sa kacketom me je provalila odmah, osetila sam to po njenom pogledu. oduvek me zanimalo dali mogu ljudi da provale dali sam lezbejka.
zanima me dali vi posedujete taj radar? i dali vam koristi? i kad vam je od koristi? kako ga razviti?
:grom:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mene nikada niko ne provali cak i sa sve dugom oko vrata, kakav je to smor u pm.. Nervira me to.. :doh: :doh: :doh:

Inace, sto se mene tice, cini mi se da posedujem skroz ok radar.. Kako sam do njega dosla? Hm.. secam se kada sam tek pocela svu ovu shpansku seriju :lol: da mi je drug, koji je gay na pitanje kako on prepoznaje "nase" rekao da ce mi to doci vremenom, da ne zna da mi objasni i tako je zaista i bilo..
Korisnikov avatar
By Winter
mozda si smrdela pa te zato pogledala......mozda si je podsetila na nekog...mozda je gledala kroz tebe...mozda ima muza i dvoje dece....mozda je imala vaske,pa se osisala......milion mozda.......
Korisnikov avatar
By zozefin st
Vremenom? kolko vremena da racunam?

gud for ju
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Winter
mozda si smrdela pa te zato pogledala..
AAHAHAHAHHAHAHAHAAA:rotflmao:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Znas kako, kada krenes dosta da izlazis, da komuniciras sa gay ljudima, da ih na neki nacin upoznajes, videces jedan obrazac ponasanja, stila, gestikulacije, price koji im je svojstven i znaces da prepoznas..
Korisnikov avatar
By zozefin st
mozda si smrdela pa te zato pogledala......mozda si je podsetila na nekog...mozda je gledala kroz tebe...mozda ima muza i dvoje dece....mozda je imala vaske,pa se osisala......milion mozda.......

da da vrlo zanimljiva obbservacija

nego winter sto si tako nakraj srca?

:kokice:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by haemoglobin87
mene provalis cim me vidis :lol:
E, da.. Neka ljude recimo momke, koji su izrazeno femme ces odmah provaliti, taj ne moze da bude str8 pa da mu se skine Andja gola.. :lol:
Korisnikov avatar
By Winter
pa jbte nije smesno....ja pogledam nekog ako smrdi...ili mu se kolonjska prosula po kosulji.....pogledam ja i sebe kad smrdim....u stvari...ja se tad iscudjavam sta to smrdi, pa idem iz sobe u sobu i trazim odgovor, a smrad ide za mnom :lol: .....i ondak podignem desnu ruku..pa primirisem....pa podignem levu, da se uverim :lol: ....i jbga, pod tus.......tako da, ova je mozda osetila da smrdis......
Korisnikov avatar
By Blady
WINTER BOLESTINO.... :lol:
Razvija se vremenom...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja se iskreno nadam da vodish lichnu higijenu, Zozefin.. :wink2:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa jbte nije smesno....ja pogledam nekog ako smrdi...ili mu se kolonjska prosula po kosulji.....pogledam ja i sebe kad smrdim....u stvari...ja se tad iscudjavam sta to smrdi, pa idem iz sobe u sobu i trazim odgovor, a smrad ide za mnom :lol: .....i ondak podignem desnu ruku..pa primirisem....pa podignem levu, da se uverim :lol: ....i jbga, pod tus.......tako da, ova je mozda osetila da smrdis......
zato smo se i razveli, ccc :smeh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
:lol:

winter jel ti gledas onako zavodljivo u nekog kad smrdi?
Korisnikov avatar
By Winter
ama nije bolestino winter....sad vi kao ne smrdite...dajte molim vas.....pa kad se oznojite smrdite....jos gore, ondak bazdite, jer se pomesa znoj i neki dezedorans.....elem zozefine,zavodljivo te gledala.....sto je babi milo, to joj se snilo....
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Zwezdica
nego winter ima zadnje namere sa ovakvim izjavama

mislim da me kaznjava za 1 moj post
Korisnikov avatar
By Winter
nemam majke mi...ja nikad nemam ni prednje namere, a kamoli zadnje ....pitaj shuta :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Neve
:lol: winter blesačo. :lol:

OT. ne primjetim.. najčešće. mogu skužiti one koje kao da imaju svijetleću reklamu iznad glave.. i to je to. :D
Jel mene kuže ili ne.. ni to ne znam.
Korisnikov avatar
By zozefin st
.....sto je babi milo, to joj se snilo....
[/quote]

da je tako ja bih svaki dan pisala da me neka cica zavodljivo gledala
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zene, koji ste vi retardi! Od svake teme napravite glupost neopevanu! :doh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ma kaki winter.. ona voli da oseti kada neko smrducka... odmah se uzbudi....
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Winter
:alexis: dragi, bez predbarcnog ugovora ovaj put

nego zozefine...cica je pogrdno ime za zenu...tako da, molim te , muski sovinizam ostavi negde po strani...... :misli: ...tebe mozda cica i je gledala....cica gica i tako to.....ali zena, nije sigurno :gatara:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zasto je cica pogrdno za zenu? Pa nije rekla: KURVA, PICHKA, DROLJA? :doh: :smirk:
Korisnikov avatar
By Winter
zato sto je pogrdno...ima toliko lepih naziva, ali 'cica'..ma daj molim te....to novosadjani sto su smislili nek zadrze za sebe.....cica je kao riba, treba ili tako nesto....sta je sa onim starim izrazima...cura, devojka, zena.....gde je to nestalo.....vise ste in, ako zene zovete cicama...a cure 'zenama ' (u smislu supruge, ne zene kao bica)....?
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by zozefin st
vodim
Originally posted by Zwezdica
mozda su te zato i pogledale, ti ides i vodis licnu higijenu na uzici... :uplasen:
Korisnikov avatar
By Madonna
:smeh:

ko onaj sto vodi DOWNLOAD (videh nesto na tv-u :shrug: )
Korisnikov avatar
By zozefin st
:alexis: dragi, bez predbarcnog ugovora ovaj put

nego zozefine...cica je pogrdno ime za zenu...tako da, molim te , muski sovinizam ostavi negde po strani...... :misli: ...tebe mozda cica i je gledala....cica gica i tako to.....ali zena, nije sigurno :gatara:

:rotflmao:

a sad ja treba da pitam =kako znas da nije zena?:povez:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!