Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Pa ovo je genijalno. Ona je sve ovo napamet naucila.. Kao na takmicenju iz recitovanja, bas tako. Mica... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Zjuuuuuuuuuuuu!!! Ne znam ko mi je bolji, smorena voditeljka ili miss "znam nešto, ali ne znam šta"
By Pending-For-A-Bending
A sad... prevod...
Preskordicija, odnosno predosecanje buduceg dogadjaja zaista nisam imala. Ovo je u stvari najvazniji detalj jer apsolutno nisam ocekivala. Zvauci fantasticno, ali nemam objasnjenje ovog fenomena. Ova fascinirajuca tvrdnja naterala me da nakon ovog divnog iskustva shvativsi do cije mere sam stala shvatila da zbog toga sto najvise volim moram zrtvovati i svakako to divno osecanje i dalje zivi u meni
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ovo me sada podseti na ovog lika, slicni su :smeh:

''
Korisnikov avatar
By KiWi
Nada Topčagić je jednom izjavila da je u jednom naučnom časopisu pročitala da pametni ljudi često koriste dugačke reči, kao i reči pune suglasnika ... To je bio u vreme kad je za decu rekla da su sinagoge (poliglote) ... Jadnica je svake večeri štrebala te reči, pa joj se pomešalo ... Ne zameram joj, i meni se tako mešala istorija u petom osnovne.

Što se tiče Misice Šarma sa defilea karanfila .... ne vidim šta je tu loše i pogrešno. Reči koje je koristila razume 10% nacije kojima se ona i onako nikada neće dopasti. Ovaj ostatak je bar ovako ne razume pa tripuju da je i lepa i pametna. Mnogo je bolje ovo nego da je rekla "Planiram da manekenišem još malo, pa da me neko pimpekom napumpa, da rodim, zaposlim se u tekstilnu indutriju, perem veš na ruke, peglam na veliku rolju i cele godine štedim da u jeku sezone letujem u Budvi i nedelju dana budem dama i jedem na plaži konzerviranu tunjevinu." Ovako bar misle da je fina :)

P.S. Klip sam gledao 15 puta i svaki put se nasmejem ... ona se trudi da izdeklamuje do kraja a novinarka već razmišlja o godišnjem odmoru koji se bliži i radi površinski, po automatizmu
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by KiWi
"Planiram da manekenišem još malo, pa da me neko pimpekom napumpa, da rodim, zaposlim se u tekstilnu indutriju, perem veš na ruke, peglam na veliku rolju i cele godine štedim da u jeku sezone letujem u Budvi i nedelju dana budem dama i jedem na plaži konzerviranu tunjevinu."
E puno ti hlava, KiWi, ja taman hteo da zovem prevodioca :hail:

:lol:
Korisnikov avatar
By Mahoney
GENIJALNO!!!

kako je to ona lepo naucila napamet, pa sve neki izrazi, za koje prvi put cuje, pa ta... preskordicija, odnosno predosecanje... koje i dalje zivi u njoj... (valjda)

:blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta: :blenta:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Pending-For-A-Bending
A sad... prevod...
Preskordicija, odnosno predosecanje buduceg dogadjaja zaista nisam imala. Ovo je u stvari najvazniji detalj jer apsolutno nisam ocekivala. Zvauci fantasticno, ali nemam objasnjenje ovog fenomena. Ova fascinirajuca tvrdnja naterala me da nakon ovog divnog iskustva shvativsi do cije mere sam stala shvatila da zbog toga sto najvise volim moram zrtvovati i svakako to divno osecanje i dalje zivi u meni

Kako Sekspirovski receno. :hamlet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!