- 22 Apr 2009, 21:12
Jedna prilično privlačna žena stoji pored bara u jednom fancy restoranu. Zavodnički poziva jednog krupnog čoveka koji joj odmah prilazi. Kad je stigao, ona mu signalizira da približi lice bliže njoj. Pošto to učini ona počinje da mu nežno miluje obraz koji postaje sve crveniji i crveniji.
„Da li ste vi vlasnik?”, ona pita dok mu sada lagano mazi lice obema rukama.
„Ne”, on odgovara. „Ja sam samo menadžer”
„Da li možete da ga pozovete? Moram da popričam s njim”, ona govori dok mu zavodnički prstima miluje uši i potom provlači ruku kroz njegovu gustu smeđu kosu.
„Ne. Na žalost, ne mogu”, dahće menadžer, vidno uzbuđen. „Pozadi je i radi neke proračune. Da li ja mogu nekako da vam pomognem?”
„O da. Možete. Treba da mu prenesete poruku”
Ona nastavlja zavodnički, i polako mu gura par prstiju u usta i počinje požudno da ih liže i sisa
„Recite mu”, nastavlja ona, „da nema toalet papira i sapuna u ženskom WCu”
„Da li ste vi vlasnik?”, ona pita dok mu sada lagano mazi lice obema rukama.
„Ne”, on odgovara. „Ja sam samo menadžer”
„Da li možete da ga pozovete? Moram da popričam s njim”, ona govori dok mu zavodnički prstima miluje uši i potom provlači ruku kroz njegovu gustu smeđu kosu.
„Ne. Na žalost, ne mogu”, dahće menadžer, vidno uzbuđen. „Pozadi je i radi neke proračune. Da li ja mogu nekako da vam pomognem?”
„O da. Možete. Treba da mu prenesete poruku”
Ona nastavlja zavodnički, i polako mu gura par prstiju u usta i počinje požudno da ih liže i sisa
„Recite mu”, nastavlja ona, „da nema toalet papira i sapuna u ženskom WCu”