Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
I stvorise ljudi novi umetnicki pravac.
Orginalno, nema sta.
Kako bi ste vi ovo nazvali?
Baa-Vinci je najbolji.
Korisnikov avatar
By m..
Fenomenalno! Savrseno! Idem da gledam opet. Poslala brdu na mail.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sixto
Dokon pop i jarice krsti!
Nije ovo dokolica, ovo je zivotna radost na delu!

Neko je investirao svoje vreme da napravi nesto lepo i zabavno. Da su samo bili dokoni, opijali bi se i diskutovali politiku u lokalnoj bircuzi.
By Sixto
Zamisli ti njihove traume sa svetlima po ledjima! Kako bi se mi bunili da moramo da nosimo oko vrata kravlje zvono od 2kg!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sixto
Zamisli ti njihove traume sa svetlima po ledjima! Kako bi se mi bunili da moramo da nosimo oko vrata kravlje zvono od 2kg!
Jbg, mislim da se vise traumiraju tokom shishanja, al nije da nema smisla u tome sta govoris.

Mi u ovoj zemlji nosimo svi po zvono Andreja Rubljova (otkud mi sad to pade na pamet?) oko vrata, pa se slabo ko buni.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jebote kako napatiše jadne ovce. mislim, jest originalna ideja i sve, ali ne moraju oni da trče tamo amo sto sati, nego ovce, ni krive ni dužne.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lepa Krepa
jebote kako napatiše jadne ovce. mislim, jest originalna ideja i sve, ali ne moraju oni da trče tamo amo sto sati, nego ovce, ni krive ni dužne.
sta fali, malo ovcije gimnastike? :lol:
ne znam, posto sa ne razumem u poljiprivredu nesto, ali kontam da ovce ionako stalno mrdaju.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ne znam brate slatki/sestro mila, meni deluju totalno namučeno dok ih oni kerovi jurcaju tamo amo po livadi. računam da ih inače puste normalno da pasu, samo ih poteraju nazad u stado kad se previše udalje i to je to. nema koreografisane jurnjave i to sa sve luminiscentnim kaputićima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!