Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Danas su u emisiji "Ćirilica" na TV Avala bile gošće proročica Kleopatra, koleginice Vesne Versaći i lepa Ruška... Kakav je to neviđeni trash bio... jel gledao neko?

Bio je divan momenat kada Kleopatra priča kako je ona etična i nikada ne spava i ne muva se sa mušterijama, iako su mnogi bili na visokom položaju i prebogati i nudili joj kule i gradove... I onda kaže kako ih je uvek odbijala, okreen se ka Vesni i kaže joj -- ali da si ti dohvatila nekog takvog, jahtu bi mu otela! :lol:

P.S. Repriza u sredu, u 1.20h! Ne propustite!
Korisnikov avatar
By Burak
Bas me cudi, takve gosce a tresh - nemoguce!
Korisnikov avatar
By *deni*
Kleu obozavam jos od svoje rane mladosti i njenih nezaboravnih nedeljnih emisija na Pinku.
Koleginicu Vesnu Versace je uvek posebno bila inspirisana da podbada.

Klea: " Vesna, da li ti pusis ? "
Vesna : " Ne, zivim zdravo .. "
Klea: " Aha, znaci samo ekoloske cigarete ponekad pusis.. "

I onda kad je Vesna prestala da se pojavljuje u njenim emisijama, Klea je gledaocima objasnila da je njena koleginica promenila fah i otisla u inostranstvo, gde se uspesno bavi prostitucijom.
:lol:

Gledacu reprizu, jer sam propustio premijeru. Na bolovanju sam, pa imam vremena na pretek.
:tepih:
Korisnikov avatar
By KiWi
volim treš, ali ne znam da li bih mogao tu dozu da izdržim bez posledica :)
By alexandermagic
Originally posted by *deni*

I onda kad je Vesna prestala da se pojavljuje u njenim emisijama, Klea je gledaocima objasnila da je njena koleginica promenila fah i otisla u inostranstvo...
Ako se ne varam govorila je da je u Švajcarskoj... Međutim tada je Vesna pobjegla u BiH i bavila se hmmm, trbušnim plesom. :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by *deni*

I onda kad je Vesna prestala da se pojavljuje u njenim emisijama, Klea je gledaocima objasnila da je njena koleginica promenila fah i otisla u inostranstvo...
Ako se ne varam govorila je da je u Švajcarskoj... Međutim tada je Vesna pobjegla u BiH i bavila se hmmm, trbušnim plesom. :pinknaocari:
Cini mi se da si u pravu.
A sa bine bircuza u kojem je izvodila trbusni ples upucena je pravo na sudjenje, a potom i na izdrzavanje kazne u novopazarski zatvor, jer je jednog navalentnog i pijanog gosta u bircuzu raspizdila barskom stolicom po glavi toliko jako da je ovaj od posledica povreda preminuo, ili zadobio trajne i teske povrede ( nisam siguran sta tacno od ova dva ).
Posle par meseci, Vesna se oglasila preko magazina Svet direkt iz cuze i porucila ponosno : " Izabrana sam za Miss novopazarskog zatvora ".
:dude:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Voditeljica Kljuca na rts-u je najavila za ovu nedelju upravo diskusiju o zabrani proroka na tv-u... a i spomenula je da ce medju gostima biti i ljudi iz te profesije, tako da bih unapred preporucio da to pogledate.

Cini mi se da je sada emisija petkom, ali ne znam tacno od koliko sati predvece.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ijaooo pa kako sam to propustio da se smejem mawo :D

Znaci emisija je bila u ponedeljak navece a repriza je u sredu?
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Ja sam gledao sinoc i stomak me boleo od smeha :-))
Milomir Maric je bio maestralan u spustovima ove tri glupace !!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Znaci emisija je bila u ponedeljak navece a repriza je u sredu?
Upravo tako.
Emisija je bila u ponedeljnik, a repriza je u sredu, tj. sutra.
:diplomac:
Korisnikov avatar
By Herald
Horor-komedija

Maric je pokusavao da napravi parodiju na politicare, da su politicari ustvari lazni proroci.

A karmicki astrolog Dusan Velickovic se trudio da ukaze publici kako je on castan i posten covek, imao je cak i 2 ozenenjena homoseksualca koja imaju decu kojima je resio "problem".

Meni je najsmesnije bilo za "suplju" magiju koju je sprovodila Vesna Versaci nad 3 crnogorca, prethodno skinuta do gole koze. :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
''

" ...vas zet otkrije sve njene poruke na mobitelu i naravno kad on nju pita sta je ovo, ona njemu prizna da ga vara, kad ona njemu prizna, on onda nju ishamara.... "

:smeh:
By iWanna
vase velicanstvo vasa kruno vas pijedestal

:hypno:
Korisnikov avatar
By .L O S T
emisija je bila vrh:colorado:

a kad je Kleo postavila tezu da svi zigolo momci u beogradu su vodolije...mada ima i vaga :lol:

rezultat glasanja je nazalost istinit:piski:
By Sixto
Leb joj njen pa jel videste koliko joj je celo od liftinga! Pa kosa joj s pola temena raste! Hvaljen Isus, djevica Marija i siske!
Korisnikov avatar
By lostinspace
Posto nisam upucen u socne detalje Kleopatrinog zivota, jel tacna ona prica da je ona transeksualka?

Inace, ja sam gledao ranije to kad sam bio klinac i uvek me je odusevljavala izjavama kako je ona studirala prava i kako je srela svog profesora (lupam) porodicnog u avionu i kako je on jedan divan covek. I na kraju, sve se svelo na taj jedan ispit koji je vrtela celu emisiju, ocigledno od njega ima traume.

A i bilo je fora sa nekom zenom koja se krese sa valjda svojim komsijom (pamcenje me ne sluzi bas toliko precizno) u njegovom fensi traktoru sa klimom, friziderom i cuj sampanjcem i kavijarom. On je jedan veliki kavaljer, hahaha, ja sam umirao od smeha.

I naravno, uvek sam se divio njenoj nepredvidivosti, uvek je neke ljude koji joj salju divna pisma napljuvavala i govorila da su kreteni, a nekim preljubnicima i ludacima govorila da su divni ljudi i da ih ceka bolje sutra :tumble: Koja sprdnja, zao mi je sto necu moci da gledam "Cirilicu".
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by lostinspace

Inace, ja sam gledao ranije to kad sam bio klinac i uvek me je odusevljavala izjavama kako je ona studirala prava...
Znam da je studirala pravni u Kragujevcu. Provereno :D
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
'vashe velichanstvo'
:pucaodsmeha:
brate, svaka joj chast kako izmishlja, bash je kreativna, bolje roman da napishe
:wow: :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by lostinspace
Posto nisam upucen u socne detalje Kleopatrinog zivota, jel tacna ona prica da je ona transeksualka?

Trebalo bi da je tačna-koliko me sećanje služi čak je bila i njegova (tada) fotografija,da l u Ženi,Nadi...uglavnom u nekom od sličnih ondašnjih magazina ...Bio je stalni astrolog i zvao se (opet mi se čini,jako je davno bilo :D ) Dušan Ilić...
Korisnikov avatar
By deran
Ja htedoh da proverim moje pamćenje uz pomoć gugla i na(i)đoh nešto što se zove Нециклопедија :puzzle:

Eh,sad tamo ima par stvari o dotičnoj i njenim savetima... :zvezda:

http://sr.neciklopedija.org/wiki/Kleopa ... vita_Zorka

Да ли ме муж вара?---Да преварио вас је са вашим братом од ујака док сте били у болници и лечили тумор на очном живцу....

:egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By walt333
Obozavam njeno visocanstvo Kleopatru :love: :love: :love:
Prava dama

a zar ova Vesna Versace nije transeksualna takodje? negde procitah
By Speculum Columbae
Šta se desilo sa ovom emisijom?
Trebalo je početkom 2013. kod Milomira Marića takođe da gostuje njen Pijedestal, ni tu emisiju ne mogu da nađem.
By alexandermagic
Otkud Waltu ideja da je Vesna VersaCHe transeksualna ? Nije sreco, ali ima ozbiljnih problema sa paradentozom, no i dalje se smijesi kao da su joj u ustima dva niza bisera. Trenutno divinira po Hrvatskoj. I prostituira se, vjerojatno zbog dopune kucnog budzeta. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Zvonki
"Ja sam Vesna Versaci bavim se prorocanstvom..." Bavim se,bavim se.......bavim se....GDE MI JE PISTOLJ!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!