Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By queeria
Glamurozno-štiklastična Luna Loo & „Štiklom u vrata" u nedelju (22.feb) u 5:30 p.m. iliti popodne, ugostiće: Maju Uzelac (urbanu PR&DJ&TV ikonu Beograda), Vladana Jeremića (uz Renu Readle, dizajnera istorijskog Queeria kalednara za 2009), special guest zvezdolinu (kožnu und neizbežnu, al' ne otkrivamo koju), kao i naše malenkosti, aktiviste nevladine organizacije Queeria centar.

Šta je gej a šta nije; da li u Srbiji gej može da bude gej; bogata ponuda glamurajzera za zavođenje i gaylish lifestyle u novoj, spektakularnoj, campy epizodi pod nazivom: No Name No Gay!

Ko se ne pojavi u „Štikli" kao da ga nema; ko ne gleda „Štiklu" taj živ nije bio!

Spasite svoje duše u nedelju od 5:30 p.m.

Yes, We Can!

:soping::
Korisnikov avatar
By Mahoney
pa, lepo...

lepo da nas u pristojnoj emisiji koju mi nije sramota pogledati predstavlja pristojan mladic cije me tekstove nije sramota procitati. :)

gledam, pa pisem.

:merlinka:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by pipinveliki
off: potpis ti je odlican :right:
I moram priznati da je tačan. Evo plusić na tačnost. +
Korisnikov avatar
By *deni*
Pogledacu malo, samo da vidim Kvirijine socne usne, koje su toliko prijatne ze oko. :love:
Posle cu da prebacim kanal, jer Lunu Lu ne podnosim. :bljak:
Ziljava mi je i uvek mi deluje nekako nedovoljno uredno.
Prava napast od zene.
:bljak:
By djavolica
Jao, fantasticno. Nadam se da moze preko neta da se prati. BTW Pedja, gde mogu da se nadju one majice sa 'Obama' natpisima na srpskom?
Greatly appreciated!
Korisnikov avatar
By queeria
Snimak će biti okačen najkasnije u ponedeljak na http://b92.blip.tv/

Za majice ne znam.

Mahoney, ova tema namerno nije postavljena u aktivizmu već u zezanju, jer emisija ima taj karakter :colorado:

Inspiraciju za potpis dala Jelena Karleuša :alexis:
By biotherm
Ok, gledacu u ponedeljak na net-u, jer... nemam TV :D (i bolje, bas je lepo...)
Korisnikov avatar
By Dina
Sad jos malo gledam Borisa a sutra tu emisiju... super bi bilo da tako ima svaki dan ponesto, ili bar tako vikendom :zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Iskreno, obožavam Suzaninu emisiju, ali je ne gledam redovito. Sviđa mi se što njena emisija uvek ima zanimljivu temu (mada zna da odabere i neki stereotip pa da ga ne pušta pola sezone) i što nema klasičnu košuljicu emisije. Naviknut na VB, OT, 48ČS, MŽ, UTK i NM prosto su mi negledljive emisije koje potpadaju pod "Scripted TV".

Imam na nekom od diskova snimljenu epizodu sa JK, kada je na kraju emisije prate do kola i kada Jelena kaže "Kada smo bolesni, bolesni smo do kraja!" na Suzin komentar da JK ima sve firmirano, pa čak i privezak za ključeve. Taj citat često koristim u životu, čak češće od onog "Lupus in fabula".

Ak' ne budem gledao, skinuću sa blipa pa da gledam natenane!
Korisnikov avatar
By walt333
Nazalost odledah samo intervju sa Indirom..., hm bas sam promenio misljenje o njoj... mudro zbori Indira. El ima stiklom o vrata neku reprizu?
By biotherm
Merci

samo je pitanje kada ce upload-ovati danasnju emisiuju :)
Korisnikov avatar
By queeria
Pa, biće najverovatnije večeras ili sutra.
Korisnikov avatar
By Mahoney
drazesno...

kratki razgovori, ispresecani reklamama, svi problemi se, kako se za taj format, a i termin, samo ovlas dodiruju i to je to.

ja zadovoljan.

:radosnice:

medjutim, ova pomama za cupavom pevljakom, koja stavlja dva tipa u spot, koji se "ljube" i pretvaranje istu u (gej) ikonu je meni, moram reci - ODVRATNA.

ua narodnjaci, ua seljanke, ua umetci za kosu, ua arlaukanje, ua za turbo folk u svim oblicima njegovog egzistiranja.

:drama:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mahoney
medjutim, ova pomama za cupavom pevljakom, koja stavlja dva tipa u spot, koji se "ljube" i pretvaranje istu u (gej) ikonu je meni, moram reci - ODVRATNA.

ua narodnjaci, ua seljanke, ua umetci za kosu, ua arlaukanje, ua za turbo folk u svim oblicima njegovog egzistiranja.
+
Korisnikov avatar
By hush
gledala..stvarno je bilo ok. previse upadica sa nekim najavama programa and reklame ili kako bi rekli nasi susjedi, promidzbeni program.

:deni:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja uhvatih tu emisiju pred kraj, kada je pricala sa Indirom, nasom IKONOM 2008. god! :hail: :lol:
Da je taj nevidjeni poljubac stavila u spot iz drugih razloga, nego sopstvenog marketinga, i karikiranja istog u nastupu sa Xenijom, sto hvala Bogu i ne videh... mozda bih podrzao njenu "titulu".

Malo mi je muka od previse nametanja gay tematike u apsolutno svaku boziju emisiju koju pogledah u poslednjih mesec dana!

Srbi, kao i obicno, preteruju u svemu!

Niti imaju predstavu kako sve to da predstave u pozitivnom svetlu, nego lupe pitanja, pa ko ostane ziv!
Korisnikov avatar
By ROYAL
U iščekivanju ove epizode, pogledah prethodnu - i jedini komentar je - kakva očajnica! (ona novinarka) Majko mila! Trebalo bi joj zabraniti pristup i papiru i olovci, a kamoli TV ekranu!
By iWanna
prvi deo je smor a drugi ne kapiram.

pa naravno da je indira gej ikona mislim da ovaj video to najbolje ilustruje
''
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni se emisija svidela jako :)
pedja, zasto si ti rekao samo jednu recenicu?
Korisnikov avatar
By queeria
Hvala Sunce :)

Ja sam bio ukras u emisiji :D

Pričali smo mi još mnooooooogo, ali je samo ovo ušlo. :harmonika:
By biotherm
Dobro, ukras... Ali divan ukras, zar ne?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by iWanna
prvi deo je smor a drugi ne kapiram.

pa naravno da je indira gej ikona mislim da ovaj video to najbolje ilustruje
''
Ma daj, to je snimak iz daleke 1992., tad je takva bila moda.
A i tada Indira jos nije bila gay ikona, nije ni mogla da bude, jer je homoseksualnost kod nas dekriminalizovana tek 1994., dakle 2 godine posle snimanja ovog spota.
Korisnikov avatar
By Rei
Pedja je simpa, bash kakvog sam ga zamishljao :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!