Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Jelena Tihi UbicaEvo i ja sam glasao za 1. Nema manje ocene od jedinice.
Dakle, ako ste camp, koliko ste camp?
Obrazložite i zašto...-mnogo sam strog ocenjivač pa je potrebno da se sakupi mnogo plusića da bih nekome ili nečemu dao dvojku
Originally posted by jukieKad polozim metodiku bavicu se realnim sistemom ocenjivanja. Mlaka sam ti ja za kemp.Originally posted by the1whowishedPa glasanje je od 1 do 5, dakle treba da glasaš sa 2
Ja sam glasala "jedan" jer moja lucidnost moze na trenutke da poprimi kemp obrise.
Originally posted by DeleteWiki: "Camp is a critical analysis and at the same time a big joke. Camp takes “something” (normally a social norm, object, phrase, or style), does a very acute analysis of what the “something” is, then takes the “something” and presents it humorously. "
KEMP je oblik istoricizma posmatran pozorišno.
KEMP je autobiografija napisana na način kao da se radi o drugoj osobi.
KEMP je neugodnost bez kukavičluka.
KEMP je slobodna asocijacija. Slobodno mišljenje nije kemp.
KEMP je rod bez genitalije....
Ukoliko bi bilo neophodno da obrazložim zašto sam "glasala" pod 2, ne bih ni glasala
Zar nismo već imali sličnu temu?A imali smo te teme periodično. Dušan Maljković je jedno vreme bio u grupi koja je recimo potencirala camp kao mejnstrim gej identitet.
Originally posted by jukie"KEMP počiva u oku posmatrača, naročito ako je posmatrač kemp."- kazu oni
E vidiš, a možda se moj obrnuti kemp u stvari računa kao kemp i onda imam 4 plus? Jer je možda citiranje pesmica naizust i prepričavanje life history najrazličitijih životinja i imanje npr. Džima Belušija ili sličnog anti-twink čike na avataru i druge stvari što radim u stvari vrsta kontinualnog kemp performansa, JER se kao mejnstrim uzima "normalan" (najčešći) način razmišljanja (i pisanja po forumu), i onda je sve ovo što pokazujem kroz karakter jukie-ja u stvari kemp a svi ostali su mejnstrim
A imali smo te teme periodično. Dušan Maljković je jedno vreme bio u grupi koja je recimo potencirala camp kao mejnstrim gej identitet."Kemp su svi oni koji imaju „neprihvatljive“ odlike - talenat, fizičku nekonvencionalnost, „sexualne anomalije“ i koji su zbog toga postali ranjivi pred podsmehom ostatka sveta." - otprilike, u ovom citatu, a vezano za seksualne anomalije, neki aktivisti nalaze podlogu za takve izjave i ubedjenja.
Originally posted by DeleteTo znači da na Jeleninu anketu možemo da odgovaramo bacanjem kockice i da bude ista verovatnoća da je tačno kao i da smo se trudili da odgovorimo na 183 pitanja... To je inače moja najveća zamerka kod svih ovih testova gde sam sebe treba da ocenjuješ da bi se videlo da li si npr. dobar vođa grupe, jer je tu važnije šta drugi misle o tebi
Mene, kod poimanja kempa, zbunjuje to sto gro licnosti koje zagovornici kempa smatraju kemp licnostima nisu bile svesne velicine kou predstavljaju, jer ih je nesto trece sputavalo da spoznaju ono prvo, pa su zbog toga kemp...prema tome, ti i ako jesi kemp, ne treba da smatras sebe kempom, jer to onda nije kemp...ili jeste Citala sam o tome i uvek mi se cinilo da sam u zacaranom krugu.
Originally posted by DeleteSa druge strane, ako se "svi" oni sa "sexualnom anomalijom" budu namerno razvijali kao ličnosti u tačno određenom smeru (npr. namerno prenaglašavanje stereotipnih gej, "tetkastih", feather-boa wearing karakteristika), onda se gubi smisao "bunta sa izmotavanjem, nasmejanim cinizmom" (što bi kemp trebalo da bude) i dobijamo dve polarizovane grupe, forme postojanja (kao da su evolucijom nastale dve posebne vrste, vuk i kojot npr.), a dalji buntovi (i kemp bunt "sa izmotavanjem, nasmejanim cinizmom" i obični borbeno-svađalački "ozbiljni" bunt) se razvijaju u pravcima koji su protiv i jedne i druge mejnstrim strane (crveni vuk bi onda bio biološki kemp jer ima gene i vukova i kojota, koji su istovremeno mejnstrim iako su polarne suprotnosti egzistencije divljih kanida na severnoameričkom kontinentu)
"Kemp su svi oni koji imaju „neprihvatljive“ odlike - talenat, fizičku nekonvencionalnost, „sexualne anomalije“ i koji su zbog toga postali ranjivi pred podsmehom ostatka sveta." - otprilike, u ovom citatu, a vezano za seksualne anomalije, neki aktivisti nalaze podlogu za takve izjave i ubedjenja.
Originally posted by svejednovaljda zavisi kako ga plasirasOriginally posted by m..Previse si samosvesna
ne bas. a sam se negde uhvatila kako imam ironicni otklon cak i prema samoj sebi pa sad orbitiram na tom spinu.
,)
edit - Jel biti samosvestan kemp li nekemp?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!