Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By queeria
Slika

Na Dan zaljubljenih, odlučili smo da širi ljubav i to prema onima koji nas ne vole, da ne kažemo, mrze. Držeći se hrišćanske filozofije širenja ljubavi, okretanja drugog obraza i postulatom ko tebe kamenom, ti njega hlebom, odlučili smo da one koji nas ne vole počastimo specijalnim Queeria hlebom od integralnog brašna. Ali, kao što znate SEKA (Svetska ekonomska kriza) je uzela maha, tako da ne možemo priuštiti da svima damo po parče hleba, zato smo prinuđeni da organizujemo glasanje za NajHomofoba 2008. godine. Pobednik ili pobednica kao glavnu nagradu dobiće parče specijalnog Queeria hleba od integralnog brašna, koji će lično, svojim rukama, umesiti aktivisti i aktivistkinje "Queeria centra", po tajnom, strogo čuvanom receptu.

Za parče Queeria hleba od integralnog brašna, takmiče se:

1. Aleksandra Janković, narodna poslanica
2. Mladen Obradović, naj frajer 2008. godine
3. Žarko Gavrilović, dežurni homofob
4. Mirjana Bobić Mojsilović, književnica
5. Slobodan Antnoić, anal-itičar
6. Danijel Pavlović, pevač, zvezdica Operacije trijumf
7. Jelena Tinska, nekada slavna cica
8. Saša Pantić, scenarista Kursadžija
9. Tihomir Arsić, glumac i Naprednjak
10. Moja mama, moj tata

Glasanje na:

http://www.kvirija.com/Kolumna.aspx?id=8197&grid=2002
By iWanna
jel ide neko kamenje u taj lebac?
Korisnikov avatar
By jukie
U, vidim da se dve ličnosti nalaze na istom prvom mestu po broju poena. Biće žestoka borba
Korisnikov avatar
By ns.happy
mene zanima ko je mesio lebac? pedja ili boban? :giggle: nadam se da niste kao ostale domacice, isti kupile u maksiju :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Kakva provokacija stanovnistva! I onda ce biti: q q u srbiji ne vole pedere, homofobija bla bla.
btw Za tvoju mamu i tvog tatu ne znam, ali mnogi iz gore napisanog texta su mi OK npr. veliko ime srpskog novinarstva Bobic Mojsilovic itd tako da...povodom dana Prvog srpskog ustanka necu glasati ni za koga.
Korisnikov avatar
By Marvin
Burače maco, idi mesi hleb... :mete:

Jedna je Aleksandra Janković :seronjo:
By Sixto
Burak, nemam nista protiv tebe, ali Bobicka nije veliko ime novinarstva! Ona nije ni novinar! Ona je samo jedan veliki sprahfeler!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mirjanu je ono o bremenom muskarcu naucila njena sestra koja je posvetila paznju tom fenomenu na jednom od svojih predavanja. :avalon:
Glasala sam za Aleksandu Jankovic jer:
1) sam pratila onu njenu pravoslavnu emisiju a ona mi ovako vraca;
2)jer je narodni poslanik i stoga najozbiljniji kandidat.
Za raznorazne "Kursadzije" i zene koje na ne znam koju foru pisu neke kolumne me stvarno... pa da, zabole. To je vec neka druga Srbija.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sixto
A ex nam ministar Lecic?
Dobro meso :tegovi:

ili bar tako piše na bilbordu. Žene nisu meso. Dakle, Lečić jeste
By Sixto
Originally posted by Avet
Originally posted by Sixto
Burak, nemam nista protiv tebe, ali Bobicka nije veliko ime novinarstva! Ona nije ni novinar! Ona je samo jedan veliki sprahfeler!
Pa nisu ni Radikali politicari, nego seljana koju je seljana izabrala
Smiri se.
Korisnikov avatar
By bakalar
Nadam se da ce ponovo Mladen pobediti :flasher:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Danijel jeste preterao sa zenidbom ali ne kapiram shta sad svi ochekuju da se javno outuje na pochetku karijere? Svashta. Ovo je josh uvek Srbija
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ne ispratih ovo za Danijela i ženidbu? Može kratak info?

Inače, glas dajem onoj sa podočnajcima! (a maksima ko tebe kamenom, ti njega hlebom kod mene ima dodatak : ko tebe kamenom, ti njega hlebom ali šalovanim iznutra)
Korisnikov avatar
By Burak
E poslije ovog tvrdim da ima i LGBT krivice za homofobiju u srb. Ostavite ljude na miru. Oni ne vole vas - ni vi njii. Nema problema.
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: :doh:

pa, mislim da izvrcesh uzroke i posledice, burache. da se ti ljudi ne bave gej ljudima, nashim zivotima i pravima i to na negativan nachin, ne bi se ni mi bavili tim ljudima. simple as that.
al' poshto je ovo kolumna Zezancija i Opushtencija, mozda da ti oprostimo.... :D

OT, dobra fora.
Korisnikov avatar
By Billy boy
mislim da je ovo dobar korak, onako nenasilan otpor, u stilu Gandija, fino svidja mi se. Tako je najbolje.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Glasao sam za Sasu Pantica.

Scenarista jedne od najgledanijih emisija u Srbiji ipak najvise utice na javno mnenje.
Korisnikov avatar
By queeria
Originally posted by burak-BL
E poslije ovog tvrdim da ima i LGBT krivice za homofobiju u srb. Ostavite ljude na miru. Oni ne vole vas - ni vi njii. Nema problema.
Slažem se. Ja mislim da ovima koji nas ne vole treba lizati i ljubiti dupe sve dok nas ne zavole. Eto mogli bi buraka da uposlimo da to radi.
Korisnikov avatar
By walt333
HAhahah uspeo da glasam dva puta sa istog kompjutera! Mislim da sam jedini. AHAHHAHAHAHAHAH
Korisnikov avatar
By queeria
Naravno da im ne treba lizati dupe, treba ih jos vise provocirati i davati im jos razloga za mrznju
Wow, koliko ljubitelja riminga :P
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by REI
you are so cool

Yes I am:lood:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Citam u novinama o ovim queeriinim izborima.
Jel toliko bitno ya vasu borbu da OUTujete Danijela? A ja mislio da je seksualna orijentacija ili kako god to zelite da nazovete licna stvar
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!