- 14 Feb 2009, 05:08
Na Dan zaljubljenih, odlučili smo da širi ljubav i to prema onima koji nas ne vole, da ne kažemo, mrze. Držeći se hrišćanske filozofije širenja ljubavi, okretanja drugog obraza i postulatom ko tebe kamenom, ti njega hlebom, odlučili smo da one koji nas ne vole počastimo specijalnim Queeria hlebom od integralnog brašna. Ali, kao što znate SEKA (Svetska ekonomska kriza) je uzela maha, tako da ne možemo priuštiti da svima damo po parče hleba, zato smo prinuđeni da organizujemo glasanje za NajHomofoba 2008. godine. Pobednik ili pobednica kao glavnu nagradu dobiće parče specijalnog Queeria hleba od integralnog brašna, koji će lično, svojim rukama, umesiti aktivisti i aktivistkinje "Queeria centra", po tajnom, strogo čuvanom receptu.
Za parče Queeria hleba od integralnog brašna, takmiče se:
1. Aleksandra Janković, narodna poslanica
2. Mladen Obradović, naj frajer 2008. godine
3. Žarko Gavrilović, dežurni homofob
4. Mirjana Bobić Mojsilović, književnica
5. Slobodan Antnoić, anal-itičar
6. Danijel Pavlović, pevač, zvezdica Operacije trijumf
7. Jelena Tinska, nekada slavna cica
8. Saša Pantić, scenarista Kursadžija
9. Tihomir Arsić, glumac i Naprednjak
10. Moja mama, moj tata
Glasanje na:
http://www.kvirija.com/Kolumna.aspx?id=8197&grid=2002
Na Dan zaljubljenih, odlučili smo da širi ljubav i to prema onima koji nas ne vole, da ne kažemo, mrze. Držeći se hrišćanske filozofije širenja ljubavi, okretanja drugog obraza i postulatom ko tebe kamenom, ti njega hlebom, odlučili smo da one koji nas ne vole počastimo specijalnim Queeria hlebom od integralnog brašna. Ali, kao što znate SEKA (Svetska ekonomska kriza) je uzela maha, tako da ne možemo priuštiti da svima damo po parče hleba, zato smo prinuđeni da organizujemo glasanje za NajHomofoba 2008. godine. Pobednik ili pobednica kao glavnu nagradu dobiće parče specijalnog Queeria hleba od integralnog brašna, koji će lično, svojim rukama, umesiti aktivisti i aktivistkinje "Queeria centra", po tajnom, strogo čuvanom receptu.
Za parče Queeria hleba od integralnog brašna, takmiče se:
1. Aleksandra Janković, narodna poslanica
2. Mladen Obradović, naj frajer 2008. godine
3. Žarko Gavrilović, dežurni homofob
4. Mirjana Bobić Mojsilović, književnica
5. Slobodan Antnoić, anal-itičar
6. Danijel Pavlović, pevač, zvezdica Operacije trijumf
7. Jelena Tinska, nekada slavna cica
8. Saša Pantić, scenarista Kursadžija
9. Tihomir Arsić, glumac i Naprednjak
10. Moja mama, moj tata
Glasanje na: