Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Prvo što mi zapada za oko je što su svuda zamišljali jako mršave ljude... nisu predvideli brzu hranu

Čudo neviđeno, konj bez grive
Korisnikov avatar
By bakalar
Zanimljivo je kako uvek tehnoloski napredak vizualizujemo kao nesto ... robusno, glomazno, veliko ...
By ~ Le Saint X ~
Zanimljivo...

samo sada je zivot drugaciji i u odnosu na pre 10 godina
a tek...100
Korisnikov avatar
By Manon
bas su slatki. Zanimljivo je da su mislili da cemo tada tek otkriveni radioaktivni Radijum da koristimo na primer za grejanje, a on je danas neiskorisceni otpad kojeg svako svakom podmece
Interesantno je da su mislili da cemo razviti te spravice za pojedinacno letenje i cudi me da nismo.
Pogodili su da ce biti automatizacija mnogih procesa, ali ipak ne i ovih kucnih kozmtickih ili frizerskih.
Sve u svemu, bili su dobri vizionari
Hvala, delete sto si postavila ovu lepu temu
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Manon
bas su slatki. Zanimljivo je da su mislili da cemo tada tek otkriveni radioaktivni Radijum da koristimo na primer za grejanje, a on je danas neiskorisceni otpad kojeg svako svakom podmece
Jos zanimljivije je da su u stampi tada osvitali oglasi u kojima je radioaktivni (dopuniti po zelji) smatran univerzalnim lekom za sve i svasta. :) A ovo za grejanje je zapravo dobra ideja; na tu foru je Zemlja ostala topla tokom svoje istorije (bar u unutrasnjosti, za spoljnu temperaturu nisam siguran).
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Nisu predvideli HiFi uredjaje....cika i dalje ima gramofon! :chilling:

Strasno je sto je ljudima tada obracanje kucnim pomocnicama bila naucna fantastika...
Korisnikov avatar
By Manon
kucni ambijent je slican danasnjem, a i medjuljudski odnosi se nisu poboljsali srazmerno tehnoloskom razvoju
Korisnikov avatar
By jukie
Ako zamislimo da su ovi avioni ustvari fensi auta koja mogu da jure brzo kao da lete, slike postaju ubedljivije (samo bez tih krila koja uopšte nisu aerodinamična). Mislim, nama letenje u vazduhu u suštini i ne treba u svakodnevnom životu (da je GSB malo bolji...) jer se autom ide sasvim lepom brzinom, a imamo i internet pa ne moramo fizički da letimo. Tada su auta bila čudo neviđeno. "Vetar u vrbacima" je napisan 1908 i vidi se kako se žabac oduševljavao brzinom koju postižu.

Ovo "Speak to the Caretaker" mi nije jasno. Čini mi se da ova gospođa želi da ide u javni WC i da joj daju uputstva gde se nalazi.

Kućni ambijent mi ne izgleda sličan današnjem pošto nisam aristokrata, ali primećujem veliki manjak nameštaja, polica sa knjigama/CDima, zidovi su nekako prazni. Kompjuteri i internet su spojili neke od ovih spravica u jednu, ali doduše i ja imam zvučnike na kompjuteru iako nisu u obliku trube kao na gramofonu.

Očigledno imaju prajd ili bar Mardi Gras i posipaju se cvećem

Ovo sa školom su najviše omašili... :sigh: Deca koja mirno sede i upijaju podatke u svoje mozgove? Strašno. To je kršenje dečjih prava
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa neke stvari jesu extremno pogodili... 'reading the newspapers', npr...'rescue', samo sto se za takve stvari koristi helikopter, ako se stigne na vreme...

Onda 'a curiosity'..uskoro ce konji biti i po zoo vrtovima, verujem..

'Building site' polovicno..ubacise arhitektu a izbacise radnike, ali tu su kranovi (nazovimo ih tako ;) )

A za 'cars of war'....nisu se potrudili ;)

..

Ostalo je..blah...ali kul, ja volim takve stvari.

..

Ipak je bolji Zamjatin ;)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro, ne mozes da poredi Zamjatina sa ovim. Ovde nije poenta u manipulaciji i indoktrinaciji. :lol:

Slazem se, i meni je najfascinantnije bilo "newspapers", a izludjuje me ona sinteticka vecera... Ljudi su bili zaludjeni time ranije, u svakom drugom stripu su crtali tabletice sa ukusom curetine...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!