Ako zamislimo da su ovi avioni ustvari fensi auta koja mogu da jure brzo kao da lete, slike postaju ubedljivije (samo bez tih krila koja uopšte nisu aerodinamična). Mislim, nama letenje u vazduhu u suštini i ne treba u svakodnevnom životu (da je GSB malo bolji...) jer se autom ide sasvim lepom brzinom, a imamo i internet pa ne moramo fizički da letimo. Tada su auta bila čudo neviđeno. "Vetar u vrbacima" je napisan 1908 i vidi se kako se žabac oduševljavao brzinom koju postižu.
Ovo "Speak to the Caretaker" mi nije jasno. Čini mi se da ova gospođa želi da ide u javni WC i da joj daju uputstva gde se nalazi.
Kućni ambijent mi ne izgleda sličan današnjem pošto nisam aristokrata, ali primećujem veliki manjak nameštaja, polica sa knjigama/CDima, zidovi su nekako prazni. Kompjuteri i internet su spojili neke od ovih spravica u jednu, ali doduše i ja imam zvučnike na kompjuteru iako nisu u obliku trube kao na gramofonu.
Očigledno imaju prajd ili bar Mardi Gras i posipaju se cvećem
Ovo sa školom su najviše omašili...
Deca koja mirno sede i upijaju podatke u svoje mozgove? Strašno. To je kršenje dečjih prava