Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
p.s. ja nekad udjem u taj archive da citam kolumne vlade t. i uvek kao da ih prvi put citam.
Korisnikov avatar
By Marvin
:wow:

Kakav sajt! :najež:

Znači, da mi je neko juče rekao da ovo postoji, kladio bih se da ne :D
Korisnikov avatar
By m..
hahaha, ima i forum sa sve starim prastarim clanovima. deivvan/kupper/panponski vuk/sanjalica...
Korisnikov avatar
By Rei
Ja ne mogu da verujem da vi tek sad za ovo chujete :nerd:
Korisnikov avatar
By m..
Pa mis mo ostali u 2004. Sta te cudi?
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se nešto nije dopalo da klikćem po izbačenim linkovima...
Korisnikov avatar
By Zonche!
LOOOOOOOOOOL

DENI:

Molio bih strane drzavljane i gastarbajtere, kao i njihove saradnike - domicilne bruke
neka izvole svoje hirove izivljavati po dijaspori .
Shvatam da im tamo ne dozvoljavaju bilo kakav
vid slobode, ali ni mi nismo duzni da izigravamo poligon za prosipanje njihovih frustracija i besova, za koje zaista ne snosimo odgovornost.
Ovo pogotovo vazi za korisnika koji mi je licno najantipaticniji, a predstavlja se kao Stripi, i ima adekvatnog tvora na avatru.
Sa dva prsta kucam ovaj post, iz razumljivih razloga....
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako to moze da se vidi ?
Secam se da sam se na pocetku preganjao i svadjao sa Stripirelom, ali smo posle nasli zajednicki jezik.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, uspeo sam da odem u proslost i da se podsetim sta smo sve lupetali na Forumu pre 4 godine.
:lol:
A na koji fazon taj " vremeplov " funkcionise ?
Korisnikov avatar
By *deni*
:smeh:
Pronasao sam u ovom vremeplovu temu

- " Gej SVET saznaje - SKANDALOZNO: Dusmanija Maljkovic shanirala novac namenjen podizanju Merlinkinog nadgrobnog spomenika! ",

koja me je svojevremeno odusevljavala, ali ne mogu da je otvorim !

Postoje i prve stranice teme " Koga sa Foruma ne biste voleli da upoznate ? ", sto je takodje bila HIT tema pre 4 godine !
Korisnikov avatar
By Daliborka
Tema " Gej svet saznaje ... " u vremeplovu je dostupna za citanje.
:sise:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tu ima takvih provala, da to nije normalno !
:lol:
...Nakon misterioznog prekida istrage, i oslobadjanja iz pritvora, usledilo je i oslobadjanje Cece, shto se vremenski poklapa sa izjavama koje je Dushmanida dala: "Krivlja sam od Cece, a krace sam bila u pritvoru!", insinuirajuci da je gay lobi u Srbiji JACHI OD NARODNJACHKOG, i da se, shtavishe, PREKLAPAJU!...
...Zna narod ko je sve ishao na kafice u Dushmanidinu bunker-vilu u Zemunu, necete ga prevariti!!
Da je "Sablja" potrajala josh koju nedelju, mozda bi dotichan bunker-jebarnik i bio detonacijama srushen, a ovako je slavna queermafioreticharka amnestirana tajnim intervencijama i ostavljena da uziva u svojoj ogrezlosti....
...."Ne zna ta ni za Boga, ni za Bozju pravdu! Grom je spalio!", zgrozen je nas sagovornik.

Poslednji, kako mnogi kazu, "sramni cin " bilo je navodno shaniranje novca za Merlinkin nadgorbni spomenik, od koga je jedan deo otisao na obnovu privatnog zatvora u podrumu, dojavile su savesne komsije redakciji GEJ-SVETA. Dushmanija je ovo poslednje potvrdila, objasnjavajuci: "Lazno sam optuzena za posedovanje nekakvog privatnog zatvora, ali svi veruju da je tako, pa sam odlucila da zaista napravim privatni zatvor i svim znatizeljnicima naplacujem ulaz da ga vide, i tako zaradim za golu egzistenciju, koja mi je nakon SABLJE i svih laznih optuzbi ozbiljno ugrozena!"

Na pitanje naseg novinara odakle joj novac za ocigledno skupe adaptacije i da li to ima veze sa Merlinkom, Dushmanija jos jednom demantuje:

"Ja nikom ne polazem racune! Kad se svakom u drzavi zagleda u novcanik, onda ce moci i meni! Sto da uvek reforme pocinju od mene? Reci cu vam samo jos jedno - ako pijem, vala svoje pijem!"...
Eh, to su bili zlatni forumski dani...
:B
Korisnikov avatar
By Rei
A postoji taj jedan prozor od nekoliko meseci, gde su postovi obrisani sa foruma zbog servera, a arhiva nije stigla da ih pre toga 'uhvati'.

Statusov 'fan klub rei' ili kako vec beshe je izgubljen :)

PS kad sam vec tu
http://www.go-mrav.com/[b]bedastoce[/b]/vremeplov.htm

kako bi se ova rech bedastoce prevela na srpski?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bedastoce su valjda ludosti, gluposti...
nemam pojma....

a citam sad ovaj link sa uniformisanim tipovima - i kontam kako je dobro sto stepskog nema medju nama...:roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!