Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Šta mislite o takvoj vrsti internet leksikona?

Pre desetak dana otkrio sam taj sajt, registrovao se, stavio fotku i bio oduševljen.

Našao sma likove iz moje škole, ljude, sa kojima sam nekad bio blizak, al' sam se odaljio itd.
Sve funkcioniše tako simple.
Pravo ime, pravo prezime (nadimci su nepotrebni) i fotografija. Dovoljno da nadjete sve, za kojim tragate, pod uslovom da se upišu i pišete im pozdrave, poruke...

ELEM, da bi tema bila interesantnija uveo sam i turnir u tome ko tamo ima najviše upisanih frendova od ovdašnjih forumaša.
Ja ih imam cak 11, a to su...

1) Queeria (Peđa)
2) Tramp
3) MR Ja
4) Dušan Maljković
5) Tweety
6) Paki
7) Mr Dee
8) Zonche
9) Angelina 777
10) Vlada T
11) Šmizlica

Uzgred ovo je i idealna tema da onaj ko ,,zna'' bar neko od naših pravih imena vidi slikice upisanih prijatelja i predpostavi ko je ko, a onaj ko ne zna... može samo da nagadja :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja ne pamtim imena... face book mi je jako konfuzan, nista ja tu ne kapiram... ne volem ga...
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je bilo interesantno da vidim te prijatelje i ko je kome prijatelj i slicno...

Ali ja se necu uclaniti... dovoljan mi je forum a i njega gledam da smanjim. Mozda sam ja asocijalna, ali ne interesuje me sta se desilo sa ljudima koje sam nekad znala, ni na godisnjice mature ne idem.

Svi koje zelim u mom zivotu su vec tu :grouphug: , ne okrecem se... :bye:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Ja facebook koristim da ostanem u kontaktu s ljudima koje sam upoznao u inostranstvu, posaljem nekom neku aplikaciju, rodjendansku chestitku, nekoga gricne moj vampir....sve u svemu nije losh nachin da ostanesh u kontaktu sa ljudima koje si jednom upoznao i videcesh ih mozda i nikad vishe...Takodje zahvaljujuci facebooku obnovio sam par starih prijateljstava sa osobama koje nisam video i po nekoliko godina. Sve u svemu facebook sam zavisnik...
Korisnikov avatar
By M M and I
Nema me na facebook-u...niti ce me biti.

Kompanija koja je vlasnik Facebook-a je u online-ugovoru, koji svi potpisu pri registraciji, uvalila klauzule (jaaaako sitnim slovima) koje skoro niko ni ne procita o tome da poseduje trajno sve sto ikad korisnici okache tamo. Drugim rechima vashe fotke koje ste stavili tamo sad su vlasnistvo Facebook-a i oni sa njima mohu da rade sta im je volja. Ni gasenjem korisnickog naloga na facebook-u to vlasnistvo facebook-a nad vasim fotkama ne prestaje.

Iz navedenog razloga a i zbog toga sto mi je myspace sasvim dovoljan necem da imam nalog tamo... :njuska:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Isuse!

Hvala mimice na info
Korisnikov avatar
By Deksi
Tresh-grl,Tramp,Paki,Zonche,radoznala,Bananica,Shishmish,Egmont,Angelina777,NSHappy,Tweety,shmizlica
Korisnikov avatar
By sony&cher
Originally posted by M M and I

Kompanija koja je vlasnik Facebook-a je u online-ugovoru, koji svi potpisu pri registraciji, uvalila klauzule (jaaaako sitnim slovima) koje skoro niko ni ne procita o tome da poseduje trajno sve sto ikad korisnici okache tamo. Drugim rechima vashe fotke koje ste stavili tamo sad su vlasnistvo Facebook-a i oni sa njima mohu da rade sta im je volja. Ni gasenjem korisnickog naloga na facebook-u to vlasnistvo facebook-a nad vasim fotkama ne prestaje.

Iz navedenog razloga a i zbog toga sto mi je myspace sasvim dovoljan necem da imam nalog tamo... :njuska:
pa daj myspace...a i zasto mislis da bi nesto radili sa tvojim fotkama? :nope:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by sony&cher
Originally posted by M M and I

pa daj myspace...a i zasto mislis da bi nesto radili sa tvojim fotkama? :nope:
pa ne dam myspace...

A zasto bi Facebook uopste insistirao na vecnom vlasnistvu nad fotkama korisnika? Pojma nemam da li bi nesto radili sa njima ili ne...ni ne zanima me...ali ako im i padne na pamet da nesto urade sa tvojim fotkama ti ne mozes da ih tuzis jer si na to registracijom pristao...I sta ce im vlasnistvo nad slikama ako nece nista sa njima da urade??? Zasto uopste insistiraju na tome?
Korisnikov avatar
By sony&cher
ma salim se samo
imam i facebook i myspace ali facebook me nervira
Korisnikov avatar
By Loni
MIMI, to što su to tamo stavili ne znači da im je prvo na pameti da zloupotrebe nečije slike.
To je stavljeno da bi se oni odbranili od eventualne zloupotrebe, koji članovi mogu da nanesu jedni drugima.
Da izbegnu eventualnu tužbu itd.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Loni
Ja ih imam cak 11, a to su...

1) Queeria (Peđa)
2) Tramp
3) MR Ja
4) Dušan Maljković
5) Tweety
6) Paki
7) Mr Dee
8) Zonche
9) Angelina 777
10) Vlada T
11) Šmizlica
Stidis me se? :P
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Meni je bilo interesantno da vidim te prijatelje i ko je kome prijatelj i slicno...

Ali ja se necu uclaniti... dovoljan mi je forum a i njega gledam da smanjim. Mozda sam ja asocijalna, ali ne interesuje me sta se desilo sa ljudima koje sam nekad znala, ni na godisnjice mature ne idem.

Svi koje zelim u mom zivotu su vec tu :grouphug: , ne okrecem se... :bye:
Posto sam ja zena od reci :smeh: uclanila sam se na facebook... Za sad nemam nijednog prijatelja ni sa foruma, ni van foruma... Poslala sam samo Loniju zahtev da se sprijateljimo, on mi se onako cini bas ok osoba da prijateljujemo :trep: :smeh: Ali mozda nece prihvatiti, jos nista nije odgovorio :uplasen:
Korisnikov avatar
By Loni
O Dino idem bas da vidim.

Izvini Egmonte, kad sam pisao prvi post nisi mi bio prijatelj, ali sad jesi

Upisali su mi se i Eya, Afka itd.
Korisnikov avatar
By Dina
Oh to je trebalo da bude iznenadjenje... :doh: Ali kad sam pricljiva pa napisala samo na forumu, nigde vise :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
:kletva: imaš i mene samo si me zaboravio. neoprostivo.
Korisnikov avatar
By Dina
E ovako... Na kraju prvog dana imam cetiri prijatelja na facebooku sa foruma... I to sve ljude za koje sam i bez facebooka srecna da su u mom zivotu, utoliko vise sto smo sada prijatelji i tamo...

Loni
Vanilica
Momo
Devokica

:grouphug:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Od večeras sam se i ja pridružio Facebook-u. Izgleda da je MySpace postao out
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo mi jos to treba...Recite mi da se ne registrujem!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by ForeverYoung
Od večeras sam se i ja pridružio Facebook-u. Izgleda da je MySpace postao out
:soping::
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce
Samo mi jos to treba...Recite mi da se ne registrujem!
Ma registruj se :hug: Lepo je, izgubi se ceo dan, umesto ucenja facebook :smeh: I Mazu nagovaram mada mi nesto ne ide za sada... Ali i ja sam se dugo opirala... Idem sad tamo, Momo mi je obecala da ce mi poslati zivotinjicu da je usvojim. Idem da vidim je li stigla :sweet:
Korisnikov avatar
By dungoll
meni je fejsbuk kul. :) uspesno uglavnom ignorisem sve te dosadne aplikacije a za ostajanje u kontaktu sa ljudima od preko i ljudima iz srednje i osnovne skole je zakon.

majspejs je ipak druzilica za svakojaki tresh, :) i tamo , tamo je ipak web1.1, fejsbuk je bre web2.o ... tehnicki je napredniji.

i da, imam i jedno i drugo. :)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:zid:

kad god se prikljucim u dnu prozora mi pise error on page
ne mogu da vidim nista sto mi je poslato od strane frendova
nista se ne desava kad klikcem na one add aplication itd itd

moze li se nesto podesiti da skinem taj error na page-u? :D
Korisnikov avatar
By Dina
+
Seaman
Dusan Maljkovic
By Tresh-grl
Deksi,bananica,Egmont,Paki,Angelina777,nshappy....mozda imam jos njih ne secam se :)
Korisnikov avatar
By dungoll
mnogo njih odavde, ali uglavnom iz stvarnog zivota.

i da, imaju obicaj da budu jako dosadni, u prilog tome
Slika
Korisnikov avatar
By Dina
- Seaman

Ugasio profil :rida:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!