Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Pošto sam pre par dana pričao sa drugaricom o zapušenju mokraćnih kanala i upali bešike, a potom o zapušenom lavabou, sanjao sam nešto jako čudno. Mojoj drugarici se začepila, da prostite, pička i ona sedi na veš mašini i otpušava je gumom za lavabo. Naravno i guma se vakumirala i zaglavila, pa nije mogla da je skine sa sebe. Interesantno, zar ne?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Guma za lavabo ima onaj drveni deo (drska, rucka, kako god se to zvalo). Dakle, ako je ona otpusavala p...., to znaci da joj je oho-ho cm neceg falusnog bilo medju nogama.

Frojd mode on: Podsvesno zelis da je ta tvoja drugarica muskarac, i zelis sex sa njom u muskom obliku, a mozda cak i sa njom u njenom zenskom telu, ali sa nekim strap on-om.

Frojd mode off.

:psiholog:
Korisnikov avatar
By V25
Jao KissQueen koja si ti carica!!!! Sada sam se baš ismejao lepo... Mada, ne sećam se da li je na kraju otpušila?
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by KissQueen
Guma za lavabo ima onaj drveni deo (drska, rucka, kako god se to zvalo). Dakle, ako je ona otpusavala p...., to znaci da joj je oho-ho cm neceg falusnog bilo medju nogama.

Frojd mode on: Podsvesno zelis da je ta tvoja drugarica muskarac, i zelis sex sa njom u muskom obliku, a mozda cak i sa njom u njenom zenskom telu, ali sa nekim strap on-om.

Frojd mode off.

OMG :lol: Meni je isto to rekla drugarica samo za neki drugi san (ni manje ni vise - nju sam sanjao) :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Samo se vi smejte, al' kad prikacim neki strap on, ili uzmem otpusac lavaboa, sve cu da vas karam! :smeh:
By Sixto
.... da prostite... :lol:

Elem, ja sam sanjao da se davim u nekoj vodi al kao da sam vezan tj da me neko stisce u ogromnoj saci i drzi pod vodom!
U momentu se probudih i skontah da pocinjem sa upisavanjem!
Krv ti jebem upisa se matora konjina! :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Samo se vi smejte, al' kad prikacim neki strap on, ili uzmem otpusac lavaboa, sve cu da vas karam! :smeh:
:eya:
Korisnikov avatar
By blenta
majku mu ja cu se bojati sledeci put s tobom na zadnje sedishte da idem
da bar hlevdija nosi suknju pa da se skrijem
:vrcka:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:peva: Na zadnjem sedistu moga auta.... :peva:
Korisnikov avatar
By uninvited
xaxaxa smesan san.. moji su jos gori...ne smem ni da ih pricam :D
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Ja sam sanjao da moja frendica izlazi iz mog ormana u madoninom korsetu i kaze mi da cu zakasniti na cas.... sta god to znacilo... :cita:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Beogradjanin18
Pošto sam pre par dana pričao sa drugaricom o zapušenju mokraćnih kanala i upali bešike, a potom o zapušenom lavabou, sanjao sam nešto jako čudno. Mojoj drugarici se začepila, da prostite, pička i ona sedi na veš mašini i otpušava je gumom za lavabo. Naravno i guma se vakumirala i zaglavila, pa nije mogla da je skine sa sebe. Interesantno, zar ne?
:smeh:

OMG to se zove WET DREAMS :lol:
Korisnikov avatar
By svichky
hahahahahaha...ja inace cesto imam jakooo morbidne snove...cesto mi se desi da sanjam ubistvo, kasapljenja, djavole, crkvu i sl...katastrofa...u poslednje vreme manje doduse...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja sanjao da se mom bivshem dechku pisha vezala u chvor... :shmi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by BellyButton
Ja sanjao da se mom bivshem dechku pisha vezala u chvor... :shmi:
:roflmao: jos ga volis ;)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mozda ga i ne voli, ali mu podsvesno zeli da nema sex ni sa kim.

Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja sam sanjala da sam u vezi sa deckom koji je podvojena licnost. Da stvar bude jos zanimljivija, u vezi sam sa obe njegove licnosti! I onda me jedan od njih otkaci dok s drugim nastavim normalno da funkcionisem. I secam se da sam bila u fazonu 'ma nema veze, opet sam s njim' i sve bude bajno i sjajno, dok druga licnost ne nadje drugu devojku !? Sta bi to trebalo da znaci zaboga :) ))
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Hm... zahtevam second opinion :) Ja jedva imam interesovanja i za jedan na jedan :)
Korisnikov avatar
By shishmish
ja sam sanjala da sam sa nekom devojkom na splavu do koji je na sred pancevackog mosta (vezan za stub mosta ili tako nesto)
i dok pijuckamo pice i uzivamo most pocinje da se rusi, automobili slecu u reku... totalni haos...
Korisnikov avatar
By LittleRed
ja nocas sanjala kako pijem kafu sa bivsim i razmisljam kako da mu kazem da imam sadasnju :)
volela bih da mi se, za promenu, snovi malo razlikuju od realnosti
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@ shishmish - kakva je voda, kakva je reka - mutna, brza, spora...?
Korisnikov avatar
By shishmish
@kiss - pa ja tu i ne vidim bas nesto vodu...
i svi smo uspeli da pobegnemo sa splava ...
i dolazimo do kraja mosta i tamo u 29-og novembra stojimo na stanici i gledamo kako se most i dalje rusi i kako se automobili zalecu i padaju...
i vristimo tipa kako ne vide da se most rusi
a, da... nailaze i tramvaji koji prelaze preko te rupe i ne padaju u vodu... :nerd:
Korisnikov avatar
By fica
Blago vama ljudi sta sanjate...
Meni u zadnje vreme u snovima samo umiru ljudi :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!