Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ovde mozete staviti slike svojih kucnih ljubimaca...i napisati nesto o njima ako zelite.
A ukoliko neko nema kucnog ljubimca,moze da stavi sliku neke zivotinjice koju bi voleo/la da ima i da napise zasto bas nju?
:B
Korisnikov avatar
By mmiki
Nemam sliku keve na kompu. :no:
By жњ
Originally posted by Mystica_lady
Slika

Slika

SlikaSlika

evo nekih slika ...ovo je Luci...moja maca...obozavam jeeee... :vijaca:

jel ovo ruska plava?
By жњ
Originally posted by Dominion
Slika

ahahahhahahahah, jaooo preslatka je :love:

bas kao i gazda :meda:
Korisnikov avatar
By coka
Slika

moja mawa mrvica... sad cem je smaram
Korisnikov avatar
By andjela
moja maca Aja slika je pre dva meseca

Slika
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by xyz
Slika

Slika

SlikaSlika

evo nekih slika ...ovo je Luci...moja maca...obozavam jeeee... :vijaca:

jel ovo ruska plava?

nije cistokrvna,samo joj je Mama ruskinja!!!:vijaca:
Korisnikov avatar
By colorado
Imam hrcka Rebeku, ali ne i fotku. Treba da nabavim foto-aparat da je slikam.
By жњ
htela bih da uzmem jednu rusku plavu, pa reko da pitam kad vec ima znalaca... kakav im je mentalitet? da li mogu da se nauce da ne cepaju koznu garnituru i zavese? (ubice me moji!! :roll: :giljotina: )

- izvin`te na offtopicu
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by coka
Slika

:lol:
kako smesno/slatko kuche. mogu samo da ga zamislim kad krene da kevce :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
A ukoliko neko nema kucnog ljubimca,moze da stavi sliku neke zivotinjice koju bi voleo/la da ima i da napise zasto bas nju?
Ja bih voleo da imam južnoafričkog žutog mungosa, zato što ima simpatičnu glavu i mali je i žut je; ili pegavog kvola, jer ima simpatičnu glavu istog oblika kao južnoafrički žuti mungos i ima svetle pege na tamnoj pozadini; ili prstenorepog basariskusa jer ima sličan oblik glave kao pegavi kvol i žuti mungos i ima prstenast rep ali mu je oblik tela kao kod normalne životinje a nije mršav i hiperaktivan kao prstenorepi lemur na primer.
A galaga su simpatična ali su mnogo skakutava :hyper: i jedu samo žive krupne insekte pa to baš i nije dobro za ljubimca; a i dugouhe lisice i aard-vuk su slatki ali oni jedu samo termite i gde to da nađem; a afrički divlji psi su najslađi, ali oni jedu samo meso životinja kao što su impale koje sami ulove, i moraju da žive u velikim grupama; tako da većina tih stvarno finih životinjki uopšte nisu dobri ljubimci. Naravno da ne pričam o kanadskoj gorskoj kuni i pegavim hijenama koji mogu da budu i opasni.
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja bih jaaaako voleo ali JAAAAAAAKO VOLEO da imam pantera kao kucnog ljubimca ali unapred znam da je nemoguce tako da mozda u nekom drugom zivotu ako postoji reinkarnacija. :)
Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Ja bih voleo da imam južnoafričkog žutog mungosa, zato što ima simpatičnu glavu i mali je i žut je; Slika
ili pegavog kvola, jer ima simpatičnu glavu istog oblika kao južnoafrički žuti mungos i ima svetle pege na tamnoj pozadini;
Slika
ili prstenorepog basariskusa jer ima sličan oblik glave kao pegavi kvol i žuti mungos i ima prstenast rep ali mu je oblik tela kao kod normalne životinje a nije mršav i hiperaktivan kao prstenorepi lemur na primer. Slika
A galaga su simpatična ali su mnogo skakutava :hyper: i jedu samo žive krupne insekte pa to baš i nije dobro za ljubimca; Slika
a i dugouhe lisiceSlika
i aard-vuk Slika
su slatki ali oni jedu samo termite i gde to da nađem;
a afrički divlji psi su najslađi, ali oni jedu samo meso životinja kao što su impale koje sami ulove, i moraju da žive u velikim grupama;
Slika
tako da većina tih stvarno finih životinjki uopšte nisu dobri ljubimci.

Naravno da ne pričam o kanadskoj gorskoj kuni
Slika

i pegavim hijenama Slikakoji mogu da budu i opasni.
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by xyz

ahahahhahahahah, jaooo preslatka je :love:

bas kao i gazda :meda:
:P

:kiss:

:love:

:jumphug:
By жњ
Originally posted by Mars
Slika

jouuuujjjjj bombon majiiiiii, ja ih imala 4 sveukupno, dok poslednji nije otperjao proslog proleca dok je mama otvarala prozore (iz nepoznatog razloga), a ja ga posle jurila sa kucicom od drveta do drveta, pa cekala da sleti s krova 3 sata i silazila u svakojake jame u koje je sletao, dok naposletku nije otprhao u nedodjiju. Odlucila sam da vise ne kupujem!! U svakog se zaljubim i svakog razmazim, a onda mi nije dobro nedeljama kad se desi nesto ovakvo.
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by ^mary^
Slika

joj bolje nemoj ponekad ima tako piskav glas pogotovu kad me ujutru smara da je vodim u setnju :pas:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by ^mary^
Slika

joj bolje nemoj ponekad ima tako piskav glas pogotovu kad me ujutru smara da je vodim u setnju :pas:
Lep bre ovaj crni ljubimac... Cist a dirty...
Korisnikov avatar
By Frizerka
Moja slatka Milica je zavrsila van moje kuce,jer nisam mogla vise da je gajim,a drugi su je se plasili jer je bila otrovnica :kiss:
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by xyz
Juuuujjjjj bombon majiiiiii, ja ih imala 4 sveukupno...
O tome koliko je blesav, trebalo bi snimke da okacim.
A o tome koliko ljubavi u tih 20 grama ima i kako prepozna kada coveku nije bas u tom trenutku najbolje i kako se ponasa u tim prilikama...bolje da ne pricam.

Proslo je svasta kroz nasu kucu, ja se i dalje nadam psu.
Najludje su bile zebice, koje su se razmnozavale kao nenormalne pa smo ih sve podelili ljudima.

:kolo: :protest: :lezkiss: :colorado: :sveca: :zastava: :icequeen: :kolo: :sveca: :icequeen: :protest: :dancing: :hekla: :prst: :leviathan: :minibounce: :zvezda: :kosa: :zastava: :ples: :astral2: :zongler: :lezkiss: :dude: :joint: :mirnatetko: :zastava: :tepih: :eu: :kosa: :merlinka: :palacinke: :harmonika: :zastava:
Korisnikov avatar
By Dominion
Slika

maca kada je bila maaaaja :love:

i posle kada je porastao :P

Slika
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
ebi ga, imam samo fotografije
a tako bi lepo bilo da vidite jednu sliku
sedam machaka i dva psa spavaju u istoj kucici :)
By Tea
Kako su vam slatke mace :D

Ocem i ja jednu.. :sweet:

LM, imam psa, vristali bi od smeha kada bi je videli. Skeniracu negde slike, pa cu postaviti...:)
Korisnikov avatar
By andjela
REI preslatka je

evo moje dok je mirna :)

Slika

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!