Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Bila sam kod lekara i na ultrazvuku, nemam nikakvu organsku bolest. A meni dojke i dalje oticu, a bradavice svrbe.
Nisam radjala, niti dojila. Nerotkinja sam. :blush:
Bradavice su mi kao zrele kupine, kako po boji, tako i po oteklosti.
Ima li nekakav savet ili podeljeno iskustvo?
Imam 36 godina.
Da li sam pre vremena zasla u klimaks?

Izvinjavam se ako sam ovu temu pogresno infiltrirala, i sama sam se dvoumila izmedju " Zdravlja " i " Estrogena", pa sam na kraju ipak usla u " Estrogen", jer mislim da je ovo strogo zenska tema, dok je zdravlje opshte ( i mushko i zensko ).
By Simor
Ne verujem, tetka Daco, da ste zašli u klimaks. Biološki sat Vam, doduše, otkucava, ali koji će Vam moj deca - kako ono reče Seka Sabljić u nekoj seriji - deci rastu zubi da te što jače za srce ujedu.

No, manite se Vi te zvanične medicine, nego lepo uzmite vinjačić pa njim mažite dojke, tri puta dnevno, posle obroka, a kada je pun mesec, onda četiri puta, tri puta posle obroka i jedared u ponoć, i ima dojke da Vam splasnu.

:dude:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Simor
.... nego lepo uzmite vinjačić pa njim mažite dojke, tri puta dnevno, posle obroka, a kada je pun mesec, onda četiri puta, tri puta posle obroka i jedared u ponoć, i ima dojke da Vam splasnu.
:dude:
Hajde, probacu, pa sta mi Bog da.
:molise:
ajde, Boz` pomozi!
Hvala na savetu, dragi moj Simore.
:zen:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Po Vasoj slici bih rekao da ste nabacili koju kilu viska (sada ste blago zaobljeni, mada moram priznati da delujete zenstvenije)), pa mozda Vase telo ne moze tako brzo da se privikne na novonastale promene.

Moj savet Vam je da u ishranu ubacite sto je vise moguce repe i boranije, a da se malo manete krompira i cokolade, i duboko sam ubedjen da cete vec za nedelju do dve primetiti razliku, tj. da ce to opet biti one dobre stare sise. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Probaj ih malo podraškat koprivama.
Ako ništa drugo-onda će te peći ali neće svrbiti :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Stripi
Joj, bolje da me svrbe, nego da me peku. Joj.
Ipak, probacu, jer je kopriva na koncu konceva ipak lekovito bilje.
Ne moze da skodi ( iako ce da peche i zhari ) :blush:
By superfly
draga teta daco,

zašto ne nađete srodnu dušu pa zajedničkim
snagama rešite taj problem? verujem da bi nežna ženska
ruka zacelila otekline i svrabež na vašim grudima.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nije to tako jednostavno, dragi superfly... :nono:

Zora zori
svrab me mori
Nana me kori
a dusha mi se s nespokojem bori....
:volinevoli: :cuddle: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka
Originally posted by Stripi
Joj, bolje da me svrbe, nego da me peku. Joj.
Ipak, probacu, jer je kopriva na koncu konceva ipak lekovito bilje.
Ne moze da skodi ( iako ce da peche i zhari ) :blush:
To se može lako rešiti. Koprive se utuckaju dobro u avanu, zatim doda malo maslinovog ulja i vinjaka koji daje lepu boju za oko. Dobija se fini melem- zaceljuje dojke, a ne peče. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mozda je to stanje koje se leci spermom? Tri puta dnevno naprskati spermu na dojke. :mucka:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by KissQueen
Mozda je to stanje koje se leci spermom? Tri puta dnevno naprskati spermu na dojke. :mucka:
Jesi li ti čitala tetka Dacinu dramatičnu životnu ispovest? I koliko je njoj bilo mučno da seksualno opslužuje muža? Da znaš koliko se naptila nikada joj ne bi pominjala tu odvratnu tečnost. Neke korisnice stvarno nemaju mere! Neukusno!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A, ne, ne! Lekovita sperma nije tecnost koju produkuje muz! U tome je caka! A i gde si ti video da su lekovi prijatni?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tot
Jesi li ti čitala tetka Dacinu dramatičnu životnu ispovest? I koliko je njoj bilo mučno da seksualno opslužuje muža? Da znaš koliko se naptila nikada joj ne bi pominjala tu odvratnu tečnost. Neke korisnice stvarno nemaju mere! Neukusno!
Neke korisnice zaista, ali zaista nemaju mere.
I ja ovde, kao zdrav gay muskarac moram da stanem na teta Dacinu stranu i da navedem link na kojem se nalazi ispovest koju si spomenuo, Tot.
:ozbiljan:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=18379&page=1
Korisnikov avatar
By Tot
A, ne, ne! Lekovita sperma nije tecnost koju produkuje muz! U tome je caka! A i gde si ti video da su lekovi prijatni?
Ja mislim da joj ni konjska sperma ne bi bila prijatna. Ali ako uspeš da ubediš tetka Dacu pa da se u tu fuj tečnost doda neki alkaloid da eliminiše odvratni miris, onda ok. Ali ja se distanciram od ovog predloga. Samo da se zna!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dojke sam namazala i obmazala melemima koje ste mi preporucili, pa cemo sad videti sta ce da bude...
:)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a šta će ovo u zdravlju uopšte?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by 2Q2Bstr8
a šta će ovo u zdravlju uopšte?
Pa, ja sam temu isprva metnula u "Estrogen fiks", ali su mudrije glave procenile da je povoljnija za "Zdravlje". pa zato i dan danas chuchi u toj rubrici.
:blush:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Evo, tema je na kraju zavrsila u "Zezancija i opustencija"... :shok:
Ne znam koliko bi vama bilo do zezanja i opustencije da imate ovakav problem, izlozen u prvom postu.
By fencysmurf
uclani se u dss , tvoji simptomi su indikatori fantasticnog uspeha koji te tamo ocekuje....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by fencysmurf
uclani se u dss , tvoji simptomi su indikatori fantasticnog uspeha koji te tamo ocekuje....
fency, pa ja sam vec vise od godinu dana clanica DSS-a...
:yes:
Zar se ne secas da sam o svom politickom angazmanu u vise navrata vec pricala lane ?
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=19857&page=2
Doduse, nesto nisam zadovoljna, pa razmisljam da predjem u SRS..
By fencysmurf
pa onda im samo dokazi kako se to ochituje na tvoj psihicki razvoj i eto te ad bolesti per astra....
Korisnikov avatar
By .L O S T
Si probala vodu i sapun?
mislim lokalna higijena natecenog i sl:whatever: :whatever: :whatever:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by L O S T
Si probala vodu i sapun?
mislim lokalna higijena natecenog i sl:whatever: :whatever: :whatever:
Sad ti hoces da se rugash teta Daci aluzijom da se ona ne pere redovno.
Ja sam chista zena i kupam se svakodnevno, ne zadrzavajuci se samo na odrzavanju, kako kazes, lokalne higijene.
Cela se kupam.
:kada:
Korisnikov avatar
By V25
Tetka Daca treba da uzme dve štipaljke i nađe konopac za prostiranje veša na koji može zakačiti svoje svrabne bradavice.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Teta Daco, mozda ste alergicni na grudnjak koji nosite!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Poshto nije precizirano kolike su vam dojke, teshko je ustanoviti uzrok oticanja!
Ukoliko bash vise do ispod kolena, moguc uzrok otoka je kao i kod otechenih nogu..dakle prekomerno stajanje.

Sedite povremeno!!! :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by blabla-baby
odseci ih!!!
ZAR TAKO NASOJ TETA DACI??? :wtf: :odbij:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Samo da vas obavestim da vise nemam tu tegobu, zahvaljujuci pre svega Simorovom savetu.
Hvala i ostalima na savetima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!