Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem, jos jedan brilijantan biser mog naduvanog uma... :zvezdice:

igra kaze ovako:

ja napisem 5 pojmova, koji mogu,a ne moraju, imati medjusobne veze...
vi napravite kratku pricu, sa krajem koji ja naznacim.
onda dodate pet novih pojmova, i vrstu kraja koji zelite.
npr:
vuk, djevojcica, baka, suma, lovac, HEPPY ENDING,
i nastade prica o Crvenkapi..

sad ja kazem:

djecak, vutra, vibrator, cokolada, kofer... TRAGIC ENDING...

pa da vidimo, sta ce da ispadne...

p.s. poruka za operatore: ako mislite da je postavljanje teme u stanju opijenosti THC-om neprimjereno, slobodno je maknite, necu se naljutiti, mada cu biti mnoooogo tuzan, jer se meni ovo bas djasvi:crkla:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Bio jednom jedan naduvani decak koji je cokoladom namazani vibrator taman bio gurnuo u ... i poceo da :drkanje: , kada mu je upala mama koja je shvatila da ima sina pedera i rekla mu da spakuje kofer i da se gubi iz kuce. :balon:

decak, decak, decak, decak, flasa od sampanjca, nesvakidasnji kraj :alikako:
By superfly
Originally posted by Alexandrus Magnus

decak, decak, decak, decak, flasa od sampanjca, nesvakidasnji kraj
qq :smeh:
Korisnikov avatar
By Mahoney
volela se 4 decaka i to tako da je decak broj 1 bio zaljubljen u decaka broj 3, decak 2 je bio zaljubljen u decaka 4, a decak 3 je bio zaljubljen u decaka 2. decak 4 je bio narcisoidan, te je bio zaljubljen u sebe.

jedne obicne letnje (sparne) veceri, na zuraji kod decaka 3, pili su belo vino, kada je decaku 4 pala na um ideja da popiju po casu sampanjca (decak 4 je bio pomalo ekstravagantan, i sem sto je bio zaljubljen u sebe, voleo je i, recimo, SVE zvezde granda).

decak 2 je doneo gigantsku bocu sampanjca iz spajza (gigantsku, u smislu kao sto puta veca boca sampanjca od uobicajene) te su se svi pomucili da je promuckaju i kada je cep poceo da pulsira (kao, sto bi rekli atheist rap, kita poneka), oni su se, brze bolje, naredjali na vrh flase i sacekali da ih cep katapultira.

i dan danas (true story) oni lutaju i vrludaju kosmosom, zeljni smeha, majcine kujne, jedan drugoga i, kao i svi, neznog zagrljaja.

eto.

:njuska:

next story: zreo muskarac, zrela zena, decak, devojcica i kutija sibica. iznenadni obrt, pa happy end.

:)
By Tea
Bio jednom jedan zreo muskarac (tata), i imao je zrelu zenu(mama). Mama i tata su imali decaka i devojcicu i svi su nesrecno ziveli u kutiji sibica. :D

Jednog lepog dana, tata krene u setnju i na ulici nadje novcanik sa nesto malo novca. Setao je dalje i razmisljao sta da kupi tim novcem, kad odjednom prodje pored LOTO trafike i resi da uplati tiket.

Sasvim slucajno je sledeceg dana kod prodavca novina saznao da je dobio sedmicu, kupio je vilu na Dedinju i svi su srecno nastavili da zive u njoj do kraja svog zivota. :peva:

---------------------------------------------------------------------------------

Decko, devojka, drugarica, izlet, alkohol. Neocekivani obrt, neocekivani obrt, happy end ( ali, ne za sve)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
djevojka koja je nervirala decka svoje drugarice, upala je u kucu kod nje bas u momentu kad su se spremali da podju na izlet...poveli su i nju, sto je ovu veoma prijatno iznenadilo..
decko njene drugarice je zacudo, bio veoma ljubazan, i stalno joj je dolivao casu sa alkoholom.
u samu vecer je pao prvi poljubac, a zatim su se svi troje dohvatili i vodili ljubav kao nikad do sad...
kasnije ih je ostavio i otisao sa deckom...

vino, drug, kuca, kompjuter, vocne karamele, tuzan kraj
Korisnikov avatar
By Mars
Sedeli smo kod drugara kuci, drkali kompjuter, pijuckali vino i jeli karamele.
Odjedjnom, drug se zagrcne, zakaslje i umre.

Pojmovi: Nijagarini vodopadi, Slobodan Milosevic, space shuttle, Jaffa keks, Miki Maus.
Kraj: mistichan.

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
svi su se pitali, kakve veze ima Slobodan Milosevic sa space shuttlom koji je udario u podnozje Nijagarinih vodopada, samo sa lutkom Mikija Mausa unutra....
on se samo zagonetno smjeskao, i grickao Jaffa keks...

pistolj, pepeljara, rukavice, bol, olovka...
apsurdan zavrsetak..
Korisnikov avatar
By Mars
Vise to nije mogao da podnese! Njegova sopstvena pepeljara mu se danima smejala sa stola, i resio je da sebi prekrati muke. Skinuo je rukavicu kako bi inspektori MUPa bili sigurni da se radi o samoubistvu, izvadio svoj pistolj, i pucao u glavu. Medjutim, mora da je promasio, jer sledece sta je video, bila je olovka koja je skocila sa stola i napisala zachudjujucu poruku: "Pitagorina teorema je jedna velika zabluda"...

Pojmovi: vulkan, Zorica Brunclik, Microsoft, tumor mozga, Oscar.
Zavrsetak: poucan.

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Mars
Vise to nije mogao da podnese! Njegova sopstvena pepeljara mu se danima smejala sa stola, i resio je da sebi prekrati muke. Skinuo je rukavicu kako bi inspektori MUPa bili sigurni da se radi o samoubistvu, izvadio svoj pistolj, i pucao u glavu. Medjutim, mora da je promasio, jer sledece sta je video, bila je olovka koja je skocila sa stola i napisala zachudjujucu poruku: "Pitagorina teorema je jedna velika zabluda"...

pa ti si genije, majke mi! :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
:)

Nisam genije, ali mi je drago da ti se svidja.

Korisnikov avatar
By Rei
Poput erupcije vulkana svet je zatresla vest da je Microsoft dobio oskara za svoj novi operativni sistem. Medju poznatima koji su odreagovali bila je i Zorica Brunclik koja je prokomentarisala kako Microsoftov operativni sistem ne mozhe da dobije oskara i da je svima u zhiriju tumor mozga verovatno pojeo isti. Kazhe, kada su operativni sistemi u pitanju, nagrada mozhe da ode jedino Linuxu koji je mnogo bolji.

kuvano jaje, daska, naochare, buldozher i krema protiv akni. Zavrshetak nepovoljan za politichare.

PS Pishe se story :P
Korisnikov avatar
By Abyss
Recept za pravljenje srpskog politi?ara:

lupiš kuvano jaje dva do tri puta daskom, stavish mu nao?are, pa ga onda pregaziš buldožerom. Kao šlag na tortu, staviš mu kremu protiv akni, i zamislite, sve to deluje !!!

E, to ja zovem srpskim politi?arem !!!

Lignje, dagnje, morska zvezda, re?ni rak, hobotnica. Kraj tragi?an.
Korisnikov avatar
By Kittrie
svog poslednjeG mokRog jutra rasbudio sam se na isti nacin.
proklinjanje adolescentskih tRipofa koji me oDvukuse preko bare; secanJe na nju koketnu deviCu MORSKU ZVEZDU i nJeno more (o, da- njena rasna plaFa krv :dude: drzi sFe - udiCe, LIGNJE , DAGNJE, HOBOTNICE i bekrajna voDena prostranstFa).
zelim da tVoj prozdrljiFi pecaroski pougleD bude poslednja stvar koju vidi pre nego se skuFa. ovaj RECNI RAK ne zasluZUje bolje.

taanGe, cepelin, smrdibuba, siNagoga, pMs.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by CokoladnaBananica
...elem, jos jedan brilijantan biser mog naduvanog uma... :zvezdice: ...
Nije valjda da naduvan sedas za kompjuter ?

:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Mars
Uzivao sam u svojoj jutarnjoj porciji smrdibuba na zaru (resh pechene), grickao ih lagano i sanjario o dechku koga sam upoznao prethodne vecheri na koncertu u sinagogi. Moja verska osecanja bila su iz korena pomerena "Gospode, shta bih dao da ga vidim u tangama!" Bash kada sam ustao do telefona da ga pozovem, kroz prozor videh cepelin kako slece u moje dvoriste i iz njega izlazi fantastichno gradjena lezbejka. "Jebem ti PMS!", reche skidajuci avijaticharske naochare i kapu, "Do pre 5 minuta je bilo da umrem ako se ne izvezem malo, a vidi me sada! Nadam se da imas viski?"
Dok sam odlazio po pice, case i led, mislio sam "Isuse, kakav znak! Kakav znak!"

Pojmovi: pena za brijanje, razvodnik za struju, kozna jakna, zvonjava telefona, spajalica.
Zanr: horor

Korisnikov avatar
By Abyss
Subotnje veche, mrak, tishina, on odluchi da se obrije.
Stavio je penu za brijanje...
U razvodnik za struju stavio je sijalicu od 30 W...
Uplashio se kad je video da neko visi na vratima kupatila....
Predah... To je bila kozhna jakna....
U tom trenutku, kad se opustio od dogadjaja koji je za njega bio strashan, chula se zvonjava telefona. Presekao se po drugi put....
Spajalica koju je stavio na lavabou, nije vishe bila tamo....
Gde li je mogla nestati....????

cvece, bicikl, prst, ormar, trola, - Happy End
Korisnikov avatar
By Rei
Opet se uspavao! Kasni na doruchak sa devojkom koju je nedavno upoznao. Ubice ga! Otvara ormar, oblachi prvu stvar koju nadje. Seda na bicikl i juri do najblizhe cvecare. "Hocu ovaj buket!" kazhe prodavachici upiruci prstom. Kako izlazi iz cvecare primeti trolu kako nailazi, na brzinu vezuje bicikl i upada u trolu, stizhe na sastanak sa samo dsetak minuta zakashnjenja. Odushevljena cvecem, poziva ga kod sebe i pochinju sa pravljenjem dece. Zhiveli su srecno zauvek. :P

Bubreg, mish (ovaj od kompjutera), oblaci, jin & jang, radio signal

Kraj nema veze sa pochetkom.
Korisnikov avatar
By Abyss
Kakve veze imaju bubreg , mish (ovaj od kompjutera), oblaci, jin & jang, radio signal ????

ama bash nikakav :P

jelka, shargarepa, chasna sestra, machka, kljuch, kraj.... ..... nema kraja :D
Korisnikov avatar
By Rei
Dok sam sedeo ispod jelke sa svojom machkom slushao sam priche jedne stare chasne sestre, povela se pricha o kljuchu zdravog zhivota, treba jesti dosta povrca, pogotovo shargarepa i dugo cemo zi

mitraljez, toalet papir, html kod, neutronska zvezda, zarezach (ono za olovke).
Kraj za ginisovu knjigu rekorda. :P
Korisnikov avatar
By m..
Zje.
"Ako je mitraljez nestabilan, umetnite komadic toalet papira ispod jedne nozice" stajalo je na sajtu, ocigledno pisanom html kodom, a onda je odlucio da cita nesto o neutronskim zvezdama. Zarezao je mastiljavu olovcicu, gurnuo u nos i izvadio kroz usta.

Sofronije the Petao, karburator, shuriken, bengalska tigrica, tetris i Marsovo Dupe.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Dugo je trajala dilema da li da pohotna bengalska tigrica gricne Marsovo dupe, dok tako zamamno skakuce na karburatoru, ili da ga, jednostavno kljucne Sofronije... Odluceno je da odigraju partiju tetrisa, te da pobedniku pripadne pomenuta cast. Dok se satima prolivao znoj ravnopravnih protivnika, zalutali shuriken se pojavio iz nepoznatog pravca i zario pravo u...Marsovo dupe!

zombi, banana, kamin, klompe, dvokolice
Korisnikov avatar
By Mars
Iju. Eto me i u kratkim prichama GS foruma...
Kakva chast. :)
By жњ
Dok je kupovao banane na obliznjoj pijaci, zombi se setio da je zaboravio da ugasi kamin! Eho njegovih klompi je odjekivao ulicama oko pijace, a skripa njegovih dvokolica natovarenih bananama parala usi slucajnim prolaznicima, dok je kuca u daljini izgarala u plamenu...

krema za ruke, opusak, generator antimaterije, prasak za pecivo, lavlja kandza
Korisnikov avatar
By Mars

Sofija Petrovna, ulazi na scenu. Marija Petrovna petlja po svom ruchnom generatoru antimaterije.
Alexei Smirnoff zamisljeno stoji pored prozora i pije caj.

Sofija, besno: "Gde je moj prasak za pecivo?!"
Marija, nezainteresovano: "Koji prasak za pecivo?"
Sofija: "Kako koji prasak!?!? KAKO KOJI PRASAK!?! Ceo dzak sam juce imala, a vidi sada - potpuno prazan!"
Marija, zbunjeno: "Hm, da... pa, ja ne znam, ja zaista ne znam..."
Sofija, nestrpljivo: "Govori! Govori!"
Marija, lazno hrabro: "To bih i ja TEBE mogla da pitam, ha! Gde je, da zaista - gde je ceo dzak praska za pecivo! I kome normalnom treba ceo dzak?!? Okruzena sam ludacima, sve samim ludacima, gospode, ja to vise ne mogu da podnesem, ne mogu..." (pada na kauch i pochinje da rida)
Sofija, ganuto" Sestro, sestrice mila, nemoj da plachesh, evo, zaboravimo sve ovo, kao da se nije ni desilo, u redu, a sestrice?"
Marija, razdrazeno:"Kao sto si TI zaboravila moju kremu za ruke?!?! Tako da zaboravim!?!
Sofija, zbunjeno i postidjeno: "Ja, ovaj.... pa, znas, greskom sam toga dana ugasila opusak sebi u chelo, i znas, to me je, onako, malo pomelo, nisam bas bila dobro tog dana, tako da, .... ta tvoja krema..."
Marija, rezignirano: "Svega mi je dosta!"
Alexei, zamisljeno, za sebe: "Zasto li je Sergei Ivanovich ugradio lavlju kandzu u kola? Pitam se... Zasto?"
(zavesa)

PS, pojmovi:legitimacija, lek, prenociste, represalija, zub.
Kraj: obichan.

By жњ
DAKLE, SVAKA CAST MAESTRO :sesir:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Abyss
PS, pojmovi:legitimacija, lek, prenociste, represalija, zub.
Kraj: obichan.

On je vecheras ushao u nash stan.
Mi smo se zachudili ko je on. Ne znamo ga.
Pozvali smo policiju. Doshli su za tri minuta.
Od njega su trazili legitimaciju.
Pozvali su lekare koju su ubrzo dosli.
Dali su mu lekove za smirenje.
"On je samo trazio prenociste" - rekao je jedan od pripadnika MUP-a.
"Ali on je stalno spominjao neki pojam, nesto nalik represaliji", uplaseno ce moja mama.
"Nista se ne brinite gospodjo", rece lekar, "On samo ima problema sa zubom"

1. vatra
2. pivo
3. era (vremensko razdoblje)
4. tange
5. smeh
EOF: mistichan
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ona je u tangama lezala kraj vatre, pijuckajuci pivo... pitala se, da li su praljudi, koji su zivjeli hiljadama godina prije nase ere imali ista slicno tangama i pivu...
kad se probudila, shvatila je da vise nije kuci, vec u nekoj pecini, okruzena kosmatim, dlakavim ljudima, koji su pili pivo, i skoro isto tako dlakavim zenama, koje su vristale okolo, ispustajuci neartikulisane zvuke... cudno je bilo to, sto su sve imale fluorescentno zelene tange...
kako je uopste dospjela tu?...

grof, jogurt, vizit-kartica, labelo, stidne dlacice.
kraj: krvav!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!