Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
"'To, to, to je ta knjiga fatalna
zbog nje vise nisam ni ja normalna!"

:fancyklap: ..ovo je prevazishlo moja ochekivanja:klap:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zemunca moze da glumi Deni de Vito :tushe:
Stripi - Dzejms erl Dzons, i ja bi se oduzeo da ga cujem

ajmo dalje :klap:
By Tresh-grl
hihihih
procitala sve...mnogo je dobro,pogotovo ono poglavlje sa Delete,queerijom i borbom u vilinskoj zemlji.
Keep up the good work:djavo:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:klap:
Evo pocheo sam da predem frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Sad sam machak u chizmama :lol:
By Dragonite
Poglavlje šezdeset tri - I BELIEVE I CAN FLY

- Ja idem iz zemlje, dalekog mesta
gde ima puno mleka, peciva i testa
gde je ravno, toplo i zeleno
na poljima mirise seno kosheno!'

- Duso, moras li da pevas tu groznu pesmu - upita nervozno Swanimir. Putovali su ceo dan i ova kamuflaza ga je nervirala.
Bananica podize lazne grudi i namignu mu. Kapetan se, protiv svoje bolje, nasmeshi.
- Mili moj, to je neophodno za misiju! Ako hoces, mogu da se pretvorim u matoru gataru? Sa sve cirevima i dlakavim bradavicama? -

- Nenene, dobro je i ovako - brzo primeti Swan.

Konji poleteshe kad ih je Bananica oshinuo bichem. Spijun je znao svoj posao i odavno je nabavio magicnu torbicu bez dna koja mu je fantasticno stajala sa crnim i crvenim haljinama. Dodatni plus je bio to sto je iz torbice mogao da izvuce bukvalno sve.
Ujutru je pred zaprepascenim lovcem i kapetanom istresao sarena kola sa mrsavim konjima, kao i nekoliko karmina i senku za ochi. 'Iju mene, kako sam nespretna, ja sam samo prosta mlekarica!' podvrisnuo je. Swanimir je razmisljao kako je zaista zastrasujuce sto je on u tom trenutku ZAISTA video malu mlekaricu. 'To je dar, talenat... da te ljudi vide onako kako sebe vidis' objasio je Bananica i skocio na kola krcata sirevima i pavlakom.

Sutekh se od muke prejeo pavlake i zaspao u kolima. Mucile su ga nocne more... video je VelikogZlogMedveda kako ga poliva medom (do tada je sve bilo ok jer su to cesto radili), ali umesto da ga lize bacio je na njega koshnicu punu pchela-ubica. Kraljica je vikala na njega iz mraka, video je veshticu Morganu koja mu nudi kreme na prodaju i Denija&Daliborku kako vode ljubav.
Tu se probudio s vriskom.

- Hoce li neko meni da kaze gde idemo? -

Bananica se uozbilji na trenutak - Trenutno smo u tvom kraljevstvu, lovche. Trazimo bilo koje magicno bice da nam pomogne. Tralala, ja sam mala od mlekara, nosim miris nara, suknjica mi sva vrcava! - zapeva spijun kad ih je prestigla grupa trgovaca.

Swanimir je jeo sir i pushio. Cigareta ga je smirivala, a kroz duvanski dim je mogao da vidi sve figure upetljane u zlocin. Onda mu je nesto privuklo paznju. Brzo je skocio sa kola i svojom palicom opalio sumnjivi zbun.

- AJOOOJ! - viknu zbun. - KRETENU! -

Bananica zaustavi konje, a Sutekh nape luk i strelu.

Zbun se odize od zemlje, a ispod njega se ukaza Deksijevo lice. - Sta me tuces! Imam dozvolu za sve magicne gljive! -

- Milice bre, jesmo rekli da vise ne udaras sve sto ti je sumnjivo! To je mag i travar Deksi, on nam je prijatelj!

- Swanimire, zaboravio si ko te je izlecio od peruti! - viknu Deksi i ubaci jednu magicnu gljivu u usta. - Oce neko? Dobro je za probavu, migrenu, umiruje zivce i izaziva intenzivne halucinacije. -

- Daj dve, nesto sam sav nikakav - dobaci Sutekh i skoci sa kola. - Ima li nesto jace? Mislim da mi je srce slomljeno! -

- Ehrm... fatalna ljubav? Ima pravu stvar - Deksi izvuce ogroman kolac iz svoje torbe. - Izvadim ti srce za minut, neces ni da osetis! Mozes da ga cuvas u tegli na sigurnom mestu posle, a dajem i garanciju od tri godine! -

- Ovaj... neka hvala, mislim da cu da se napijem -

Bananica parkira kola i konje nazad u torbicu. - Travaru, jesi li video mozda neko magicno bice, treba nam pomoc? -

- Ma tu je negde bila Svejedno, ali se uradila najstrashnije. Ona inace ne uzima moje preparate, ali je uzela ovaj prashak protiv mamurluka... - Deksi izvadi kesicu sa prashkom i zagleda se u sadrzaj. - SRANJE! POGRESNA KESICA! -

- Znaci delis neke prashkove sumnjivog porekla! Daj noge ovamo! -

- Swanhearte, sta smo rekli za te noge i pogresno usmereni bes!?! - viknu Bananica.

- SRANJESRANJESRANJE! Moramo da je nadjemo! Dao sam joj prasak broj 2 za regulisanje raspolozenja! -

- Pa sta, bice dobro raspolozena ceo dan - primeti Sutekh dok je gledao ruzicaste zeke koje su lovile ljubicastog lava. Glava mi je bila puna mlecne izmaglice, a video je jedan sir kako mu mashe iz kola.

- NE RAZUMETE! Ako joj ne dam protivotrov, ima da bude zauvek neraspolozena i ljuta! Jeste li videli na sta lici besna sirena!!!!-

- Na besnog vepra u sezoni parenja koji je upravo nagazio koprivu? - primeti Bananica.

- I to je tek pocetak! Brzo, moramo do najblize vodene povrsine! -

Bananica uzdahnu. - Uvek zena mora da se brine o svemu - i poce nesto da izvlaci iz torbice. - Ovo je moj magicni cilim. Molim SVE da se izuju pre nego sto stanu na njega, muka je da se cisti a praherom nikako ne mogu svu prashinu da izbacim. Ajde, ajde, brze to malo! -

- Nema potrebe, ja vec letim, zar ne vidite? - rece Sutekh

- Isuse! ODMAH DA SI DOSAO OVAMO SUTEKH! - vrisnu Bananica

Poleteli su ka jezeru Mloh Nes.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje sezdeset i cetiri - TRANS-FORMERS

- Aman pozuri vise, i prekini da zapisavas svako drvo na koje naidjes Paki! rece Egmot - Ceka nas kraljica Hlaefdige na savetovanje!

Paki je spustio nogu i potrcao svojim malim sapicama do prsate zenske prilike.

- Hajde de, jao ove stikle me ubise, ne znam kako devojke izdrzavaju!-
- Egmote, a sto smo mi jos pwewuseni? - upita paki dok se trebio od buva u hodu - Miswim, swatki smo i swe je tako supew awi ove buwice...-
- Ma, malo sam se zeznuo. Znas, trebalo je uraditi ispravku cini, modifikovati neke vilinske vajbove, ali to je duga prica. Nece trajati jos dugo nadam se. Poludecu ako jos jedan dan moram da piskim cucecki.-

- STOJ!!! KUDA? - upita strazar Afka na ulazu u zamak
- Afkice duso mi smo, ajde ceka nas kraljica nemoj nas zadrzavati...- rece Egmont
- MOLIM? JA VAS NE POZNAJEM, I OSIM UKOLIKO NEMATE ZVANICNE POSLOVE U ZAMKU NE MOGU VAS PUSTITI! - onda je Afka zastao i malo bolje pogledao u priliku ispred sebe - Doduse, mlada damo, ukoliko mi dozvolite tu cast da izadjemo zajedno, mozda bih mogao da nesto sredim...podjite sa mnom u stalu, moze?-
- AFKA! TO SAM JA COVECE!-
- Bananice?-
- MA EGMONT, MORONU! OVO JE PAKI!-
- Ne verujem ti!-
- HOCES DA TI DOKAZEM? DA NISAM, KAKO BIH ZNAO DA STE TI I EGMONT IMALI...SHEMU!-
- Molim vas gospodjice, ja nisam homoseksualno orjentisan! - rece Afka nesigurno-
- MA DACU JA TEBI! - Egmont pomisli kako nema vremena za gubljenje te krenu da se skida.
- Go...go...GOSPODJICE!!! STA TO RADITTTTE? - rece Afka i pokri rukama oci
- Oladi Afka, ako si to sto kazes sta ti smeta zenska golotinja, hocu samo da vidis ovaj mladez, njega ces se sigurno setiti, bas ovaj mali na butini...-

Afka proviri kroz prste i uveri se da je to zaista Egmont. Tezak mu je bio zivot, on je bio tako...seksualno dezorjentisan. Najveci problem mu je bio kada se unervozi u prostoriji za menjanje zvanicnih cuvarskih odora...Tu uvek bude guzva i tako puno golih tela...

- ALI KAKO??? - upita ga cuvar
- Ajde srce, nemam vremena da objasnjavam, samo me uputi do kraljice!

Nakon par minuta traganja, Paki i Egmont su usli u kuhinju gde je kraljica Hlaefdige bila sa kuvaricom Zaljubljenom. Dogovarale su se oko menija za taj dan.
Kraljica se zgranula na zensku priliku sa psom pa se nonsalantno okrenula ka kuvarici i upitala je...

- Cico, ko je ova cica? Zar ti nisam rekla da ne dovodis svoje seme u kuhinju. Za to postoji gostinjska soba.
- Kraljice ja ovu devojku ne poznajem. I-JU! LOSA KUCA! NE TU DA PISKIS! - vrisnu Zaljubljena
- PAKI!!!- vrisnu Egmont

- PAKI??? - povikase hleafdige i kuvarica u isti glas
- Pa mowim? To je jace od mene bwe! - nevino ce Paki

U tom trenutku kuvarica Zaljubljena je vrisnula, a potom i pala u nesvest.
Kraljica je prevrnula ocima i rekla

- Ove danasnje Emo devojke...Ima li sta strasnije? Egmonte predpostavljam da se iza tih sisa krijes ti?-
- Ja sam vase visocanstvo!-
- Dobro, hajdemo u radne odaje, naredicu sluzavki da da Pakiju neke koske.
- I pelene! Celu moju fensi torbicu je popiskio! - rece Egmont zabacivsi svoju dugu plavu kosu

Kada su Hlaefdige i Egmont otisli, Paki je prisao onesvescenoj kuvarici i krenuo da je lize po licu.
To ju jeste probudilo, ali onda je samo ponovo vrisnula i ostala bez svesti.

- Egmonte, sta se tacno dogodilo? Ko je ubio mog muza?-
- Ne zna se tacno, sve sto znam je da je mali princ Dirrty odlepio i da je ubio nekoga i zarekao se na osvetu kuci Hlaefdige.-
- Pace moje veselo. Naredicu da ga ubiju. Jos nesto?-
- Pa, znate...Malo mi je neugodno da vam ja ovo saopstim...-
- Egmonte?-
- Pa jos uvek nema zvanicne izjave cak i pored pritiska publike...-
- EGMONTE!-
- Dominion je Belly-jev sin! - rece Egmont jako brzo
- Ah to. Znam.-
- STA?-
- Cico, zar ne mislis da mi se te veceri kad me je prevario Belly nije vratio u postelju sa suzama i sonetima izvinjenja? Pa svasta. Samo se nisam nadala da ce se procuti.-
- I sta sad?-
- Ne znam. Prvo moramo pronaci mog sina, to je prioritet. Poslacemo izvidjacki tim...A ovo ostalo...Pa...kako bih rekla...SRANJE!-
- Postaracu se da to bude zavrseno. A sada me izvinite, mislim da osecam svoj pimpek. Idem da nadjem Pakija da prebrodimo zajedno tranziciju.-

Egmont je otrcao ka kuhinji ostavljajuci svoju plavu kosu na podu.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Dragonite
Mucile su ga nocne more... video je VelikogZlogMedveda kako ga poliva medom (do tada je sve bilo ok jer su to cesto radili), ali umesto da ga lize bacio je na njega koshnicu punu pchela-ubica. Kraljica je vikala na njega iz mraka, video je veshticu Morganu koja mu nudi kreme na prodaju i Denija&Daliborku kako vode ljubav.
Tu se probudio s vriskom.
:smeh: :smeh: :smeh:

(idemo dalje, tek sam na pola :cita: )
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Afka :sweet:

Za koju kraljicu radi Zaljubljena? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ona radi za sve kraljice posto je najbolja u Forumlandu.
By Dragonite
:kolo:

I neka meni pripadne čast da ostavim hiljaditi post na ovoj temi...

:carica:
Korisnikov avatar
By Deksi
:lol: :lol: :lol:
Sad procitao i oraspolozio se....
Super su poglavlja.
Jebao sam im sve po spisku sa praskom broj 2 i sirenom :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dominion
'Na besnog vepra u sezoni parenja koji je upravo nagazio koprivu? - primeti Bananica. '
'Mloh Nes '
'- Aman pozuri vise, i prekini da zapisavas svako drvo na koje naidjes Paki!'
'- Pace moje veselo. Naredicu da ga ubiju. Jos nesto?- '

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By dungoll
kratko i jasno, i dalje je dovoljno zabavno za pred spavanje.

da i mi jevreji spavamo :)

vrlo kratko.

bem ti klabing. :prst: :prst:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Izdvojio sam nekih doberih 2 sata i napokon se udostojio da procitam sva poglavlja.

Prica je fantasticna, i ima tu par dobro pogodjenih uloga.
Ona epizoda sa Cokom... :giggle: ... so true!
A i moj lik ste mogli makar malo svetlije da prikazete! :durenje: (aj sve ali bas ga preteraste sa retardiranoscu)

Inace su mi najsmesnije epizode sa Sixtom, a kasnije i Delete :lol:
Kratka, ali vrlo zapazena uloga!
I Machkodlak mi je onako, najsladji lik (ali verovatno zato sto obozavam macketine), a i njegov neodvojivi deo... Deksi i njegove gljive :smeh:
A bananica je ubedljivo najpozitivniji lik... nista bez njegovih sposobnosti i laznih grudi :rock:

Najveca zamerka:mislim svi dobijaju neku akciju, samo ja ostajem suva kurca tj. dupeta!

P.S. Svidja mi se izbor keve... Shishmish :hug:
A isto toliko mi je drago sto je MM&I chale, prvenstveno zato sto crkava i ostavlja mi presto :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
E stvarno, dajte Dirtiju malo kurca :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dirrty morali smo malo da karikiramo sa tvojim likom, no ti imas i imaces bitnu ulogu... Ne se brigaj. A mozda bude i neki seks.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vec sam jako pocastvovan ulogom, makar i ostao retardiran bez povratka do kraja price :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
ANKETA BR.3 : Koga zelite da vidite na tronu?

1. Dirrty
2. Zonche
3. Dominion
4. ________ (dodati po izboru)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iskusna zena... glasa za svog konja!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by bananica
hillary mode on:

pa mi smo presednik!

hillary mode off.

:lol:
:smeh: :redaljka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moje ne sme! :P (makar ne jos uvek :uplasen: )
Korisnikov avatar
By Insorcer
ANKETA BR.3 : Koga zelite da vidite na tronu?

1.
2.
3.
4. blabla-baby
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Da :eureka: dobra je sa unic0rnom i patuljcima :kasalj:
By Tresh-grl
sebe bi volela da vidim na tronu,moze i Dark :vudu:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!