Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Ne znam zasto mi kao odgovor na temu padaju na um Danteovi stihovi na pocetku "Pakla": "Ostavite nadu vi koji ulazite!
Korisnikov avatar
By Blady
uni prso, a i ja :awesome:
a i Tungi :novinar:
Laku noc...
Korisnikov avatar
By Tungi
Jesam...Priznajem:zvezdice:

'noc:kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
osho i ja vala

treba sutra chistiti forum ceo dan :kletva:
i banovati :awesome:

:carica:
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
mene da banuje?iju! kakvo iznenadjenje, kakva nepredvidljivost, strateska vojna taktika dostojna sun tzua! mislm da sam matirana i ne znam kako cu ovo preziveti... a taman sam se ponadala da cu ostati. :sanjaljubaf: ... srce ce mi prepuci i pomisljam na najgore..
vredjala sam ljude ovih dana, podmevala se, bila iracionalna, pokretala glupe i suvisne teme, nije da nisam zasluzila.
..

Tungi, duso, iako ja vec tonem, ali da se drzimo bitnih stvari.... pre nego sto Titanik potone (indeed potonuo je odavno..), a potonuce za 11 casova 23 min i 46 sekundi, pisi mi. Pisi mi dugo i.. ne zaboravi me! Dijamant se nalazi u desnom dzepu kaputa, prodaj ga ako prezivis. Prsten moje pokojne babe iz Aleksandrije nalazice se u cipeli prvog plutajuceg pokojnika. Zalozi ga. Za nasu decu, za nasa ceda... a ako prezivimo oboje kojim slucajem, srescemo se opet na Karpatiji. :camac: and remember..

you feel the satan's power, but you cannot stop him. Evil does exist. Proof? Well! Its already around you. Blessed is he who does not believe. :isus:

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Tungi
:hail: :hail: :hail:

Lutalice,prolaznice,ako zelis da me sledis,disaces slobodnije,jer u mojoj Vaseljeni vlada nered,a u tome je sloboda.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Originally posted by Tungi

:hail: :hail: :hail:

Lutalice,prolaznice,ako zelis da me sledis,disaces slobodnije,jer u mojoj Vaseljeni vlada nered,a u tome je sloboda.

''

er u mojoj Vaseljeni vlada nered,a u tome je sloboda.

:up:
Korisnikov avatar
By Marvin
E stvarno ljudi užasni ste.
Te ima 11 godina (a lepo se vidi da je u šali napisala) te zna da koristi smajlije (auuu nauke...) te se seća neke teme (a nismo kao svi prvo čitali forum mesecima pa se registrovali).

Ako prestanete sa toliko žara da skačete za vrat baš svakom novajliji, onda će verovatno i tih par zaludnih zgubidana prestati da registruje nove i nove usere....
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by keva

dakle.... nisam bas toliki novajlija....
a i takodje nisam "sveza leza" :) od svoje 16. sam u tom fazonu

HAAHAHAHAHAHHAAHAHAAHH
Korisnikov avatar
By keva
ok ok OK!

vidim da je prozivka na moj racun odavno pocela...... nadam se da je to samo neka vrsta inauguracije.... (hmmm..... dal sam dobro napisala? ako nisam.... opet odo ja pod giljotinu forumasha :) )

i sta bre skrecete sa teme! nisam ja pitala kako se igra kolce.... al dobro.... ako su to neki snimci sa queer zurkica.... moracu izgleda da naucim :) :B :colorado: :dancing: :kolo:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Imam ja jedno pitanje za tebe. gde ti izlazis? Ne ocekujem da i izdeklamujes mesta, ali, eto... kakava je tvoja ideja vecernjeg izlaska? Sedeljke, bilijar, bioskop, klub, kafic...?
Korisnikov avatar
By keva
pa ja volim to shareno (ko gay zastava) :) :P
nisam nikad otisla na neku od loud and queer zuraja..... mada nije da nisam videla/dobila pozivnice.
gotivim fristajler, volim i kafanu, a i u kaficu nekad bude ludo do bola :) .... ali najvise volim da blejim sa dustvom (sto vecim to bolje) uz neki spliff (ne propagiram drogu, deco.... ne ugledajte se na mene :D )

gotivno mi je da organizujem bleje.... odlaske do raznih gradova srbije, palacinka, kokice, vutra, votka party-e itd....

mozda ako organizujete neku bleju forumasha... posle jos nekog vremena net upoznavanja (kad skapirate da li sam "dzukela od coveka, i dokazano mastim knjige" radovan; ili sam neka kul likusha :) )
mozda vas i zvrcnem na neku bleju u smajli ili gde je vec sad glavno mesto za blejanje u zid :) ;)
Korisnikov avatar
By keva
aahhaahahaha!!!!!!!!!
divno prosto! :)

laaaajk :)
inace..... premesise mi temu majke im ga!!! :alikako: :avalon:
but.... whatever.... :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bilo kako bilo- okupi ekipicu, smotaj spravicu, idi u neku kafanicu, popij pice ili dva, a onda pravac adresa iz linka.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!