Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
@AngraMaina:
Blizu (trenutno zatvorene) granice Iran-Armenia, slikano sa strane Armenie.
Ako bas hoces nesto iz Gruzie, imam i toga...:D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
hocem :love:

slutio sam da cu se ovako nasankati, kao kad sam jednom jermeninu rekao da mislim da znam jednu rec na jermenskom i odvalio SAKARTVELO, sasvim kao da kazes hrvatu da znas jednu rec na hrvatskom - SRBIJA :)

ne sluzi me pamcenje jbg

jesi se uclanio na mosttraveledpeople.com? lepo bi se plasirao sudeci po mapi
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by DooFFKe

Familiar????

A sada???????? :lukavi:

Slika
Korisnikov avatar
By Berserker
Materhorn.

Ima tako neverovatnih fotki na netu... I'm impressed...
Korisnikov avatar
By Sing
Materhorn.

Ima tako neverovatnih fotki na netu... I'm impressed...

OK je to, mada, predpostavljam lepse da postiramo svoje...
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by AngraMaina
hocem :love:

slutio sam da cu se ovako nasankati, kao kad sam jednom jermeninu rekao da mislim da znam jednu rec na jermenskom i odvalio SAKARTVELO, sasvim kao da kazes hrvatu da znas jednu rec na hrvatskom - SRBIJA :)

ne sluzi me pamcenje jbg

jesi se uclanio na mosttraveledpeople.com? lepo bi se plasirao sudeci po mapi

Cuo sam, nisam clan...nekeko nije to moi stil. A da volim da putujem, pa uglavnom na tome mi se svodi zivot... :auto: :gitara:
Korisnikov avatar
By Sing
Za AngraMaina:

Tbilisi:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sing
:doh:
:gubitnik:

Fuck... Totally forgot.

:sw:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ehhhh... sad sam se raznezio i blejao pola sata po http://www.travel-images.com/georgia.html

edit:

mojoj raznezenosti je naglo dosao kraj kad sam video da su kreteni na tom sajtu za srbiju stavili ns&suboticu na 1 stranu, beograd na drugu, a na ostalih 4 razvezali s kosovom... da ne pominjem zlobne komentare tipa "serbian architecture with an american touch" za sruseni mup... ma mislim dizna im materina
Korisnikov avatar
By Sing
edit:

mojoj raznezenosti je naglo dosao kraj kad sam video da su kreteni na tom sajtu za srbiju stavili ns&suboticu na 1 stranu, beograd na drugu, a na ostalih 4 razvezali s kosovom... da ne pominjem zlobne komentare tipa "serbian architecture with an american touch" za sruseni mup... ma mislim dizna im materina
[/quote]

Slazem se...

Usput, nemam nista protiv da ljudi zele da posete sve zemlje u svetu, medjutim vidis i na linku koi si postavio ranie (http://www.mosttraveledpeople.com/), poenta je neko takmichenje najbogatijih Amera (i tu i tamo ostalih). Kao sto rekoh nie moi stil, mada nemam nista protiv zelje da ljudi upoznaju druge zemlje i kulture (cak naprotiv, to podrzavam), pa neka to bude i sve zemlje u svetu za one koi to mogu i zele..sto da ne...:vijaca:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Sing
ehhhh... sad sam se raznezio i blejao pola sata po http://www.travel-images.com/georgia.html

Bio sam u Septembru, i fantasticna je destinacia...
verujem, puno sam slusao o toj zemlji i jako zelim jednom da odem

slike su ti prelepe... jesu to ta reka mtkvari i crkva metekhi? :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Sing
edit:

Slazem se...

Usput, nemam nista protiv da ljudi zele da posete sve zemlje u svetu, medjutim vidis i na linku koi si postavio ranie (http://www.mosttraveledpeople.com/), poenta je neko takmichenje najbogatijih Amera (i tu i tamo ostalih). Kao sto rekoh nie moi stil, mada nemam nista protiv zelje da ljudi upoznaju druge zemlje i kulture (cak naprotiv, to podrzavam), pa neka to bude i sve zemlje u svetu za one koi to mogu i zele..sto da ne... :vijaca:
[/quote]
hm, da znas da si u pravu (covek koji mi je skrenuo paznju na taj sajt je pun kao brod). poenta putovanja je otkrivanje a ne ispunjavanje kvota i statistika...
Korisnikov avatar
By Sing
Mada, ima i jedan Srbin medju njih 100 naj-proputovanijih...
http://mosttraveledpeople.com/_MTP_Show ... fm?id=6109

Zanimljivo...ja sam samo 3 puta naleteo na ljude iz ex-yu. Jedn je bio slovenac koi inace drzi hostel u malom mestu na granici Ugande i Rwande. Otisao tamo kao student, sreo zenu (iz Ugande) i sada imaju klinca. Kupili su neki muzej i prepravili ga, a i sluzi im kao hostel...jako zamljivo.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
hehehe.... jedan poznanik, grk koji zna srpski, sedeo je jedno popodne u kafeu u ekvatorijalnoj gvineji (i on je border-maniac) i citao dnevnik srpske domacice mirjane bobic-mojsilovic (da!). pridje mu covek i kaze: vi znate srpski? ja sam iz urugvaja, nekada sam bio ambasador urugvaja u beogradu (ili bese paragvaj, slagacu te). i tako se oni siti ispricase na srpskom, grk i urugvajac, u kafeu u ekvatorijalnoj gvineji... cist nadrealizam :D

ali odosmo u zesci offtopic. necu vise da nas ne brisu!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Paki
Ti mene zajebavaš ?!?!?!!!
Što? Očekivao si filharmoniju i pesničke večeri?

Na zajebavam te, stvarno je ono bilo.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao... Samarkand. Jednog dana...
Korisnikov avatar
By Mars
Elem, fotke... sutra, prekosutra.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars
Jao... Samarkand. Jednog dana...

Mars, promeni ono 'jednog dana' u nesto preciznije...na primer...sledece godine, ili u Septembry 2009, na primer...Znas kako kazu (metafizicari): kad preciziras nesto u glavi (i jos to napises), pa o tome cesce mislis, ono ima vecu sansu da se desi (da privuces) :avion: Ajde pozdrav, pa ako odlucis za Samarkand javi, ja bih rado ponovo u taj deo sveta!
Korisnikov avatar
By Mars
Da...Kapiram, ali sledicih par godina su mi pune. Put svile ostaje, tamo... za neku moju zrelost.

Pozdrav i tebi, pa... ako bas ides ... javi. Mozda ga jednom vidim sad skoro, a drugi put za 10 godina.
Korisnikov avatar
By bothways
Kako prelepe fotke...
Bas zavidim Singu sto je obisao toliko mesta.
Ja obecah sebi da cu da obidjem sto vise sveta kada budem bio zaludan i bogat! :yes:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
evo soluna sto sam obecao. kvalitet nije ujednacen posto su neke slike sa mobilnog ali sta da radim

Slika
Slika

Slika
Slika

karneval, od ove godine
Slika
Slika

"ulica uspomena / starih potraga..." (na bit-pazaru)
Slika
Slika

jedna od mojih omiljenih kafana
Slika
Slika

iz viz. muzeja. motiv je radio neki lik, ceo muzej je oblepio, motiv sa poda ivirskog manastira na sv. gori. ispod krana se gradi nova skupstina grada
Slika
Slika

sta bismo bez anarhista? "kipar je kineski":
Slika
Slika

zgodni konobari sluze za dekoncentrisanje i otezavaju diskutovanje
Slika
Slika

najogromantniji pauk koga sam video u zivotu
Slika
Slika

i da zavrsim necim lepim - niki ksiluri koja svira bubanj
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
evo soluna sto sam obecao. kvalitet nije ujednacen posto su neke slike sa mobilnog ali sta da radim
Evo moje jedne iz Soluna. Ne može da se poredi sa snagom umetničkog izraza, ali šta da radim. Bar je Solun.

Slika

Vazda slab na hranu, na kolače...Ko od gladi pobego...
Korisnikov avatar
By Sing
[quote]Originally posted by AngraMaina

zgodni konobari sluze za dekoncentrisanje i otezavaju diskutovanje
Slika
Slika

:gric:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel to otvorena serija slika slatkih konobara?
Imam ja negde, Vladu, iz Niša...
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars
Jel to otvorena serija slika slatkih konobara?
Imam ja negde, Vladu, iz Niša...

Evo imam i ja jednog:iskolacen:

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!