Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
sranja i nerviranje u proteklih par dana, a vidim i nastavice se u narednim danima :shrug:
Korisnikov avatar
By elizevin
ceo dan se osecam grozno, mislila sam da zato preskocim trening, ali sam se nekako naterala da odem. I sad se osecam fantasticno :)))
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Drug i ja (inace peder) sedeli ispred psihijatrije i smekali ljude.
Tek posle 15min nam je palo na pamet da smo retardi.
Mogli smo bas i u centar da odemo.

(I posle se pitamo sto ne nađemo nekog normalnog)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Odlična, presmešna adaptacija Nušićevog Dr-a, humanitarna studentska predstava u Palace Šumadija kompleksu. Glumi i drugarica, moja večita partnerka iz lozničkog pozorišta, IZDAJA NIJE ZVALA NA AUDICIJU

Elem, jedna od boljih amaterskih pozorišnih predstava koje sam odgledao, odličan posao! :love:
Nastupaju i sutra (tj. danas 13.6.), u 18 u UK Čukarica, pa ko voli nek izvoli. Ulaz je uz proizvoljnu donaciju, sav prihod ide u svrhe lečenja Nine, devojčice obolele od akutne leukemije.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Naisao na sred puta kako se nas zuti macak igra sa vrapcem. Nesto mu se desilo sa krilom i mogao je tik da poleti ali bi brzo pao ili bi ga macak svalio nazad. Prvo sam razmisljao da li da se umesam uopste. Uzeo ga i poneo kuci i stavio ga na uzvisenje napolje. Tamo je bio neko vreme dok nije sakupio snage da odleti. Dok sam ga drzao u rukama pazeci da mu ne povredim krilo dodatno, osetio sam kako mu srce kuca i obuze me neki mir.
Korisnikov avatar
By elizevin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713631#p2713631]AndrieExilia napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713620#p2713620]elizevin napisao:[/url]ceo dan se osecam grozno, mislila sam da zato preskocim trening, ali sam se nekako naterala da odem. I sad se osecam fantasticno :)))
Trening je uvek najbolji ventil :)
Btw, trening cega? :)
irski ples :) citaonica danas pa opet trening <3
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
jedan decko sebe renamovao na skajpu u psihomali
a ja procitao pishomali

:ozbiljan: #imam_interesantan_zivot
Korisnikov avatar
By Hys.
mindphaser bas ima ultra mega giga super muzicki ukus

ot

good bitter.
Sestrino iskazano zadovoljstvo i zahvalnost jer sam joj nasao dva honorarna posla u njenoj zemlji, tako da uz onaj stalni ne mora vise da me cima kako bih joj slao pare svako malo. Muz ce morati sam da joj se snadje. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By elizevin
najbolja drugarica koja mi je obradovala knjigom "Macka, covjek, pas" mog omiljenog Miljenka Jergovica. Omiljena Jelena, omiljena macka, omiljeni Miljenko :love:

Slika
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Miljenko je baš kjut <3

Odem danas do neke nezavršene kuće da nešto sređujem, i odjednom iz oklopa starog bojlera začujem tiho mjaukanje. Podignem izvrnuti poklopac i najednom se oseti užasan smrad, presekoh se, pomislih da je i nekakav životinjski leš tu. Pogledam, a ono na dnu malo, jadno, mršavo, prljavo, iscrpljeno mače. Propalo kroz poklopac i zna koliko je dugo bilo zarobljeno :( Srećom, nije bilo nikakvog leša, smrad je verovatno od fekalija. Preplašeno me je gledalo, a ja kako sam smotan slučajno ispustim neko parčence metala sa poklopca i ono samo odjednom skoči, iskobelja se uz neki sunđer, i pobeže. U tu kuću inače skoro nikad ne ulazimo, da mi je dunulo da odem tamo za 2-3 dana, verovatno bi uginulo od žeđi. Blentušica. Baš mi je drago da sam na vreme naišao.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!