Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Baš mi je žao. Baš, baš.

Korisnikov avatar
By emo_haos_
žao mi je. volela bih da postoji lek za MS, i da je svima lako dostupan :(
Korisnikov avatar
By Mars
Neverovatno je koliko je klinička slika i dinamika progresije bolesti individualna. Troje ljudi znam i kod svih je sve različito.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
jesi li gledao film Lorenzo's Oil (1992)?

ja sam davno gledala, i tu sam se prvi put upoznala sa razarajućim posledicama ADL-a (adrenoleukodystrophy), pa samim tim i MS-a, jer su slični (ako ne i isti) mehanizmi progresije bolesti
Korisnikov avatar
By Mars
Jesam gledao, davno. Roditelji laici usli u materiju i nasli lek za dete. Zaboravi sam da se radilo o ovim neuro degener. bolestima.

Jako je podmuklo.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
da, da, to je taj film. na konto toga, ima epilog, 2002. godine je završeno kliničko ispitivanje Lorencovog ulja (lek koji su njegovi roditelji pronašli), i dokazano je da je delotvoran.

slažem se, užasno podmukla bolest, kao i ASL, i ko zna koliko još bolesti.

divim se Bizetićki sa koliko optimizma se nosi sa bolešću, ipak ona živi već pet godina sa tom dijagnozom.
Korisnikov avatar
By Mars
Koliko nije svesna svojih umetničkih netalenata, upravo je toliko sada svesna ozbiljnosti svoje zdravstvene situacije.
By Sixto
"Objava smrti Zorannah-ne majke na instagramu" level.

Koliko fake empatije na forumu boooozeeee....
Korisnikov avatar
By sAja
jbg.ja je razumem.Spdala bih se sa njom samo da pouzdano znam(dakle da je prema meni bila losa)da je govno od coveka..eventualno bez obzira na njenu bolest da iz nje zraci upravo pomenuto..(pitanje i tad da li bih, morale bi jos neke kockice da se sloze-na pr. da mi je extremno antipaticna, na stranu cinjenica sto se oblaci staromodno etc.)Sve u svemu imala bih svoj limit, ovako nemam zelju da komentarisem.Neka radi po veri svojoj i to je to.I pitam se ako ne zelis da probudis kod ljudi empatiju i saosecanje, i da uveravas ljude u svoju ulogu zrtve, zasto onda to i radis?-pitanje za nju.Pogresi covek. :)Da je stalno gledam takvu msm da bih bila surova..kakvih debila ima ona je super prosek, prosta je za moj vidjenje, toliko.Plus je pitanje da li nije sposobna da oseti kad je drugi zajebava, mozda prosto ne zeli da se trosi na to, mada sumnjam, nista mi se nesto ne uklapa u moj pokusaj da je ipak dozivim kao nesto finije.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Eeeehhh...bre ovo je vec novo dno,ici ce na farmu sa MS-om...auh brate koliko smo se mi kao narod srozali...
Realno slazem se sa Marsovim postom,vec sam rekao koliko je netalentovana ali i rekao sam da je sve to tata gura,tipa isprao joj mozak sa pricama "ti si posebno dete" ali jbg,mada u meni kaze glasic"a mozda ona svoju bolest prikazuje ne bi li prikupila jos vise publike ili fanova na kontu empatije,kao sto rece sixto fake empatije?"
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!