Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Eto sve je bilo divno 200% kad ono međutim PRC MILOJKA
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jutros sam skapirala da je neki lik kog sam u poslednjih par meseci sporadično viđala na raznim eventovima kod drugara ustvari jedan od prvih likova s kojima sam se ikada potpuno i apsolutno skapirala na liniji britanskog humora i nerdovanja o filmovima. Družili smo se nekoliko meseci pred kraj 4. godine srednje i onda izgubili kontakt kako smo krenuli na fax. Em je to bilo pre 1000 godina, em je on zarastao u bradu i kompletno ga nisam prepoznala. Do jutros.
I ceo dan kad god se setim da je to taj isti Filip ja u se raskezim oko glave. I tako mi je nekako prošao dan. U lepim, lepim sećanjima i lepim, lepim osećanjima jer sam ponovo našla te neke ljude od kojih je samo ostao prijatan utisak. :balerina:
Korisnikov avatar
By Markiza
Saobraćajac na semaforu, sav se zadihao, napravio kuršlus, svi ga gledaju jer zaboga semafor radi, a on pokazuje sve suprotno od semafora. Prilazi mu konačno jedna fino odevena bakica i viče: Ali semafor radi!
Korisnikov avatar
By Urania
Visesatno putovanje autobusom + sjedista sa kojih ne mogu da dohvatim pod citavim stopalom = sjebana koljena.

Treba mi jebena hoklica gdje god sjednem.
Korisnikov avatar
By gossip
jucerasnji

date with australian
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ugovorila sam tri kutije bromazepama u toku nedelje :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet:
jako sam srećna
Korisnikov avatar
By Madonna
kališššššššššš i sediššššššššš
Korisnikov avatar
By Waldorf
Farbanje plakara i chill.. Naizmenično.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Jedna srna koja je izletela pored mene. Posto je trava visoka ja sam nastavio da stojim i pogledom pratio kuda ide. Video sam da obilazi krug i samo sam seo u travu. Posle par minuta se vratila i pocela da brsti okolo. Vise od pola sata je tako cas grickala cas osluskivala okolinu.
Dosla je na 3m od mene pre nego sto me spazila i krenula da bezi ali zastade posle par sekundi kad je videla da je ne jurim. Nastavila je da jede kao da se nista nije desilo. Zadrzala se jos malo pa se polako pomerajuci izgubila u gustom rastinju malo dalje...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707065#p2707065]Pauceti napisao:[/url]Jedna srna koja je izletela pored mene. Posto je trava visoka ja sam nastavio da stojim i pogledom pratio kuda ide. Video sam da obilazi krug i samo sam seo u travu. Posle par minuta se vratila i pocela da brsti okolo. Vise od pola sata je tako cas grickala cas osluskivala okolinu.
Dosla je na 3m od mene pre nego sto me spazila i krenula da bezi ali zastade posle par sekundi kad je videla da je ne jurim. Nastavila je da jede kao da se nista nije desilo. Zadrzala se jos malo pa se polako pomerajuci izgubila u gustom rastinju malo dalje...
fotkao?
Korisnikov avatar
By Pauceti
@haemoglobin: Nisam poneo aparat, mislim da je ne bih uspeo ni fotkati posto je na najmanji sum prekidala da jede i osluskivala. Ogledalo aparata je prebucno da ne bi cula, zato wildlife fotografi koriste one duge teleobjektive posto mogu fotkati sa velike distance.

Taj dogadjaj mi nije bio za fotkanje, valjda me samo prisustvo tako lepe zivotinje ispunilo bez potrebe da ga zabelezim. To kazem zato sto mi se cesto desilo da ne stignem da uzivam u trenutku posto vise paznje poklonim aparatu nego samom trenutku.

@alexandermagic: :kiss: :elf:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Nah, bio da berem kamilicu i igram frizbi :D
Korisnikov avatar
By gossip
manjak rupica na kaisu
i six pack
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pričale smo noćas o tome koga sve iz naših porodica treba mučiti pa ubiti i na koji način. :love:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Negativnost.
Nisam spavao.
A onda:

Znači u pitanju je trafika na kojoj kupujem cigare i žvake i busplus itd. već 9 meseci, u pitanju je trafikantkinja koja me je nesumnjivo zapamtila, prema kojoj sam uvek ljubazan, pohvalim joj novu frizuru, 'kako ste komšinice?' bla bla truć. I da, bogami, pa ta trafika je zbog mene za ovih 9 meseci u plusu jedno 500-600 dinara sigurno, jer gotovo nikad ne uzimam kovanice od 1,2,5 dinara. Kupim neretko krem bananicu da zaokružim sa 190 na 200, a jednom sam kupio dok sam bio na dijeti pa ostavio njoj. Elem, nebitno. Sve u svemu, bankomat pored ne radi, moja banka predaleko, meni u džepu 175 dinara, a moje cigare koštaju 190. I dođem ja lepo i kažem:

-komšinice, ne radi mi bankomat, je l' mogu da vam ostanem dužan 15 dinara, pa ću vam vratiti u toku dana?
-Petnaest dinara?! Ne može!
:wtf:

Pa crkla. Kupih Viceroy od 175. Odvratan je.

Nedostaje mi prodavnica iz komšiluka u Lo. Otkuca mi račun od oko 500, ja zaboravio pare:
-Joj, Stano, nisam poneo pare, moraš poništ-
-Ajoj naopako, Vladimire, nemoj me zajebavati, drž ovo, donećeš kad kreneš u grad. :love:
Korisnikov avatar
By elizevin
otkazan mi let za Egipat #svakacastvucicu
Korisnikov avatar
By HalfJack
Spam u mailu <3

"Dear,
Good-Day!
I am a divorced woman, in desperate need of a reliable partner or good person whom to trust. I need your assistance and cooperation in transferring the sum of USD25,300,000.00 (twenty-five million, three hundred thousand US dollars).

I will like to relocate to your country to start a new life; If interested in this offer, do send me a mail. Thank you for your time."
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!