Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By dukkehjem
sto se drugog videa tice, muziku ko da je skinula iz neke epic warcraft scene ili takvog necega...:tepih:
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Svi su se okomili na Jelenu Karleušu. Okej, žena možda ne zna da pravi muziku, ali zna da pravi šou. Ja sam bio jedan od prvih koji su je čerečili zbog "Danas niko ne može da izbacuje moj prljav veš jer veša danas ni nema" ali sada je baš cenim. Ne zbog toga što se bavi akvitivizmom za gej prava (jer je prilično lezbofobična) već zato što je prava biznismenka. Voleli je ili ne, nema 2 osobe u ovoj zemlji koje ne znaju ko je ona. Ona jeste ikona. :auto:
Korisnikov avatar
By ns.happy
danas pljuvati po karleusi je kao pljuvati po madoni - izlizano i dosadno. zastave su se na koncertu vijorile, gay momci su bili prelepi, konacno je prekinuta praksa pravljenja karikatura od gay ljudi, i te zastave su na kraju , simbolicno, poklonjene queeriji, da se koriste za ovogodisnji prajd. od karleuse bih i ocekivao da se pojavi, jer sta? jer IMA MUDA!
Originally posted by AngraMaina

Lepo je Duda još pre 10 godina govorila kako su Pink i njegovi eksponenti tipa JK učinili više za razvoj gej prava u Srbiji nego bilo ko drugi. :maljkovic:
:up:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Po meni je gej ikona neko ko deo svog stvaralastva posvecuje gejevima. Ona nema (koliko ja znam) ni jednu gej pesmu. To sto je platila neke manekene da vrte guzicom i zastavom ne znaci da je ista vise od attention whore-a.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!