Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by simarrgL*

juce sam se postidela kada je drugarica rekla da sam se navukla na jednu pesmu Kristijana Golubovica :lol: a nisam imala priliku da objasnim zasto

jel se racunaju i 'incidenti' ili samo stvari koje se ponavljaju? :nesiguran:
Sve se racuna :D

Kad sam se rugala jednom psu, tj terala ga da laje i rezi....onda sam digla pogled i videla gazdu na prozoru...mahnula sam mu i spustila glavu brrr
:smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Uhvatio sam sebe da se stidim komsinicinog stenjanja. Recimo, u pola cetiri ujutru me probudi sa tako ogavnim uzdasima da me zakopa u krevet i onda krecem naglas da progovaram: "Svrsi, svrsi vec jednom!". Sutradan se molim da raskinu, ne podnosim ih.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Sunce

Uhvatio sam sebe da se stidim komsinicinog stenjanja. Recimo, u pola cetiri ujutru me probudi sa tako ogavnim uzdasima da me zakopa u krevet i onda krecem naglas da progovaram: "Svrsi, svrsi vec jednom!". Sutradan se molim da raskinu, ne podnosim ih.
Nadam se da ce luciferin91 procitati ovaj post
Korisnikov avatar
By Sunce
Musko stenjanje volim, i musko koje zvuci kao zensko. Ali ova devojka je ogavnaaaaaaaaaaaaa!
Korisnikov avatar
By mili86

Musko stenjanje volim, i musko koje zvuci kao zensko. Ali ova devojka je ogavnaaaaaaaaaaaaa!
Nadam se da i moj gazda razmislja kao ti :molise:
By LeDeNa_

hahahhhahahaha
By LeDeNa_
Ja se stidim sto su ovde primetile da ja volim BDSM :lol:
By LeDeNa_
e da, u knez milosevoj, bila noc i vidim cvece...krenem ja da berem i berem i berem...kad odjednom lapma...ambasada neka., obezbedjenje..kaze on meni a sad zasadi...

Verujte mi pobegla sam :lol:

bio je jos jedan slicna slucaj,,,,ma uzas
Korisnikov avatar
By Sunce

e da, u knez milosevoj, bila noc i vidim cvece...krenem ja da berem i berem i berem...kad odjednom lapma...ambasada neka., obezbedjenje..kaze on meni a sad zasadi...

:kiss: Bas si mi zanimljiva, svidja mi se kako pises i sta radis. :hug:
By LeDeNa_
Sunce :hug:

idemo jednom u provod na cvece, kucice i kod tvog komsije da mu lupamo na vrata :lol:

:D

kiiss
Korisnikov avatar
By Sunce
Ledena, zavedi mi komsiju, ljubim te. Ako neces ti, ja cu, samo da se otarasim onog usisivaca od stanjalice. :lol:

Situacija:

Smrtno ozbiljno pitam prodavacicu da mi proveri da li ima cipela u mom broju. Ona odgovara: "Pa pitao si vec pre neki dan!". Ja joj odgovaram: "Nikad se ne zna, mozda niste dobro videli."
Ne bi bilo toliko smesno, da u prodavnicu nisam isao sa istim tim cipelama na nogama. Zelim da dupliram par. Nema broja, a ja uporan kao mazga da ga proizvedem.
By LeDeNa_
hahahahahha ti si moj covek...sa mnom vise niko ne sme da udje u prodavnicu, butik jer se sadrzim sto godina i uvek nesto zapitkujem :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja

By LeDeNa_
Originally posted by Galateja

Serija seks i grad kad je Amanda pomerala krevet :lol:

Sunce nasmeja me :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Stidim se nepredvidljivo. Nekad kada bi trebalo nemam stida, a opet kada je izlišno imam. :shrug:
Najčešće se stidim kada sam neshvaćena.
I kada se setim nekih svojih prijašnjih izjava i postupaka.
Korisnikov avatar
By nsBeckie

a sad zasadi! :smeh:

i sunceva prica je :lol:

ne znam, postidim se zbog raznoraznih stvari - i sto treba i sto ne treba, a i ono sto (cini mi se) Hys pomenu - kada se neko blamira na TVu a ne shvata to, onda mene bude blam zbog njega/nje :kesa:

(i da, obicno dosta dobro skrivam stid pred drugima- za tako te uobicajene stvari/sitnice - ali se zato iznerviram sama na sebe posle kad ostanem sama sto sam nesto uradila/rekla + me nervira sto uopste o tome i razmisljam, kad je u pitanju samo neka glupost, mesto da na to zaboravim :doh: )
Korisnikov avatar
By Torry
kad se setim nekih svojih bisera
By LeDeNa_
Sinoc sam isla da ispratim drugaricu...

Sisli smo kod Vuka...tj na Beovoz...

Zapalim cigaretu...

Spikerka-VI U CRNOJ JAKNI UGASITE CIGARETU!!!.

Nasmejem se ne misleci nijednog trenutka da ona to MENI govori.Vidim samo da ljudi bulje u mene...Pitam drugaricu-Jel ova to meni rekla?...Naravno, smeh i kazem-NE VERUJEM...

Bilo me stid a opet i smejala sam se...

Ne mogu da verujem da ne sme da se zapali cigareta i da postoje kamere...A ta nema preca posla nego da bulji non stop loool.

p.s.Kazna je 5.000...cisto da znate jer sam morala pitati to pri izlasku :D
Korisnikov avatar
By MISSingPuzzlePiece
Ledena :lol:

Meni se svaki dan dešavaju neki blamovi. Neko mora da čini ovaj svet zanimljivijim... Nedavno se to desilo. Na poslu. Odem ja do wc-a... i tako perem ruke, e sad imam neki trip da pričam sama sa sobom ponekad, znači P O N E K A D :D i ja se pogledam u ogledalo, a pošto se prethodno desila neka glupost, kažem, jebote koje sra*e, šta je ovo??? i tako nešto u tom stilu (mislim, ne naglas). Kad je banula koleginica ko neki duh (sa kojom se i ne družim) i videla me...rekoooo zemljoooo otvori se! Gde sad nađe da dođes? Devojka je sigurno pomislila da sam odlepila pa pričam tako sama sa sobom :lood: ali brzo me je iskulirala kao što sam i ja brzo odletela odatle.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
kad smo vec kod zabrane pusenja...
ovo nije moja blamaza, ali je redovno tako dozivljavam, pa ozbiljno razmisljam o celokupnom programu odvikavanja od zavisnosti uzrokovane nikotinom u xy tacaka.
naime, moje radno okruzenje je sastavljeno od veoma zanimljivih persona. a ni ja nisam bog zna kakva rupa na svirali u tom radnom okruzenju. i sad, kad moram da izadjem ispred zgrade i uzivam u konzumaciji nikotina, redovno cujem iste opaske uz osmejak koji odaje seksualnu konotaciju. ponekad stvarno mrzim dvosmislenost jezika.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Postidim se kad neko odvali nešto glupo ili neki fazon koji je sve samo nije smešan a ja treba da se nasmejem, bude mi neprijatno i ne znam kako da reagujem :D
Korisnikov avatar
By Srklet
zanimljivo, jedan sam od rijetkih koji navedoše da se stide vlastite gluposti, dok se vecina ostalih stide tudje. :hmm:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uh,
pronasao sam se u dosta ovde opisanih blamova,

Ponekad se postidim nekim pojavama iz svoje zemlje,
kad me neko uhvati u masinu da se "veselim" uz hard core narodnjake,
i all time favorite: kad nekog ogovaram, pa se ispostavi da je taj neko bliski rodjak mog sagovornika. huh
Korisnikov avatar
By stefan19
Nazalost, ni na sta vise ne crvenim... A nekada sam bio nevino dete :(
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by antibiotic

i all time favorite: kad nekog ogovaram, pa se ispostavi da je taj neko bliski rodjak mog sagovornika. huh
:lol:
meni se to u jednom trenutku pocelo tako cesto dogadjati (ocito ogovaram previse :D ) pa sam zato zapoceo ljude prvo pitati znaju li osobu XY, jesu li s njom u kakvom rodbinskom odnosu itd, prije nego bih se bacio na blaćenje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!