Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by unic0rn

Znaci obrok iz tri nivoa koji obuhvata sve vrste hrane + cokoladni sufle za desert jedino sto bih voleo da mi na vencanju peva Vendi na stolu to priznajem :smeh:
finally someone who understands me :wundy:

dogovoreno!

a posle toga se razvodite, delite imovonu, shared custody nad machkom i kornjachom itd itd
Ijao i ti ga volesh :D
Eee znam gde u gradu prave extra chokoladni sufle...skup je ko djavo ali ko ga jebe jednom se zivi.....vodim te kad dodjes opet u NS i ne ocekujem nista zauzvrat :D
i never say NO to candy and money! :perezube:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Znaci obrok iz tri nivoa koji obuhvata sve vrste hrane + cokoladni sufle za desert jedino sto bih voleo da mi na vencanju peva Vendi na stolu to priznajem :smeh:
finally someone who understands me :wundy:

dogovoreno!

a posle toga se razvodite, delite imovonu, shared custody nad machkom i kornjachom itd itd
Ijao i ti ga volesh :D
Eee znam gde u gradu prave extra chokoladni sufle...skup je ko djavo ali ko ga jebe jednom se zivi.....vodim te kad dodjes opet u NS i ne ocekujem nista zauzvrat :D
i never say NO to candy and money! :perezube:
O honey-pie I can give you more candy that you can swallow :D
But you aint getting none of my cash :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
vidis ti zasto ja necu za njega? stipsa sremska... :nunchake:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Wrong answer...ja nisam iz Srema poreklom sam iz Backe i Banata :lol: a novosadista sam since 1996 :D

Vidite da nista ne znate :colorado:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ali vi se volite... ljubav bi trebalo da je dovoljna :love:

:regan: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja imam 5 hektara bagremove shume u miraz pa vi vidite :D ...ili 5 jutara nemam pojma ali znam da je ima dosta :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nek je kriza, ako je kriza... zivecete i ispod mosta ako treba.. ili jos bolje na tvrdjavi! da budete blizu epicentra :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Na Tvrdjavi moze samo u predsednickom apartmanu hotela Leopold...tamo gde je Seka Aleksic snimala spot :lol: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Marvin
A gde je taj tako lep a skup sufle? :lukavi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:jede lakijev sufle dok ovaj balavi na simpatiju: :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ne stvarno... šta ću ja da uradim simpatiji?
Da ga pojedem, ako ostanem gladan posle suflea :puzzle:

:hand: Laki!
Korisnikov avatar
By Mage
E ljudi, a da li postoji muški fag-hag? Tj. strejter koji ima najboljeg gay druga sa kim ponekad visi po gay mestima? A ženski lezbo-lad? :lol:

Ja imam dva takva druga ali sumnjam da bi izlazili samnom u gay klub :smeh:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Mage

E ljudi, a da li postoji muški fag-hag? Tj. strejter koji ima najboljeg gay druga sa kim ponekad visi po gay mestima?
Da postoji i zove se fag stag
Korisnikov avatar
By Mage
Hahahaha :smeh: Šta sve nema na ovom svetu :lol:

A jel ima onda i "lesbo-lady"? :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Aah ova tema je bila potpuno ingeniuozna.....stata da ode u zaborav :D

Lm sto se feg hegusha tice sve ih je vise i vise po klubovima koliko primecujem i bojim se da ce postojeci klubovi polako umesto gay klubova postati fag hag klubovi :uplasen:
Mislim zar sve te str8 devojke nemaju sta pametnije da rade subotom uvece nego da se vode za rukicu sa svojim omiljenim gejom po klubovima....kako te ribe misle da se udaju i rode decu kad vise non stop sa gejevima umesto da su negde u str8 klubovima u potrazi za muzem :vezan:
Korisnikov avatar
By Dina

Aah ova tema je bila potpuno ingeniuozna.....stata da ode u zaborav :D

Lm sto se feg hegusha tice sve ih je vise i vise po klubovima koliko primecujem i bojim se da ce postojeci klubovi polako umesto gay klubova postati fag hag klubovi :uplasen:
Mislim zar sve te str8 devojke nemaju sta pametnije da rade subotom uvece nego da se vode za rukicu sa svojim omiljenim gejom po klubovima....kako te ribe misle da se udaju i rode decu kad vise non stop sa gejevima umesto da su negde u str8 klubovima u potrazi za muzem :vezan:
:lol:

Ja odavno nisam bila u gay klubu, sve planiram ali nikako da se nakanim i izadjem... I povremeno pitam Mazu ima li zena u klubovima, a Maza odgovara da ima prilicno... Ja se bas cudila kako to jer u vreme kad sam ja izlazila po klubovima bilo je jako malo lezbejki a mnogo muskaraca... sad si mi resio misteriju ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Dina...tacno je klubove su prepravila grejsice i feg hegushe...i zasto nema neki fag hag smajli na ovom forumu? :durenje:

LM iskopah da postoji nekoliko vrsta feg hegusha na osnovu telesne konstrukcije :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Uh, koliko sam ih se nagledala u klubu... pa sta znam, nemam nista protiv.. dok se ponasaju u skladu sa gay klubom:elf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!