Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
hmmm... ja mislim da ja nemam taj čuveni gaydar, jedino kada je neko baš očigledan kao femkasti likovi i muškarače. No to opet ne znači da su nužno gay...

Jednom sam saznao za osobu za koju sam naaaaaajmanje na svetu mislio da je gay i otada sam stvarno zbunjen :smirk:
Korisnikov avatar
By zozefin st
opet sam videla one dve cice :)

kako je mali svet..... od drugaricinog brata drugarica se druzi sa njima...........

:alikako:
Korisnikov avatar
By Galadriel
nikad to nisam mogla da izvalim :neznam:

bilo je samo onih za koje sam pomislila da bi bilo lepo da su gay :D
nisam se bavila proveravanjem :nono:
Korisnikov avatar
By zozefin st
[quote]Originally posted by zozefin st
aham

1. vremenom

2.pohotne lezbace ocima prozdiru cicu

3.prikupljati info

4.....neke imaju svetlecu reklamu iznad glave

keep it going keep it coming

5. promeniti baterije u gaydaru

6. otici bazdariti gaydar :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radar je u funkciji kada postoji odredjena privlacnost, to gotovo uvek osetim.
A ukoliko privlacnosti nema, od slucaja do slucaja... od tipa do tipa.
Korisnikov avatar
By Lexussa
Dosad me nikad nije prevario gaydar,al s vremena na vrijeme se isto iznenadim kad mi pristupe osobe za koje nikad ne bih rekla,al rijetko...Najdraze mi kad setamo gradom pa prodes kraj gay osobe i skuzite se pogledom,samo fali da kimnete glavama kao aha-je-skuzili-smo-se :P
Korisnikov avatar
By LoveMe
Ja imam taj radar. Kad god prodjem pored neke djevojke on pisti, il sam ja zagorela pa mislim da su svi gay i sve bi da ..................... hmm
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by haemoglobin87
mene provalis cim me vidis :lol:
A za mene se, zachudo, josh poneko i iznenadi :lol:

Inache, skoro sam saznao za svog druga sa kojim sam se druzio 10-ak godina, al' se par godina nismo chuli - da je gay... Toliko o mom gaydaru... :lol:
By J...
Originally posted by Lexussa
Najdraze mi kad setamo gradom pa prodes kraj gay osobe i skuzite se pogledom,samo fali da kimnete glavama kao aha-je-skuzili-smo-se :P

meni se prosto ucini da cemo se tu na sred ulice povatati od srece sto smo se skapirale. :zastava: :smeh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
eto, ja za sad mogu da provalim one koje ''kao da imaju svetlecu reklamu iznad glave''
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
da, imam odlican gejdar! zove se MOJA DEVOJKA, vodim ga svuda sa sobom i odlicno radi.
a ako kojim slucajem nije tu, tada najcesce i pri onim najociglednijim slucajevima pomislim "mozda je samo feminiziran" :lood:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Originally posted by J...
Najdraze mi kad setamo gradom pa prodes kraj gay osobe i skuzite se pogledom,samo fali da kimnete glavama kao aha-je-skuzili-smo-se :P

meni se prosto ucini da cemo se tu na sred ulice povatati od srece sto smo se skapirale. :zastava: :smeh:
:colorado: zurka!!! bas vala.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Gaydar cista 10-ka, ako je samojednom izdrkao razmisljajuci o tipu videcu to u njemu :lol:
Korisnikov avatar
By Lexussa
Originally posted by WoWLover
Originally posted by J...

:colorado: zurka!!! bas vala.
Ne bi mi smetalo :lol:
Korisnikov avatar
By zozefin st
eheeeey ja upoznala onu prelepu soft butchicu , koju sam spominjala u uvodnom postu............:carica:
Korisnikov avatar
By zachary85
Da, imam ga. Potvrđen je nekoliko puta. Samo kada ga "uključim". Meni je zanimljivo kada šetam ulicom i delim tipove na jeste ili nije. :)

Mada mislim da svi od nas imaju radar. Zapitajte se, koliko ste se puta oduševili nekom osobom, njenim pokretima, razmišljanjima, glas, a niste znali šta je to. E, to se zove GAY :)
Pre mi je trebalo da 90 % sumnjam na nekoga da je gay, ali sada i 10 % je dovoljno.

Mada kako se danas muškarci oblače, a naročito deca koja nemaju pojma o životu, teže je provaliti.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
moj ne radi..

sad se nadam da sam u pravu sto se tice jedne male :molise:
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by simarrgL*

moj ne radi..

sad se nadam da sam u pravu sto se tice jedne male :molise:
Ne očajavaj, ni moj ne radi, ali se nadam da ćemo i mi jednog dana imati ovakav update kao zozefin :paki:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
haha, ja nemam radar ni za neke druge stvari, pa me ni ne cudi :lol:
Korisnikov avatar
By inga
:potapsava:

Ma, izrašće samo redovno zalivaj.

:roflmao:
Korisnikov avatar
By inga
Probaj :mirth: (za unutrašnju primenu), pa mi javi da li deluje.
Ja ću probati :kisa: (za spoljašnju primenu), pa ti javljam da li deluje.

:krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!