Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by walt333
@ M.. Nisam mogao da ne odolim a da ne konstatrujem da imas divne planete za karijeru lopova, imas veoma spretne prste :) (mislim, imas ti dara za mnoge stvari ali ova mi je bila tako zanimljiva). Pazi sta jedes i kod koga:curka:
hahaha, za prste - imam, mislim mogu svasta da radim i da popravljam jako sitne stvari i slicno, ali mi jos nie palo na pamet da ukradem nesto vece od zvake ili snikersa (doduse u srednjoj sam par puta marnula rolling stone, pa sam skontala da nije vredno grize savesti), a i za hranu je tacno, neke stvari naprosto ne mogu da svarim. :D

Nego i dalje cekam da neko demantuje onog lika koji je rekao da cu se patiti do u pozne godine. Mislim wtf? Moze li to prosvetljenje ili sta god da dodje ranije? :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by alexandermagic
^
Zanimljiva natalna karta. Ne nositi srebrni nakit ni bižuteriju duže od par sati dnevno. :merlinka:
Za ostale, vidno važne pokazatelje u ovoj natalnoj karti, ne sumnjam da na forumu ima zainteresovanih za tumačenje. :D
Ajme, sad cu da skidam onu prstencugu bar nocu, ionako ume da mi se smezura koza ispod.

Mislis da me baguje sto nemam nista u zemljanim znakovima?
Korisnikov avatar
By MaryJane
Mozete li za mene reci! Hvalaaaaa unapreed

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by MaryJane
Mozete li za mene reci! Hvalaaaaa unapreed

Slika
Slika
ja sam laik, ali meni ovo izgleda scary. :nerd:
By alexandermagic
Originally posted by m..
Nego i dalje cekam da neko demantuje onog lika koji je rekao da cu se patiti do u pozne godine. Mislim wtf?
Možeš ti izdržati mnogo toga. Biti žena koja je uz to i samosvijesna i prepuna kvaliteta je nešto što se ne oprašta lako. Barem ti neće biti dosadno. :D
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by iWanna
koje njesra
opa
Korisnikov avatar
By stefan19
Mary Jane...

Stoji ti jupiter u II kuci. Imas velike predispozicije da postanes uspesna u poslu. Lezi ti da se bavis pljackanjem banki i zlatara.

Mars u IV - Veoma si agresivna i imas ogroman visak energije. Zbog toga ce te ljudi mrzeti i raditi iza ledja. Stoji ti da ces sa 30 godina ostaviti pushenje.

Merkur u X - Stoji ti da sam sve ovo lupetao i da se malko shalim :)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Momo
@ M.. Nisam mogao da ne odolim a da ne konstatrujem da imas divne planete za karijeru lopova, imas veoma spretne prste :) (mislim, imas ti dara za mnoge stvari ali ova mi je bila tako zanimljiva). Pazi sta jedes i kod koga:curka:
ja sam bas kontao da nema spretne prste jer joj je merkur jako lose aspektovan :puzzle:

inace je ovaj horoskop bas bas zanimljiv, ubedljiv sto bi rekla moja zena, sunce i mesec u trigonu, puna prva kuca, dosta dobrih aspekata osim onih opozicija sa merkurom koje uticu na raspolozenje i uopste na prihvatanje realnosti...

@Mary Jane
meni ovo izgleda super, malo je bzvz za karijeru zbog ovih kvadrata sa MC-om ali je zato ostalo super...

@Blond Brat
uh ovo je puno protivrecnosti, lose aspektovan mesec jaaako, ne igraj se ostrim predmetima.... moram ovo lepo da pogledam ne mogu napamet da lupetam

PS. moram da napomenem jos jedared: ja sam laik nad laicima koji samo ima dobre knjige i voli ponekad da se zamlacuje zvezdama :D
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Momo
ja sam bas kontao da nema spretne prste jer joj je merkur jako lose aspektovan :puzzle:

:zvezdice:

Neko moje znanje (koje je uistinu malo) me je navelo da to tako protumacim. Verovatno gresim. Astrologiju veoma volim ali se njom bavim samo ponekad. Pre sam bio mnogo bolji u tumacenju, verovatno sam sad malo i zakrzljao. Sad si me naterao da preispitam svoje znanje i da ga obnovim :diplomac:
Korisnikov avatar
By Dzi
ovo suu bre trougli :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by stefan19
Mary Jane...

Stoji ti jupiter u II kuci. Imas velike predispozicije da postanes uspesna u poslu. Lezi ti da se bavis pljackanjem banki i zlatara.

Mars u IV - Veoma si agresivna i imas ogroman visak energije. Zbog toga ce te ljudi mrzeti i raditi iza ledja. Stoji ti da ces sa 30 godina ostaviti pushenje.

Merkur u X - Stoji ti da sam sve ovo lupetao i da se malko shalim :)

:kiss:
Ajoooooj pa vi nas zezate, ja kontala da neko zna... :qqlele:
:dvaprsta: :njanjanja: :evilwait:
Korisnikov avatar
By MaryJane

inace je ovaj horoskop bas bas zanimljiv, ubedljiv sto bi rekla moja zena, sunce i mesec u trigonu, puna prva kuca, dosta dobrih aspekata osim onih opozicija sa merkurom koje uticu na raspolozenje i uopste na prihvatanje realnosti...

@Mary Jane
meni ovo izgleda super, malo je bzvz za karijeru zbog ovih kvadrata sa MC-om ali je zato ostalo super...

@Blond Brat
uh ovo je puno protivrecnosti, lose aspektovan mesec jaaako, ne igraj se ostrim predmetima.... moram ovo lepo da pogledam ne mogu napamet da lupetam

PS. moram da napomenem jos jedared: ja sam laik nad laicima koji samo ima dobre knjige i voli ponekad da se zamlacuje zvezdama :D
Momo jel moze malo vise informacija za mene? tnx :zastava:
Korisnikov avatar
By Kittrie
missim nemaju jebeni SABAC u atlasu (na ostalim sajtovim ima normalno, a ovde imaju ova minicj mesta al od rodnog mi grada nista) :wtf:

..a taman sam vas tila slusat kako sricete uz kafu
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nemam pojma ko si, ali po natalnoj karti reklo bi se da si lijepa i vrlo privlačna. Imaš vrlo nezgodan karakter, ali rijetki to znaju.
Bez posebnog truda, uvijek ćeš imati dosta novca, uz osigurano dvostruko nasljedstvo. :sweet:
Nametag- asex, ti definitivno ne pristaje. :D
Zabavljaj se i budi u stalnom pokretu ove godine, jer te u junu naredne čeka velika ljubav. Toliko.

Ovo mi napisao Alexandar Magic, majko mila....... bogata sam :lol: To sam znala :lol:
By alexandermagic
Ne dopada mi se što si bez moje dozvole objavila poruku koju sam ti poslao na u2u. Ja tvoju meni neću objaviti. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
hocem i ja da meni neko 'ishcita' natalnu (u nedostatku srecice sutheka).
kme
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne dopada mi se što si bez moje dozvole objavila poruku koju sam ti poslao na u2u. Ja tvoju meni neću objaviti. :)
Izvini :farewell:

Nece se ponoviti... :cvece:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by MaryJane
Sto bwe m.. mojne me plasis! hehe :colorado:
ne znam, ne razumem ti se ja u to skoro uopste, nego se sve nekako zbudzilo sa jedne strane, pa mi bilo scarry, a to realno ne mora da ima veze sa zivotom.

nego zbog trouglova i kvadrata i tako toga. :D

vish da lupetam.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Momo

pa ja ti zivim u denialu da uopste zivim u Srbiji, osim kad mi bas vrsti u lice (kad uplaim tv, ili mi neko useta u bus sa pljeskavicom)

sto se prstiju tice, pa spretni su, ako sam fokusirana, imam ja te 'manuelne nervoze' pa sam recimo u stanju da napravim origami zdrala od autobuske karte - u koznim rukavicama, valjda je to spretno, ali s druge strane tako lose kucam, da me to samo po sebi demantuje.

recmo svaku drugu rec lose iskuckam. pa se vracam i ispravljam.

ne znam, umemd a budem spretna, umem i da budem medved.

a raspolozenje, varira. mada je u prinicpu ok. sta ga znam. u srbiji ipak zivimo.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Nego i dalje cekam da neko demantuje onog lika koji je rekao da cu se patiti do u pozne godine. Mislim wtf?
Možeš ti izdržati mnogo toga. Biti žena koja je uz to i samosvijesna i prepuna kvaliteta je nešto što se ne oprašta lako. Barem ti neće biti dosadno. :D
:kiss: :D
By Çâðê_DUP
verujete u ta sranja.? (sujeverju i nazdnosti nikad kraja) :kafa:
By iWanna
Originally posted by iWanna
koje njesra
opa
opa?
Korisnikov avatar
By walt333
Diras mi maco u veru, nije lepo:ugriz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!