Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by devojcicaAha, a oces da kazes da Rada Manojlovic nije zvezda za uzor??
Nisam takva zvezda. Zvezda sam kao uzor, pre svega kao manekenka i modni kreator. A onda kao super inteligentna u skoli i na fakultetu. Pa onda kao poznata devojka poznatih zvezda i mafijasa![]()
![]()
Originally posted by J...Pa tako se najkonkretnije i najpotpunije kaze za dvoje koji su zajedno i upraznjavaju seks, a vezuju ih i emocije : Oni su u polno - ljubavnoj, ili ljubavno-seksualnoj vezi.Originally posted by Daliborka
da su u polno - ljubavnoj vezi ?![]()
![]()
Originally posted by ZaljubljenaIzvuceni plavi pramenovi i isfenirana tip top ravna i sija se. Takvu imaju na hiljade devojaka. Ona od ranije je bila autenticno njena frizura, samo njena, jedinstvena.
E jbg, ne mogu da ulozim prigovor, ne znam kakva joj je frizura sad![]()
Originally posted by DaliborkaVerujem. Sta me briga. Da se ja sad tu nesto pitam da li jesu ili nisu?
Kad vec spomenu Radu Manojlovic, kazi mi - Zaljubljena - da li ti verujes u pricu koju su ona i Milan Stankovic na sva zvona plasirali - da su u polno - ljubavnoj vezi ?
Originally posted by devojcicaTebe, s duznim postovanjem, nisam nista ni pitala, vec Zaljubljenu.Originally posted by DaliborkaVerujem. Sta me briga. Da se ja sad tu nesto pitam da li jesu ili nisu?
Kad vec spomenu Radu Manojlovic, kazi mi - Zaljubljena - da li ti verujes u pricu koju su ona i Milan Stankovic na sva zvona plasirali - da su u polno - ljubavnoj vezi ?
Originally posted by J...Odgovorila sam mu tek tako. Ionako ne znam sta znaci ovaj smajli na kome se on skija pa tako ne mora ni on da zna sta ja iskreno mislim. Polako, rec po rec i videcu njegove namere. Kako se on meni obraca, neozbiljno, tako se i ja njemu obracam.Originally posted by devojcicaJesi sigurna?
Hajde, vazi? Mozda...![]()
Ono k mislim da znaci da hoce da te, da izvines, kara.
![]()
Originally posted by devojcicaStižem ,moj volvo je zagrijan a imam i kišobran da te dovedem do auta:happysmoke:Originally posted by ModestyPada kisa, stvarno ne znam kako cu do kuce. Ovde, pod krovom, mogu da ostanm do 7 a nemam vozaca i auto.
Ti još ne znaš,dušo da sam ja bingo za tebe.
a onaj skijaš označava,otprilike,standard,stil života,spretnosti,brzinu.
Originally posted by devojcica'Uzmi' taxi.
Pada kisa, stvarno ne znam kako cu do kuce. Ovde, pod krovom, mogu da ostanm do 7 a nemam vozaca i auto.
Originally posted by tinkerbellNije mi to cilj. Ako bih stalno uzimala taksi niko ne bi shvatio ozbiljno da hocu vozaca i auto a ne taksi. U tome je poenta.Originally posted by devojcica'Uzmi' taxi.
Pada kisa, stvarno ne znam kako cu do kuce. Ovde, pod krovom, mogu da ostanm do 7 a nemam vozaca i auto.![]()
Originally posted by ModestySamo ne znam za sta ce ti tompuz. Necu takav tip decka. Nisam dosla na ovaj sajt da trazim takve nego one koji bar vuku na gej ako nisu stvarno gej.Originally posted by devojcicaStižem ,moj volvo je zagrijan a imam i kišobran da te dovedem do auta:happysmoke:Originally posted by ModestyPada kisa, stvarno ne znam kako cu do kuce. Ovde, pod krovom, mogu da ostanm do 7 a nemam vozaca i auto.
Originally posted by devojcicaDear,ali živa je istina da ja volim i muškarce,više sam onako femi,jednog volim već punih 8 godina.Originally posted by ModestySamo ne znam za sta ce ti tompuz. Necu takav tip decka. Nisam dosla na ovaj sajt da trazim takve nego one koji bar vuku na gej ako nisu stvarno gej.Originally posted by devojcicaStižem ,moj volvo je zagrijan a imam i kišobran da te dovedem do auta:happysmoke:Originally posted by ModestyPada kisa, stvarno ne znam kako cu do kuce. Ovde, pod krovom, mogu da ostanm do 7 a nemam vozaca i auto.
Originally posted by ModestyAko ti ostavlja dovoljno slobodnog vremena za mene onda to nema nikakve veze sta ti imas sa njim.Originally posted by devojcicaDear,ali živa je istina da ja volim i muškarce,više sam onako femi,jednog volim već punih 8 godina.Originally posted by ModestySamo ne znam za sta ce ti tompuz. Necu takav tip decka. Nisam dosla na ovaj sajt da trazim takve nego one koji bar vuku na gej ako nisu stvarno gej.Originally posted by devojcicaStižem ,moj volvo je zagrijan a imam i kišobran da te dovedem do auta:happysmoke:Originally posted by ModestyPada kisa, stvarno ne znam kako cu do kuce. Ovde, pod krovom, mogu da ostanm do 7 a nemam vozaca i auto.
a onaj skijaš označava,otprilike,standard,stil života,spretnosti,brzinu.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!