Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Zar ne bi bilo lakse da je ova tema u obliku ankete? Nije valjda da ce svako sedeti i brojati ko pise kojom rukom?!
Korisnikov avatar
By pthalo
koristim obe ruke.

kad objasnim kako izgleda muzika, levom rukom objasnim instrumentalan deo i desnom vokal deo. Kad crtam ponekad istovremeno koristim obe ruke. Mogu da pišem istovremeno sa levom i desnom rukom.

Ne znam kako se kaže na srpskom, a na Sign Language jezik često koristim desnu ruku.

Obično tipkam obojom rukom a kad samo jednom rukom tipkam, brzi sam sa levom. Kad pišem perom, malo brzi sam desnom.
By Hans
Desnooooo-ruk!
Korisnikov avatar
By bothways
Desnoruk, ali neke stvari radim bolje levom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pišem levom rukom, ali mi je desna ruka jača - reket npr. držim u desnoj.
Na tabli umem da pišem podjednako dobro i levom i desnom.
By Paris
desnoruka, ako je to uopste nekome bitno :luda:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Paris

meni je bitno...sve draga:setnja:

;)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by IriS
Originally posted by blenta
ambidekstrik
me to :yes:
pišem desnom.
tenis igram desnom.
badminton i levom i desnom, podjednako dobro.
stoni tenis kao i badminton.
frizbi kao i s. tenis i badminton.
odraz noga mi je leva.
šutiram loptu levom nogom.
manuelne posliće (raznorazne :D ) radim i desnom i levom, podjednako.
na koš šutiram i levom i desnom, češće idem u prodor na levu stranu.
desna ruka mi je razvijenija, malo je šira podlaktica (zbog tenisa).

...
By Paris
Originally posted by allexa37
Originally posted by Paris

meni je bitno...sve draga:setnja:

;)
:kosa:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ljevaci inače bolje koriste desnu ruku nego dešnjaci lijevu....i ja dosta stvari radim najnormalnije desnom iako sam ljevak..ali smo pomalo na to i prisiljeni pošto je apsolutno sve prilagođeno dešnjacima,od najmanjih spravica,kvaka na vratima,prozorima,otvarača za konzerve,ma sveeeee.
Korisnikov avatar
By scout_finch
levoruka skroz,desnom samo menjam brzine na autu i koristim mis na kompu.:D
Korisnikov avatar
By VANGEL
Koristim obe malo vise desnu...
Korisnikov avatar
By m..
pisem desnom, lepo, pisem i levom ali brzinom i rukopisom kojim sam pisala desnom u 1. osnovne. za manje vise sve ostalo korisim obe ruke, naravno ne mogu da crtam levom, ali kontam kad bih je koristila dovoljno cesto u te svrhe i vezbala, za koju godinu bih bila potpuno ambidexterous.
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by allexa37
Ljevaci inače bolje koriste desnu ruku nego dešnjaci lijevu....i ja dosta stvari radim najnormalnije desnom iako sam ljevak..ali smo pomalo na to i prisiljeni pošto je apsolutno sve prilagođeno dešnjacima,od najmanjih spravica,kvaka na vratima,prozorima,otvarača za konzerve,ma sveeeee.
istina...
pishem levom, makaze koristim desnom, mobilan drzhim u desnoj [ako poruke kucam jednom rukom, to je onda desna, ako kucam obema, levi palac je pozicioniran na 1, 4, 7, *, a desni na svim ostalim tasterima], mish drzhim u desnoj [chudno ga je drzhati u levoj]...

a shto se tiche kucanja na tastaturi, kucam na slepo i to prsti desne ruke su na desnom delu tastature, a na levoj koristim samo kazhiprst, mozhda ponekad i srednji i palac, ali vrlo retko..i shto je najgore, mogu da kucam vrlo brzo - ahhh, chattttt

loptu, dodushe, shutiram desnom..ali zaboravih kako se to radi, tako da nemojte uzeti u obzir :D
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Adenim
Zar ne bi bilo lakse da je ova tema u obliku ankete? Nije valjda da ce svako sedeti i brojati ko pise kojom rukom?!
Slazem se... Anketa bi bila sasvim OK, ako bi glasila KOJOM RUKOM PISETE.

Inache pisem i drkam desnom, mobilni koristim i levom i desnom.
Pre godinu dana pocheo sam da vezbam svirati na synthu koristeci desnu ruku. Ali danas mi nekako leva dominira u tom poslu... A nisam neki virtuoz...
A shto se kucanja na tastaturi tiche, koristim obe ruke, sve sem malih prstiju. Nemam velike shake kao Dragonite [nisam zver od choveka] nego mi ne trebaju. :) Navikao bez njih...
Korisnikov avatar
By Distancirana
Naopaka na svim poljima, pa tako i po ovom pitanju... :)
Levoruka...
Oni koji su imali ambicije, a bilo ih je svojevremeno, da me preorijentisu, shvatili su da im je trud osudjen na neuspeh, pa odustase...
I tako ja osta levoruka...
Korisnikov avatar
By Tungi
Levoruk-eto potkrepljujem onu tezu:B
Korisnikov avatar
By Dzi
na pamtim kad sam poslednji sta pisala , samo kuckam i to obema :lol:
inace mislim da sam vec odg da bolje vladam desnom rukom :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Inace, mama (koja je levoruka) mi je pricala da su njima ucitelji u skoli branili da pisu lijevom rukom, i da je nju ucitelj mlatio po rukama svaki put kad bi je uhvatio ne pise desnom rukom.
:doh:
By cumpig
hehe, u skaldu sa objavom na home-u

rodjen levoruk, iz nekih razloga u skoli oducen i asimiliran u desnorukog :spank:

i dalje leva ruka je ona prava za gadjanje, udaranje, igranje tenisa/pingponga, bacanje drkice...

desna noga za sutiranje (svega sto treba da se sutne ) ;)
By Shoplifter
Originally posted by Adenim

oh well... baš 'tedoh da glasam, kad s'vatih da nije napravljen poll. moja puna podrška Adenimovim postovima na ovu temu :up:

:levoruk:
Korisnikov avatar
By Azdaja
desnoruka, mada pisem i sa levom, hmm sa obe se sluzim fenomenalno :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By maka
mislim da sam vec odg na ovo,al aj

LEVORUKA ;)
Korisnikov avatar
By horus.
kao levoruk... tj. pisem levom, a sve ostalo radim desnom rukom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!