Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
E to zaboravih!
On je skroz nenormalan, kurac mu je dignut non stop!
A kad idem s posla samo vidis kako sa zadnje strane dvorista sparataju tudji kerovi!
Kupleraj opsti!
By Sixto
Nista me ne pitaj, muke moje niko ne zna!

A o Aginoj politickoj (ne)korektnosti ne smem da zucnem, odmah bi mi ga Paki vukao po ulici zavezanog kolima! :lol:
By Sixto
Da da, u onim zgrazavajucim drustveno odgovornim rubrikama!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Džukce sam ispreskakao, ali mace su vam super. Najviše mi se sviđa Zonchetova sijamka :love: , a i spliffova maca i REIeva Milica su super.

Kad živeh u kući imao sam mačke, ali avaj, sad mi je žao da držim mačku u stanu pa nemam nijednu :rida:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Kiborg
Džukce sam ispreskakao, ali mace su vam super. Najviše mi se sviđa Zonchetova sijamka :love: , a i spliffova maca i REIeva Milica su super.

Kad živeh u kući imao sam mačke, ali avaj, sad mi je žao da držim mačku u stanu pa nemam nijednu :rida:
potpisujem do rijeci :yes:
jedino ispravljam da su mi sve 3 (edit:4) macke super :D
Korisnikov avatar
By andjela
moja maca, Aja. ima malo vise od godinu dana

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Prelepa je :love:

Daj josh slika :)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Imam machka Mrzu koji ima poremetjaj ponashanja pa chim chuje da neko otvara kapija trchi da vidi ko je(josh uvek nije prolajao ali ochekujemo i to). Voli da nas dochekuje ispred kutje kad se vratjamo iz notjnog zivota i mjauche na nas. Prilichno lenj i debeo, ali voli da podeli svoj ruchak sa komshijskim machakama(pravi zavodnik-vodi ribe na vechere).
Bash lichi na machka od Alter Ego.
Inache potiche od duge loze NS machaka. Majka mu je bila Buvica-prava crna ovca svoje familije, iako rodjena u bogatoj i cenjenoj kutji, volela je da se druzi sa lutalicama ne brinutji za svoje zdravlje niti higijenu. Njena majka je bila Preda. Machka koja je znala da uziva u zivotu i vrlo glasno to pokazivala.
Kuchitji su nazalost nastradali od zlochinachke ruke komshija koji su sredili i Mrzinog batu, Crnog Pantu, podmetnuvshi im otrov. Zvali su se Ugly Kid Joe i Pretty Johny i praktikovali "bratsku ljubav" nashiroko i naveliko.
(chim ishcheprkam fotke objavljujem ih)
By Çâðê_DUP
definitivno gaj populacija voli machke:)...
sijamke su diiivne...ali ja vishe volim ove domace...jer nikad ne znash kakve share ce imati,...i godinama menja boju ka svetlijoj ili ka tamnijoj...osim ako machka nije skroz bela ili crna...
Korisnikov avatar
By Shmi
Bila tema ali da ponovo stavim mog ljubimca...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Nisam mogla da izaberem samo jednu sliku bweeee. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sixto

On kad je u formi moze da pojede sve te vase macice i kucice i jos bi trazio da mu se nacne vreca Chappi granula! :lol:
meni izgleda kao nedonoshche. moj brat ima zenku dobermana koja je znatno veca od tvog age. sumnjam da bi mogao da je pojede...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja bas volim Sijamke jer su specificne i cudljive, ne znas na cemu si sa njima bas uvek i ne vole svakog...Kao i ljudi...
By Sixto
Pa koliko kila ima ta kuja? Star je godinu i po i nije mali za svoje godine veruj! Ne bi voleo da ti se propne na ramena!

Jedan savet: SMANJUJTE TE SLIKE BOG VAS JEBO!
By Sixto
Ok, a kolika je rastom do grebena ili kilaza?
By Çâðê_DUP
shmi dodz je prelep...ima tu relax facu a ja to najvishe volim kod pasa...
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by blabla-baby
Kuchitji su nazalost nastradali od zlochinachke ruke komshija koji su sredili i Mrzinog batu, Crnog Pantu, podmetnuvshi im otrov.
sto bi trebalo raditi s ovim ljudima :mad:
jos gore od ubojstva covjeka
By Çâðê_DUP
mog bernardinca je otrovala prva komshinica...u pochetku nije htela da prizna...meni nikad ne bi ni rekla jer je ja bukvalno mrzim i to je jedina osoba koju mrzim i koju sam u zhivotu psihichki mlatretirala...posle smrti mog psa brat i ja smo krenuli palicama na nju ali nas je keva zadrzhala...prvom prilikom smo joj unishtili kola,sledeci put prozore na kuci,ali nikad nije znala da smo to mi,radili smo joj svashta...skoro je rekla kevi da je psu dala keks ali nije znala da je bio umochen i mishomor...pazi ti tu glupost...brate...a druga komshinica nam je isprichala celu prichu jer smo joj kupili litru votke zhena alkos prodala se za 200 dinara...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ju komšiluka :qqlele:

Sa jedne strane ubica sa druge alkoholičarka. A između maloletni delikventi.

(da se razumemo, za ubijeno kuče- podržavam delikvenciju :yes: samo ne bih da živim blizu svih vas :giggle: )
Korisnikov avatar
By Marvin
Shmi, lepo ti kuče, ali ti još lepši onaj Adam na prvoj slici. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Machak meditira

Slika

Machak uchestvuje u porodichnoj debati:

Slika
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by ALTER_EGO
sijamke su diiivne...ali ja vishe volim ove domace...jer nikad ne znash kakve share ce imati,...i godinama menja boju ka svetlijoj ili ka tamnijoj...osim ako machka nije skroz bela ili crna...
:up: mlogo vishe volem ove nashe domatje ulichne machke
a i pse lutalice od rasnih
mada svi su oni lepi, ali eto... :)
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by REI
Prelepa je :love:

Daj josh slika :)
preslatka je :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Jel' se svadjate oko kompa :D
Korisnikov avatar
By andjela
ne njen je vrh kucista :)

ostalo ne dira
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!