Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Galateja voli da imitira uoči spavanja samo za moje oči sve, svašta i svakoga...ali ne uvek...

- Ajde molim te, molim te, daj malo retrospektivu nekih evrovizijskih nastupa...(molim je iz kreveta)

- Misliš, ajde da pravimo malo budalu od mene?
Korisnikov avatar
By voodoo
savet nedelje-ne jedite na prazan stomak)))
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moja mama: "Pederi su normalni i potrebni civilizaciji! :ozbiljan: "
Lik koji napada pedere: "Ponašaš se kao Hitler!"
Mama: "A ti imaš veliku i praznu vugla kao doktor Mengele! A taj je proizvodio Hitlere koji su mu došli gl00ve!"

:lija:
Korisnikov avatar
By voodoo
ja izjavio danas-'juce u vozu, usao neki lik, skontao sam da je drogiran, al nikad ne bih rekao -fino bio obucen, kaput, sve...' :bigsmile:
Korisnikov avatar
By gossip
Neka devojka ustala dedi da sedne a on njoj "hvala ti devojko,pi*ka ti se pozlatila!"
Korisnikov avatar
By voodoo
il se zeni il tamburu kupi, u nesto se udarati mora
Korisnikov avatar
By gossip
stojimo kod vuka drugarica i ja
dvoje ispred nas se upoznaju

"Cao ja sam Marija sa Tindera."

Drugarica: "Zamisli da je rekla "Cao ja sam Marija sa Grindra i izvukla kitu hohoho""

provristao sam :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pricam drugarici kakve su asistentkinje na jednom predmetu (sa kojim se prvi put susrece) i krecem da pricam za asistentkinju koju mnogo gotivim, a ona odgovara samo sa "jos malo pa si sa njom na 'picka ti materina' " :radosnice:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
"Dočekujući, sa lentom i u belim rukavicama, američkog predsednika Klintona koji je u Zagreb svratio da napuni gorivo i iz aviona izašao u patikama, farmerkama i pilotskoj kožnoj jakni, Tuđman je izjavio da je "srećan". Taj lingvistički skandal smirili su dežurni jezikoslovci objašnjenjem da je "srećan" "drevna hrvatska riječ koju su nam Srbi ukrali", pa je Tuđman - uz Nikolae Čaušeskua - postao još jedan državnik zbog čijih se gramatičkih grešaka menjala gramatika."

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By gossip
Drugarica: "Za koga ces da glasas?"
Ja : "Kakvo glasanje?.."
Drugarica: "4.mart.. za gradonacelnika.."
Ja: " Ko uopste konkurise? Mislim ja vidim neki bilbordi po gradu.. nesto se desava..."
:lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Kod kojih bolesti biste, na primer, koristili peniciline?
Kod angine pektoris.

Hm. Mozete li da mi kazete sta je angina pektoris?
Pa to je gnojno grlo.

Hajdemo ovako - na sta Vas asocira rec pektoris? Pektoralni?
Pa na grlo, tj. krajnike.

:radosnice:
Korisnikov avatar
By gossip
Ja: "Mama idem na Pride ove godine cisto da znas."
Mama: "E pa super idem i ja sa tobom." :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moj brat: "Jedan čovek je pao sa krova! Posle mu je blok pao na glavu! Šta nam to govori? Da on nije pao na zemlju ne bi mu posle blok pao na glavu!"
Korisnikov avatar
By gossip
"pocelo je grlo da me boli kao da cu da se prehladim,pa sam rekao "aj ne" i proslo je odmah" :kakoseistripujestakotije:
Korisnikov avatar
By gossip
Moj poziv MUP-u Palilula...drugo pitanje je bila sprdnja naravno xD

1. "Dobar dan,imam dva pitanja za vas,prvo je,koji je postupak vracanja devojackog prezimena?"
2. "A drugo je,planiram da spojim istopolni brak u inostranstvu pa kad se vratim zanima me da li taj papir treba da nosim kod vas,cisto da registrjete da sam ozenjen van Srbije?
Odgovor na drugo: "Jao pa ne znam....nikada me nisu pitali ovako nesto....pa zasto biste to radili....mislim da nema potrebe za time...znate samo radim na registraciji vozila....stvarno ne znam...moracete nekog drugog da pitate..."

Jedva sam se suzdrzao da ne puknem od smeha. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
"Dobar dan,da li imate pesak za macke?"
"ETO NA STA SMO SPALI DA MACKE ZIVE KAO KRALJICE"
Idi zeno rokni se! :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Komentar: "Pa zatrudnela je prosto,ili telesno,ili van telesno,ali to je ključno pitanje,KO JE OTAC,DAL JE SRBIN ILI NESRBIN I TAKO ĆE LEZBEJKE DA NAM MENJAJU DEMOGRAFIJU STANOVNIŠTVA" :lol:
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!